Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/24/20 in all areas

  1. Am de vreo 5-6 ani srl si in timp ori iti creezi conexiuni si contacte, ori daca cumperi o cantitate mai mare ai discounturi, etc. Fara firma sau daca nu esti o agentie sau ceva nici nu prea iti raspund cei de la publicatiile mari individual la emailuri. @iulikcei care au evenimentul libertatea si capital mai ai si ceva reviste online si au o cifra de afaceri de 17 milioane de lei pe an si 253 de angajati... despre ce vorbim aici?
    2 points
  2. Un tovaras s-a programat pentru test de covid (in cluj), nu a mai avut cum sa ajunga atunci cand era programat, iar dupa 2-3 zile i-au trimis mesaj ca i-a iesit testul de covid pozitiv .
    1 point
  3. Doar recomandari. Lucrez de multa vreme si mi-am facut ceva cunostinte (ma refer la un cerc de clienti/firme/etc)
    1 point
  4. Hahaha, ce curiozitate. Eu nu vand. Ma asigur ca e cerere serioasa si apoi dau omului date de contact.
    1 point
  5. Pentru security audits (nu fac bug bounty, lucrez pentru clients, diverse companii), fac totul de pe IP de acasa. Am contract, am acordul lor scris si nu e niciun fel de problema. Ma asigur doar ca nu e vreun echipament care sa trimita email-uri la furnizorul de internet.
    1 point
  6. :))))) Un site de genul poate produce zeci de mii de euro, lunar, de voie. Nu sunt site-uri de vacanta. Sunt publicatii online de stiri, nu site-uri de vacanta sau filme piratate.
    1 point
  7. Advertoriale, pe ambele mentionate, aici: https://agoramag.ro/comunicate-presa Daca vrea cineva in fluxul de stiri, costa mai mult, clar. In ambele cazuri, pentru SEO e super ok. Ca trafic, sunt statistici publice pe SATI / Brat => https://www.brat.ro/sati/rezultate/type/site/c/all/period_type/day/period_filter/2020-9-22/category/all/editor/all/order_by/visits/order/desc/page/1 Excludeti din lista olx, care nu e de stiri ps: clickuiti cu incredere, nu sunt link-uri de afiliat, lol.
    1 point
  8. Cum zice Nytro, daca faci BB nu e nevoie de VPN. Apropo, ia-ti server de la Digitalocean nu o sa ai probleme cu port scanning / content-discovery / bruteforce. Daca esti interesat, lasa-mi pm o sa-ti dau link-ul meu de referral si primesti $50 ,eu la randul meu o sa primesc $20 credit, daca tin bine minte. Succes!
    1 point
  9. Sunt ok doar daca vrei sa ai cunostinte de baza in Linux. Sincer companiile care inca pun accentul pe chestiile astea nu prea platesc bine. Cunostintele se demonstreaza prin alte metode in ziua de azi, nu prin certificate. O postare pe blog/medium/whatever bine facuta are greutate mai mare decat o certificare LPIC. Ca sa iti faci o idee, am pus in CV o linie in care am spus ca am facut design si am implementat un sistem de honeypot folosind containere si m-a bagat la jobul curent + a fost factorul decizional pentru primirea a alte 2 oferte.
    1 point
  10. Nu cred ca ai nevoie de VPN pentru bug bounty, te complici, nu o sa se ia nimeni de tine. Sunt multe servicii, ceva romanesc e RoTunneling al unui baiat de pe forum. Hidemyass (parca) am folosit in trecut pentru un engagement (la munca) si a fost ok.
    1 point
  11. din cauza ca unul dintre cei care am invitat nu a respecat regulile voi inchide supapa. mi-au mai ramas 120 de invitatii care vor ramane acolo. v-am rugat sa nu abuzati.
    1 point
×
×
  • Create New...