Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/31/20 in Posts

 1. 8 points
  Nu va asteptati la prea multe de la asa ceva, aici e cam tot ce face; https://github.com/zigoo0/webpwn3r/blob/master/vulnz.py Mai exact trimite cateva request-uri sa verifice cateva lucruri simple. Eu am un tool privat: ./nytro --hack ISS Hacking in progress... Getting satellite communication working... Scanning ISS... Found open ports: 69, 1337 Sending 5G payload to COVID-19 port... Hacking complete! Getting root... Got root! Dar va dati seama ca nu il pot publica...
 2. 6 points
  Dragul meu, esti prea prost! Iti meriti soarta de a nu avea cont pe filelist! Sper sa tragi si sa suferi suficient de mult de-a lungul vietii, sa poti obtine o invitatie, sa te realizezi in viata!
 3. 5 points
  Mi-a lasat email si o sa ii trimit acum o invitatie.
 4. 5 points
  @aismensa nu intervi, ca omu chiar a scris frumos
 5. 4 points
  Stiti ca schema de baza ca si concept a motoarelor ionice pe baza de rhodium - krypton figureaza intr-o carte de fizica nucleara despre plasma scrisa in Romania in anii 80"? Profesorii si cercetatorii care au scris tratatul chiar au specificat ca in viitor se vor putea utiliza pentru "rachete cosmice". Daca gasesc cartea la anticariat o voi digitaliza P.S scuze de offtopic.
 6. 4 points
  Bun frate, de adaugat langa Acunetix, Havij si SQLI Dumper in folderul de hackereala si manele, mersi.
 7. 3 points
  Condesatori umflati pe placa de alimentare (inverter), lampile arse, rezistente devalorizate si intr-un final (mai rar) transformatoarele care ridica tensiunea la 700-1400V, solutia: schimbi condesatorii si rezistentele, vezi daca ai lumina dinamica precum era odata, daca se stinge din nou dupa 5s (intra in protectie) sunt lampile arse (carbonizate la capete sau lucesc) - le poti schimba (10-15lei bucata). Am avut aceeasi problema, am schimbat condesatori si tot nu ramanea aprins, solutia lampile arse. Acum mai am problema cu alt monitor cu "auto adjustment", ii dau eu de cap si la asta cand imi vine cheful. Te mai poti documenta dupa site-urile rusesti sau dupa schema monitorului. Bafta.
 8. 3 points
  Si uite asa mai adaugam un putzache cu mentalitate de "sa fie usor, ceva simplu si flexibil + sa curga banii" in industria IT. Vreti sa fiti manageri sau sa invatati programare "the easy way" insa nu sunteti in stare sa va informati din mii de surse, articole sau carti. /pacat
 9. 3 points
  Ai uitat sa zici : -Cu stima userul Zatarra
 10. 3 points
  @aismen Ca sa nu o dam in conspiratii prea mari, NASA nu prea construieste rachete. Nasa comanda si foloseste rachete de la alte firme. deci ei nu prea pot folosi nimic din ce ar fura. Ca exemplu SLS (o noua racheta in dezvoltare) e facuta de Boeing care e contractat de NASA. In plus 'Commercial Crew Program' in care SpaceX lanseaza astronauntii acum e vechi de zece ani. Dupa parerea mea face sens ca NASA sa incurajeze companii private sa-si dezvolte tehnologia proprie si dupa NASA sa cumpere doar cate un zbor(in loc sa cumpere toata racheta+tehnologia). Dupa parerea mea, se incearca o colaborare care sa reduca preturile pt toata lumea. Asta nu inseamna ca Boeing nu face lobby politic si nu face mizerii ca sa castige mai multi bani de la guvern... Inspector General Accuses NASA of Favoritism to Boeing Over SpaceX NASA paid SpaceX for safety review after Musk smoked pot (sponsored by boeing)
 11. 3 points
  Bine ai venit! Daca nici de la mine sa nu invat, pai atunci de la cine?
