Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/13/20 in all areas

  1. Ti le livreaza din China cu chinez cu tot.. ti le si monteaza
    4 points
  2. Am avut mai multe produse salvate ca favorite încă din luna Iunie și văd ca acum prețul lor s-a dublat. Un televizor Horizon care costa in vara 600 lei acum la începutul lunii Octombrie a ajuns la 1000 lei, probabil ca de Black Friday sa fie la 700 lei iar la anul in 2021 sa ajungă iar la 600 lei. Ăștia de la eMAG umfla prețurile fix când ar trebui sa scadă iar lumea se bucura de reduceri ca prostii. Ce părere aveți de astfel de campanii de marketing, sunt fiabile pentru cumpărători sau pentru patroni?
    1 point
  3. Am gasit pe alt site...si am si luat deoarece in pret am inclus mai multe produse decat pe Emag...thx Nytro pt idee. Cred ca suruburile au ajuns marfa pretioasa ce necesita transport special, mai ceva ca vaccinul
    1 point
  4. Da, e ciudat. Cand mai comand de la alte firme, caut pe site-ul lor si daca pot comand de acolo. De cele mai multe ori e o diferenta de pret care altfel ar ajunge la emag.
    1 point
  5. Costa 5 dolari pe DigitalOcean.
    1 point
  6. Cine a prins DJI Mavic Fly More Combo la 1499, nu mi-o vinzi mie la 1200? (ca e SH, na)
    1 point
  7. Mai satisfacut decat un 69 Livram mai eficient decat Chlamydia Cu grija si delicatetea unei basini umede
    1 point
  8. Nu vreau sa fac reclama, dar este fix on-topic. Puteti verifica pe pricezone.ro istoricul preturilor produselor si vedeti acolo daca reducerile sunt reale sau nu. Vor fi totusi si ceva neconcordante (un pret pe pricezone si alt pret pe shop) pentru care va trebui sa dati vina pe magazine, nu pe mine; majoritatea sunt praf pe dezvoltare, feeduri, comunicare, etc. Ne descurcam cu ce avem.
    1 point
×
×
  • Create New...