Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/19/21 in Posts

  1. Vine razboyul real! Ala cu bayoneta in transeu. Barbatii adevarati la lupta cu sabia!!! PS: pe ce planeta traiesi? Ai vazut cam cum au decu rs ultimele razboaie? Ucraina, Afganistan, Kosovo? Tu, barbat adevarat, idol la femei, sigma grindset, iei sabia cu luneta si iesi la lupta, pe front? Reality: Un gamer, lucrand de acasa la 1000km distanta, iti lanseaza rachete cu dublu-click direct in barbatia ta.
    1 point
  2. Aacusi incepe razboiul, ala real nu CS sau alta strategie pe PC, sa va vad atunci astia care nu ati facut nimik in viata reala
    1 point
  3. Asta este o problema de mentalitate pe care foarte multi romani o au, dar nu numai. M-am luptat o viata intreaga, si inca ma lupt, cu mentalitatea asta. Eu de exemplu nu schimb nimic in casa in afara de bec. Daca am nevoie sa schimb o baterie la dus, chem om care-mi poate oferi factura pe ce face, daca am nevoie sa schimb ceva la aragaz, chem firma care-mi poate oferi factura. La nevoie, am pe cine trage la raspundere La masina la fel, ma duc la service-uri unde mi se pot oferi facturi(la lucruri mari). Nu iau niciodata nici o pastila(in afara de nurofen sau aspirina) daca nu imi este prescrisa de medic De ce? Pentru ca eu sunt IT-ist. Si pentru ca nu sunt un ignorant. Nu stiu instalatii electrice, nu stiu cum functioneaza un corp. Asta cu sa iei pastile ca si pe X l-au ajutat acele pastile denota un singur lucru: ca esti complet retardat. Asa cum fiecare om are propriul sau ADN si diferit de al tuturor celorlalti, asa si tu ai un corp diferit fata de al altora. Daca pastila X l-a ajutat pe unu, asta nu inseamna ca te poate ajuta si pe tine. PS: Sper ca pandemia asta v-a aratat faptul ca noi ne aflam aici nu in totalitate din cauza politicienilor. Ci si din cauza ca oamenii sunt prosti, usor de manipulat, needucati si ignoranti.
    1 point
×
×
  • Create New...