Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/27/21 in all areas

  1. Doar o clarificare, ideea in sine de termeni si conditii a unui site nu are valoare juridica in Romania pentru ca nu exista vreo lege care o reglementeaza. Falsul informatic este reglementat.
    1 point
  2. atata timp cat in tos exista stipulat ca folosirea de date false constituie o abatere si tu accepti termenii si totusi folosesti o identitate falsa, infractiunea exista. cum consecintele tale juridice sunt 0, cum zice cineva mai sus, adica nu produci niciun prejudiciu, alias - mergi blat, nu isi da nimeni seama de treaba asta, se merge pe buna credinta. in momentul in care esti tras la raspundere pentru niste fapte si se dovedeste ca ai folosit si date false, te trezesti ca ai comis si mai multe infractiuni. majoritatea da copy paste la tos si puterea lor legala de a te verifica / trimite in judecata e destul de limitata si multi vor evita fara un prejudiciu creat sa te tarasca prin tribunale.
    1 point
  3. Da, am vazut si pe la noi la stiri un astfel de caz. Asadar, daca va faceti conturi cu "NytroEGras", cum voi nu sunteti eu, va pot da in judecata pentru furt de identitate. RST e tot o retea de socializare, nu?
    1 point
×
×
  • Create New...