Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/15/21 in all areas

  1. Pune mâna pe carte și învață comentarii, caracterizări, integrale, derivate și biologie/chimie/fizică sau informatică.
    2 points
  2. Din cate stiam nu mai conteaza deloc diploma. Nu mai sunt la curent.
    1 point
  3. Uite detalii: https://www.profit.ro/taxe-si-consultanta/scutirea-de-impozit-pentru-it-isti-ce-conditii-trebuie-sa-indeplineasca-acestia-si-firma-si-ce-documente-sunt-necesare-19026862 Succes!
    1 point
  4. Pentru scutirea de impozit, depinde foarte mult de codul CAEN. Eu la fostul loc de munca am fost Developer Support Engineer, dar ca si cod CAEN am avut operator (care nu e scutit de impozit), deci e in functie si de ce face angajatorul, cum a zis si @Nytro. In aceeasi masura, ca sa fii scutit de impozit, trebuie sa ai facultatea de informatica/inginerie/calculatoare/etc. terminata. Cam toate companiile care au pozitia structurata pe scutirea de impozit cer neaparat facultatea in domeniu ca sa le fie mai usor cu calcularea taxelor. Daca vrei sa iti gasesti un job stabil si bine platit, e ok sa faci niste cursuri pentru inceput (recomand Link Academy) si sa-ti faci si un portofoliu (gen GitHub). La facultate o sa inveti bazele programarii, bazelor de date si alte zeci de cursuri care sunt acolo doar ca sa ajungi la numarul de credite.
    1 point
  5. Salut, nu stiu daca ajuta la ceva. Daca ai nevoie de scutirea de impozit, e nevoie ca angajatorul sa indeplineasca niste conditii. Nu cred ca ajuta la angajare, acolo te vor intreba lucruri ca sa vada daca stii sa le faci practic, in functie de ce au ei nevoie.
    1 point
  6. Merita, mi-a aruncat mama un Spectrum, un 686 (cred...), un nintendo, ulterior aflu ca sunt la expozitie un Russia +999 casete, am cautat pe olx, ma doare capul ce preturi au
    1 point
×
×
  • Create New...