 12. 2 points
  E posibil ca anticheatul sa faca un fingerprint la componentele din PC. (gen motherboard model, CPU model, HDD serial number, etc.) Chestia asta devine tot mai comuna cu featurile de 'keep me logged in' de la steam si facebook. Normal ca anticheatul nu va face public modul in care isi ia fingerprintul. Ca altfel toti fraierii ar trece de el. Fie esti baros si iti cumperi un nou pc (sau macar ii faci un upgrade la asta existent). Gen iti iei alta placa de baza, un SSD, un GPU mai nou etc. reinstalezi windows, si speri ca nu te mai recunoaste. Fie incerci sa faci spoof la toate componentele posibile, ceea ce e destul de greu si are slabe sanse sa functioneze. Parerea mea e sa-ti faci upgrade la PC. In cel mai rau caz ramai cu un PC nou si performant.
 13. 2 points
  Ce rahat e asta? Bilet spre parnaie?
 14. 2 points
  Am adaugat suport (partial) pentru monitorizare procese si auto-injectare in ele (Self Reflective). Trebuie sa il fac stabil si configurabil. https://github.com/NytroRST/NetRipper
 15. 2 points
  Am vazut ca nu e pe forum. Eu l-am folosit pe linux, e usor de folosit si ai si comanda de renew ip... Daca accesezi pe web ip-ul respectiv iti apare o pagina cu tor exit node. TorGhost is an anonymization script. TorGhost redirects all internet traffic through SOCKS5 tor proxy. DNS requests are also redirected via tor, thus preventing DNSLeak. The scripts also disables unsafe packets exiting the system. Some packets like ping request can compromise your identity. https://github.com/SusmithKrishnan/torghost
 16. 2 points
  Domnul a cerut dezbatere si daca e totusi un loc democratic si nu plantatie, eu votez sa ii trimita domnul @aismen o invitatie pentru ca apelantul stie sa foloseasca corect semnele de punctuatie.
 17. 2 points
  Eu cred ca vor colabora. La urma urmei, SpaceX nu prea are ce sa faca fara ajutor financiar de la NASA. Chiar daca vor oferi servicii de mers in spatiu pentru oameni simpli (e.g. pentru a filma un film porno in spatiu) sau daca vor primi bani pentru cercetare si vor trimite oameni pe Marte, ei nu au fondurile de care dispune NASA de la Guvernul american. Pe de alta parte, nu inteleg de ce NASA ar avea nevoie de ajutorul lor. La banii pe care ii au ii pot cumpara. Daca cineva stie mai multe despre colaborarea intre ei, si eu sunt interesat. Intre timp s-a cam lamurit problema: nu folosesc Windows 10 cum pare sa se vada pe acele display-uri. Ei bine, nu e garantat asta, dar nu cred ca e necesar pentru ei.
 18. 2 points
  Posibil sa se lege la un nod si sa trimita nush unde parola de la mc
 19. 2 points
  Also, gobuster (https://github.com/OJ/gobuster) instead of dirbuster (https://sourceforge.net/projects/dirbuster/files/DirBuster Source/1.0-RC1/)
 20. 1 point
  Total offtopic: nu stiu daca ati observat dar cei care reusesc in it se documenteaza singuri. Rar cer ajutorul si atunci cand il cer, o fac punctual. Eu cand am inceput rupeam google in doua si abia apoi deschideam forumurile.
 21. 1 point
  Si eu sunt de aceeasi parere, anticheatul poate sa ii ia un hardware ID de la vreo componenta. De exemplu uite ce usor e in C# sa iei MAC-ul placii de retea: https://stackoverflow.com/questions/850650/reliable-method-to-get-machines-mac-address-in-c-sharp https://stackoverflow.com/questions/15783954/c-sharp-get-computers-mac-address-offline
 22. 1 point
 23. 1 point
  Salut, banul se poate da, din cate imi aduc aminte din vremurile "bune", pe username, adresa IP sau Steam ID. Nu stiu daca se poate da pe adresa MAC, teoretic se poate, dar aceasta se poate si schimba (de fel). Vezi pe Google cum si incearca. Daca nu, ai nevoie de alt username, alt IP sau alt Steam ID si toate se pot schimba. Desigur, banul poate sa fie dat pe cine stie ce altceva si solutia e ca nimeni sa nu mai vina cu cheat-uri, e penibil.
 24. 1 point
  Certified Information Security Manager (CISM) – Manager Certificat în Securitatea Informațiilor – este o certificare unică concentrată pe management, care a fost obținută de către mai mult de 16.000 de profesioniști de la introducerea sa în 2003. Spre deosebire de alte certificări de securitate, CISM este dedicată persoanelor care gestionează, realizează designul, supraveghează şi evaluează securitatea informațională a unei organizații.
