Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/12/21 in Posts

  1. dupa multe ore cu un algoritm foarte bine scris si foarte high-level am reusit intr-adevar sa sparg gmailul , huh sunt un adevarat hacker acum !!! @Nytro
    1 point
  2. N-ai dat prea multe detalii ca sa-ti putem raspunde. Vrei un scrapper de anunturi? Site-urile difera de la unu la altu, informatia este tinuta in elemente html diferite. Se poate face un scrapper cu reguli pentru fiecare site de pe care vrei sa tragi, insa, in functie de site, te poti lovi de diverse probleme (necesita login, au restrictii, ban, recaptcha), ceea ce poate complica lucrurile foarte mult (si foarte costisitor).
    1 point
  3. Super, ai putea sa iti furi cookie-urile si sa obtii acces la contul tau de Gmail!
    1 point
  4. sa rezolvat am gasit problema pur si simplu nu mai stiu sa scriu in forr loop eu facem push la Projectile nu la Particle scuze deranju for (let i = 0; i < 8; i++) { particlesData.push( new Particle(projectile.x, projectile.y, 3, enemies.color, { x: Math.random() - 0.5, //random x and y y: Math.random() - 0.5, }) );
    1 point
  5. @Zekor spui ca esti "whitehat" (adica ethical) dar faptul ca le spui ca au vulnerabilitati fara sa ai acordul lor in prealabil sa le cauti nu te face whitehat. Doar pasibil de parnaie.
    1 point
  6. Nu cred ca ISJ au program de Bug Bounty. + tu le raportezi vuln, dupa ce ai intrat cu Havij/Sqli Dumper in DB?
    1 point
  7. Nu la investitie - profit si la ce explici tu aici ma refeream ci la ce ai spus tu -> In exemplul dat de mine, cine sunt acei altii care pierd? Din cum te-ai exprimat mai sus se poate intelege afirmatia "pentru ca unii sa castige (profit) e nevoie ca altii (multi cum ai spus tu) sa piarda", un fel de sistem loterie (multi cumpara bilete -> contribuie pentru acei putini care castiga). Daca am inteles gresit my bad.
    1 point
×
×
  • Create New...