Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/15/21 in Posts

  1. Bun, o luam altcumva. Cumpar un telefon sau laptop de pe olx si rog pe vanzator sa imi lase cartela sim cu care imi face proba, ma asigur dinainte daca are o cartela sa imi faca proba. Ma asigur ca nu sunt camere si inchei tranzactia si la 5 minute public sau trimit de pe dispozitivul achizitionat materialul dupa care arunc telefonul sau laptopul. Daca nu sunt camere identificare zero. ps nu luati in seama ce am scris mai sus am scris in graba fara sa gandesc. raman loguri telefonice sau pe olx...bulau curat
    1 point
  2. De ce redirect vorbesti? Acolo e o vulnerabilitate in care site-ul face un request catre linkul dat de utilizator. Responsul e pus in pagina, appended cu un mini-script care face window.print() si setTimeout(winclose, 5000) E o vulnerabilitate nasoala (CSRF, XSS, DOS, etc.) Hint: in loc de site.com pune "https://www.hashemian.com/whoami/" si vezi ce ip iti da..
    1 point
  3. Dupa parerea mea, ma uit la cursurile universitatare. Facultatea de IT dureaza 3 ani, unde te ia de la 0 si te invata chestii(unele utile, altele inutile). Daca inveti materialele intensiv si sari peste partile inutile poti sa inveti IT la nivel de licenta in 1 an. (1 an scolar, adica 2 semestre) Depinde si de ce nivel actual ai, depinde si de cat de mult si tare inveti. Eu zic ca e foarte optimist sa te apuci de orice domeniu si sa astepti sa fii apt in cateva luni. (dupa parerea mea devii apt dupa 1-2ani de 'experienta') 2-3 luni de videouri de pe youtube si lucrezi ca inginer constructii sau medic sau CyberSec e naiv.
    1 point
×
×
  • Create New...