 25. 1 point
 26. 1 point
  Buna tuturor..!!! Sunt nou aici. Este frumos să te alăture cu tine. Sper să înveți lucruri noi de la tine. Mulțumesc.
 27. 1 point
  Interesant, daca ai ocazia ar fi util de stiut. Cred ca in anii "trecuti" Romania statea bine la capitolul cercetare. In prezent nu prea se pot fura bani din acest domeniu asa ca politica s-a indreptat spre altele.
 28. 1 point
  Bun venit pe Internet. Acum serios, tu chiar crezi ca e mai sigur sa descarci mizerii de pe Filelist decat din surse oficiale? Acel mesaj pe care nu il intelegi desi esti la facultate se refera la un banal certificat SSL invalid. De fapt este valid, doar ca a expirat si nu a fost reinoit. Nu te afecteaza cu nimic. Nu iti bagi parola contului de NASA/SpaceX pe acel site al facultatii sa fie riscul ca cineva sa intercepteze traficul si sa ti-l fure. Deci poti sa accesezi acel site fara griji.
 29. 1 point
  Nu ai nevoie de programe piratate. Iti faci un cont aici: http://ms.upt.ro/DreamSparksinglesignon/dreamspark si descarci ce ai nevoie.
 30. 1 point
  Ahh, au TFTP ai naiba .... (69)
 31. 1 point
  Regression testing (rarely non-regression testing one ) is re-running purposeful and non-functional tests to ensure that antecedently developed and tested software system still performs once a modification. Anytime a developer makes changes or enhancements to code, they're careful to not accidentally break or disrupt alternative functions of the application. It isn't always clear to QA that the development team may have added code in other areas of the application and if that code had impacts on other areas. NOTE: don't confuse prioritization” with risk.” Risk-based Testing doesn't apply to regression prioritization. First, confirmation testing is done to ensure that the code has successfully been fixed. It is common for companies to introduce minor changes from time to time in their products. Basically, these 2 implementation approaches depend upon the scope of changes, software development methodology, and the stage of the software process. You can find yourself guaranteeing a transparent software-development mechanical phenomenon for yourself and your dev team whereas unknowingly ignoring immense swaths of the application, letting your end users stumble upon undetected glitches at their own peril. Like i discussed higher than, regression take a look ating is associate activity of re-running test cases to create positive new changes don't break operating options. For more information on the Regression Testing (and knowing whether or not it will be helpful for you), You can find it read more here.
 32. 1 point
  Cati crezi ca stau sa se uite ce e in jaruri? Cred ca majoritatea playerilor de pe mc sunt copii cu conturi premium.Sigur nu stau aia sa decompileze *.class-urile.Le e mai usor sa ceara bani la parinti pentru alt cont 😆
 33. 1 point
  Vad niste chestii cu TOR in el si nu prea inteleg care e smenul cu ele. Daca e un cheat de minecraft la ce iti trebuie chestiile alea? Am decompilat "UFuckedUpSkid.class": import ..\.ဈ‮....840; public class UFuckedUpSkid { public static void main(String[] var0) { 840./$$0(var0); } } "$$840$1.class": package ..\.ဈ‮.; import java.net.Authenticator; import java.net.PasswordAuthentication; class $$840$1 extends Authenticator { // $FF: synthetic field private final String /$$0; // $FF: synthetic field private final String /$$1; $$840$1(String var1, String var2) { this./$$0 = var1; this./$$1 = var2; } protected PasswordAuthentication getPasswordAuthentication() { return new PasswordAuthentication(this./$$0, this./$$1.toCharArray()); } } Metoda asta getPasswordAutehtication e cam dubioasa nu crezi? De exemplu in clasa "$$650.class" vad ca ar contine niste cod cu privire la partea de cheat a aplicatiei, dar fara sa decompilez toate clasele mi se pare cam dubioasa. Daca ai vrei sa faci asta extragi jarul cu 7zip si ai folderele alea, dar fara sa investighez foarte amanuntit am impresia ca pute cheatul asta, la ce ii trebuie faza cu geoIP si TOR?
