Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/05/19 in Posts

 1. 15 points
  Am dezvoltat o aplicatie pentru hackeri, dar nu o pot publica deoarece ar afecta tot Internetul... ./nytro --exploit https://nasa.gov Hacking in progres... Got access to admin panel: admin : WeWereNotReallyOnTheMoon@Fake Got root! ssh root@nasa.gov... root@nasa.gov:/ ./nytro --hack-facebook https://facebook.com/profile/MarkZukuBergu Hacking in progress... Got account password: IAmZaBossOfZaMoney2020 ./nytro --hack-my-firend Gigel Hacking in progress... Finding home address: Str. Tuicii, Nr. 2, Casa 3 Finding naked pictures... Holy shit, you don't want to see them... Este foarte periculoasa. Desi unii nu o sa creada, este mai pericoloasa chiar si decat Coailii v10.
 2. 14 points
  Salutare la toti de mult nu am mai intrat pe forum si am fost activ dar acum am un pic de timp :) si m-am gandit sa mai postez si eu ceva. O zi buna va doresc. Buffer Overflow Attack in PDF ShapingUp. https://youtu.be/7wxQmmHjrLc
 3. 13 points
  Salut, Lucrez la o platforma de CTI marca RST. Caut oameni care doresc sa se implice activ in aceasta latura a securitatii si sa populeze platforma intr-un mod cat mai eficient. Voi oferi suport atat cat imi permite timpul. Nu sunt bani in joc, dar e o ocazie destul de buna de a invata si a aprofunda acest domeniu. Vom face o multime de chestii interesante. Cu o astfel de experienta ai sanse foarte mari in a printe un job pe partea de Security. Toti cei care sunt interesati de acest subiect si vor sa participe sa scrie aici sau sa-mi trimita un PM. Voi crea un server de discord pt asta si vom discuta mai multe in chat. Infrastructura o platesc eu. Targetul final este de a ajuta cat mai multi oameni sa se dezvolte pe partea asta si de ce nu sa devenim o sursa de incredere pentru companii sau organizatii romanesti in principal. Pentru cei care vor sa se implice activ va astept aici: https://discord.gg/3fjHp6U Chestii facute pana acum: 1. Am ridicat urmatoarele platforme: MISP, TheHive, Cortex Chestii care sunt pe short list: 1. Populat platforma MISP cu ceva evente sample pentru a putea intelege mecanismul acesteia 2. Testat anumiti analyzers din Cortex 3. Create 1-2 cazuri in Hive pentru a ne familiariza cu conceptul de Security Operations Center 4. Email catre cateva surse de threat intel pentru a ne oferi suport in acest proiect, nu cu produsurile finale ale lor dar cu ceva beta Daca stiti ceva surse de threat intel care au trial version sau sunt dispusi sa ne sustina in acest proiect let me know. Am sa postez in acest topic evolutia
 4. 13 points
  Echipa de security de la UiPath are 3 pentesteri. Toti sunt membri RST cu vechime. Daca inca sunt persoane care considera ca RST e o adunatura de copii, acesta e doar un exemplu. Multi au pornit de aici. Nu toti mai sunt activi, dar noi, cativa, vom fi mereu aici. RST nu moare!
 5. 11 points
  De azi avem un nou moderator pe forum. Felicitari @gigiRoman !
 6. 11 points
  Pentru ca de multe ori am cerut ajutorul aici si de prea putine ori l-am oferit inapoi, va pun la dispozitie toate cartile mele de Cisco. Doar Cisco am ca asa mananc painea zilnica. https://we.tl/t-m69KrEzFGx https://we.tl/t-HrRwcciXqn De asemenea, pentru cine merita am toate cursurile de la INE (CCNA, CCNP & CCIE), atat R&S cat si Security, CBTNuggets, GNS3WorkBench, Pearson IT Certifications, Packt, RouteHUB si IpExperts, care se gasesc foarte greu astazi, pentru ca IpExperts a fost inchis. Cine stie, cunoaste. Ca sa va incadrati la culoarea rosie nu trebuie sa fi cerut invitatii FileList si sa fiti vechi. Toate cursurile video sunt platite si downlodate, asa ca e dreptul meu sa aleg cui le dau. PS: De ceva timp am inceput sa-mi blestem zilele cu CCIE-ul si as avea mare nevoie de cursurile celor de la IpExperts. Cum ei nu mai sunt pe piata, iar eu am doar CCNP de la ei, nu prea am de unde sa le mai iau. Cine le are si crede ca le merit, multumesc.
 7. 11 points
  Cei cu probleme sa ma contacteze. Am in familie epidemilog si pe boli infectioase... (printre singurii pe tara) caz de .... pt oameni pe aici. Nu e de bani. Nici nu se pune problema. https://www.doctorbun.ro/doctor-marinela-tranca_35581.html nr de tel pe privat se cere doar la cazuri confirmate in familie.. fara chestii aiurea cu intrebari. // se dau doar sfaturi de la specialist in cazuri confirmate/izolare. Lasati mesaj pe webmaster@nationalisti.ro cu nr de tel cei cu probleme.
 8. 11 points
  XSS Reflected - api.office.com = 500$. XSS Reflected - [*].live.com = 1.200$ recompensa. Aceasta problema necesita interactiunea utilizatorului.
