Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/08/22 in all areas

  1. Mai face si DNSC, stiu cateva persoane ce au primit recent notificare sa patchuiasca CVE-urile din Forti.
    2 points
  2. Pai cum sa se repare ceva, asteapta pana cand e un breach serios - o scurgere de baze de date a tuturor romanilor - si apoi se plang guvernantii ca le trebuie bani ptr securitatea informatica a Romaniei, se plang la UE, etc. Mai apoi cer sa se elibereze fonduri din buget sa protejeze Romania, si uite asa se toaca alti bani si baga motive ca le trebuie intre 5-10 ani sa rezolve problema, timp intre care banii se toaca. Mai stie careva ce se aude de 'digitalizarea Romaniei'?
    2 points
  3. Au facut, am vazut alerte de pe la ei, desi nu prea era treaba lor. Fiind de bun simt, am recomandat clientilor sa rezolve si sa le raspunda oamenilor. Ar fi interesanta o discutie pe partea asta: - Legalitate - In ce mod sunt stocate datele, cine are acces la ele, cum se asigura siguranta datelor culese - Cum sunt utilizate si daca exista terte parti - Daca exista o politica foarte buna pusa la punct atat din punct de vedere juridic cat si tehnic - Daca pe site-ul institutiei sunt prezentate clar aceste politici si cat de usor poti face opt-in/opt-out Tot pe acelasi subiect: Exista o legislatie europeana in ceea ce priveste prelucrarea de date cu caracter personal. Eu nu vad absolut niciun site web al vreunei institutii din Romania care sa fie perfect din punct de vedere legal. Nici macar Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal nu respecta legea. Referinte: - https://en.wikipedia.org/wiki/General_Data_Protection_Regulation
    2 points
  4. Daca ai reusit sa intri , incearca sa adaugi gmail-ul tau , install orice aplicatie din playstore , delete ur gmail account , reset & done . Cand se cere verificare baga gmail-ul tau si aia e .
    1 point
×
×
  • Create New...