 34. 1 point
  https://www.virustotal.com/gui/file/9e8d0979cc6f74925c4979c38a38202c2e698d9412a3931ee4c4b98fa5cf35f2/detection https://www.hybrid-analysis.com/sample/9e8d0979cc6f74925c4979c38a38202c2e698d9412a3931ee4c4b98fa5cf35f2 Fisierul e detectat suspect/not trusted. (nu neaparat malicious) Pare a avea o parte packed. Daca deschizi arhiva jar gasesti: UFuckedUpSkid.class geoip.txt geoip6.txt tor.zip Imi ridica numeroase semne de avertisment toata treaba asta. Poate cineva se pricepe mai bine si are timp/chef sa faca o analiza si sa dea o parere mai informata. TLDR: parerea mea e ca ai vrut minecraft si te-ai ars cu un virusel
 35. 1 point
  Anti-vaxxers research
 36. 1 point
  Auzita la stiri, chiar acum, in legatura cu luarea temperaturii la intrarea in magazine: "Dosar penal pentru paznici ca e o procedura medicala si ca nu e legal sa i se ia temperatura" iar cineva zice ca "prin tehnologia laser 5G folosita de catre termometru iti injecteaza in creier un microchip" EPIC! Vreau sa cunosc acea persoana, sa trag un kil de iarba si sa dicut cu ea
 37. 1 point
  @archerise ai putea incepe sa lucrezi la treburile astea din familie sau din comunitatea din care faci parte. Daca membrii familiei sunt in razboi clar e o problema. Cred ca puterea exemplului poate fi relevanta aici. Desi toti asteapta salvator, supererou, profet, consider ca e mai important ca fiecare sa actioneze cate putin si sa nu treaca o zi fara sa faca o fapta buna. Drumul in a-i convinge pe ai tai e greu si anevoios, dar lucrurile grele produc cele mai mari satisfactii. Cum puterea lantului sta in cea mai slaba za a sa, trebuie sa gandim constructiv cum le putem da o mana de ajutor "needucatilor" si sa nu ii mai incadram intr-o mare masa abrutizata. Cel mai bine ar trebui sa privim pe cei needucati ca fiind parte din familia extinsa. Astfel nu ai mai avea sentimente radicale (stii bine cum s-a sfarsit cu Hitler).
 38. 1 point
  Divide et impera: doua tabere total contrare care sa adere la doctrine diametral opuse care sunt platite de aceeasi sursa sa se certe toata ziua si pe care lumea le-ar asculta fara sa cracneasca. Deoarece samanta scandalului este intotdeauna mai interesanta pentru plebei. Paine si circ, a fost confirmata cam la toate marile imperii din istorie. @promoseo Daca Malin Bot era vreun Assange sau Snowden nu era lasat sa balmajeasca. Referitor la youtube sau alte siteuri de genul, primisem la un moment dat un documentar despre ww2, era hostat pe liveleak, cand am dat click a zis ca nu mai exista deoarece nu respecta politica siteului. Insa in pagina erau doua reclame: una la cazino, alta la curve.
 39. 1 point
  Salut, Nu luati problema de unde trebuie. Statul a crezut ca daca pulimea e dobitoaca va fi mai usor de controlat. Insa, au aparut agaricii cu "stiri false" care, ghici ce?, au inceput sa le serveasca lucruri la care sa puna botul prostimea... Si acum statul zice:"vai, coae, pai prostii mei sunt si prostii altora?!? Wtf. Tre sa puna botul doar la ce vrem noi. SÎc!" Si vai, acum brusc, trebuie sa catalogam site-uri ca fake news aka sa facem o mini cenzura. Intr-un stat cu oameni educati nu trebuia sa se implementeze astfel de masuri (cenzura). Numai educatia ne scoate din acest cerc vicios.
 40. 1 point
  Ba, urmaresc forumu asta din umbra de ceva timp, nu am mai postat. Dar cat puteti ba sa fiti de terminati? Oare prostia asta a voastra nu are limite? Ce baza de date ba, ca aia era cu persoane de prin anii 90'. 80% din cei care sunt in baza aia de date au murit. Numa invitatii filelist, coduri, dork-uri si baze de date visati. Sa faceti ceva pentru viitoru vostru n-ati face. Ai aici oameni care sunt guru in Linux, care stiu Python si alte lucruri utile si voi cereti baze de date.
×
×
 • Create New...