Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/11/21 in all areas

  1. Pe desktop cred ca ai setare in bios cu "power on after power failure" sau ceva de genul. Nu stiu insa daca ai pe laptop asa ceva. Sau prinde cu banda dublu adeziva un electromagnet de la un releu cu impuls de butonul de power. Cand vine curentul, iti apasa ala butonul
    2 points
  2. Ratezi esenta frazei. "Law Enforcement" si "State Police" sunt autorizate de catre guvern: adica "executa legea". Daca tu creezi servicii platite/cecrute de politie atunci tu nu esti in afara legii. (Lockheed Martin-> face bombe pt armata) Daca tu faci o bomba pe persoana fizica, pt uz personal, esti saltat de politie in 2-3 zile. Daca faci o bomba pentru armata, cu un contract, e totul ok. (so basically legal loopholes) Desigur, ce se vinde pe sub mana, coruptia, misuse etc. creeza probleme in toate domeniile. De la arme, bombe, materiale radioactive, la malware si monitoring tools.
    1 point
  3. Mi se pare de cacat cat de subtire e linia dintre intimitate si scuza asta de 2 lei cu "Law Enforcement". Ca si cum la nivel de stat nu poate fi coruptie intrucat sa ajunga folosit in tot felul de scopuri. Totodata presimt ca e doar cireasa de pe tort, naiba stie ce soft-uri mai produc aia. Cine si cum garanteaza ca datele alea nu pleaca si la Cellebrite odata extrase .. de unde garanteaza de acolo Cellebrite ca is indeajuns de pregatiti sa aibe grija de acele date. Ei vin, il da lu' nea Ion de s-a angajat in Politie, ala saracu da click-uri de pe un Windows piratat.
    1 point
  4. parca avea si hackpedia... el cu epic...
    1 point
  5. Si eu merg pe aceasta ipoteza. Apropos, Qualitest recruteaza activ sau cel putin recruta in Q3 2020 pentru Cellebrite. Am avut o discutie cu un TL si un reverse engineer din IL, insa nu s-a concretizat nimic. Nu a fost ceva SF. In principal munca pe care urma sa o prestez presupunea migrarea unei aplicatii legacy de vizualizare date catre SPA cu angular si backend cu web api. Impresia mea a fost ca au acces la niste API-uri ale producatorilor.
    1 point
×
×
  • Create New...