 9. 11 points
  Ba, urmaresc forumu asta din umbra de ceva timp, nu am mai postat. Dar cat puteti ba sa fiti de terminati? Oare prostia asta a voastra nu are limite? Ce baza de date ba, ca aia era cu persoane de prin anii 90'. 80% din cei care sunt in baza aia de date au murit. Numa invitatii filelist, coduri, dork-uri si baze de date visati. Sa faceti ceva pentru viitoru vostru n-ati face. Ai aici oameni care sunt guru in Linux, care stiu Python si alte lucruri utile si voi cereti baze de date.
 10. 10 points
  Scuzati-ma ca intervin, dar am si eu o mica precizare de facut. Baieti, cum puteti sa discutati despre 5G sau COVID sau teorii ale conspiratiei cu Bill Gates si pula mea cand voi nu aveti teorii minime despre cum functioneaza o retea, despre cum functioneaza un virus in organism sau despre bani? Nu mai rezist sa vad atatia prosti care isi dau cu parerea. Ba nene, esti programator? Vorbeste frate de 0 si 1, vorbeste de clase si ce plm mai e prin programare. Lasati virusii ca mai sunt copii pe aici care vad ce debitati voi si uite asa se naste inca o generatie de retardati. E de bun simt, DE BUN SIMT, sa nu iti dai cu parerea despre ceva ce nu stii. Stiu ca e palpitant, e wow sa pari interesant, dar daca voi habar n-aveti sa treceti strada, cum discutati de virusi? Da, este foarte bine sa va informati, sa nu fiti niste oi. Si eu fac asta. Si eu cred ca acest virus nu provine de la un liliac(wtf) dar totusi, nu am destule informatii. De ce sa debitez pe aici prostii? A aparut prostia aia cu 5G. Mi-am luat o carte despre cum functioneaza undele radio doar pentru ca voiam sa vad daca e ceva adevarat. Nu am inteles subiectu, cu toate ca am citit aproape 500 de pagini, nu imi dau cu parerea. E chiar asa greu sa fiti rezonabili? Sa nu mai zic ca unii dintre voi sunteti atat de idioti, atat de batuti in cap incat voi credeti asa: Bill Gates ala a facut un virus care o sa omoare milioane de oameni pe planeta si a vorbit despre treaba asta acu X ani. Sincer acum, chiar sunt calm dar cum puteti sa fiti asa de idioti? Adica gen eu sunt Bill Gates si o sa dau o bomba nucleara sa omor rusii ca nu imi plac mie rusii. Si ce fac? Vorbesc despre asta cu cativa ani inainte? Vreti sa fiti vectori de opinie? Citit carti frate. Nu mai ctiti pe Facebook si pe stirismechere.ro sau ce fantoma de site-uri mai exista. Citit frate carti. Despre virusi. Si veti afla de exemplu ca noi suntem virusii pe aceasta planeta. Si ca virusii de exemplu sunt primele forme de particule ce au supravietuit in celule parazitare. Nu mai fiti ignoranti si nu mai inaintati forme de informare dubioase. Noi astia cu putin creier stim sa va delimitam si sa va bagam in cutia penibilului dar mai sunt altii care va cred si uite asa, din cauza unora ca voi, primesc eu mesaje pe whatsapp de imi vine sa arunc telefonu pe geam.
 11. 10 points
  When hunting for security issues, the pursuit for uncharted assets and obscure endpoints often ends up taking the focus away from obvious, but still critical, functionality. If you approach a target like you are the first person to ever perform a security assessment on it, and check everything thoroughly, I believe you are bound to find something new — especially if the code you are testing has been in continuous development for a while. This is the story of a high-severity bug affecting what is probably one of PayPal’s most visited pages: the login form. Initial discovery While exploring PayPal’s main authentication flow, I noticed a javascript file containing what appeared to be a CSRF token and a session ID: This immediately drew my attention, because providing any kind of session data inside a valid javascript file usually allows it to be retrieved by attackers. In what is known as a cross-site script inclusion (XSSI) attack, a malicious web page can use an HTML <script> tag to import a script cross-origin, enabling it to gain access to any data contained within the file. Sure enough, a quick test confirmed the XSSI vulnerability and, although a javascript obfuscator was used to randomize variable names on each request, the interesting tokens were still placed in fairly predictable locations, making it possible to retrieve them with just a bit of extra work. However, a secret is only as good as the damage you can do with it. I immediately set out to find out what exactly _csrf and _sessionID were and if they could actually be used in a real attack. Digging further After countless attempts to replace regular CSRF tokens inside authenticated requests on PayPal’s platform with the value of _csrf, I came to the conclusion that a classic cross-site request forgery attack was not possible using this specific token. Similarly, a victim’s _sessionID was unfortunately not enough to impersonate them on PayPal’s site. Next, I went back to the vulnerable script and followed the tokens to find what they were actually used for. This led to a deep dive into one of PayPal’s main protection mechanisms used to prevent brute force attacks, the security challenge. While this functionality is used in many places, I will be focusing on the main login form. The idea is pretty simple: After a few failed login attempts, you are required to solve a reCAPTCHA challenge before you can try again. The implementation, however, may raise some eyebrows. Upon detecting a possible brute-force attempt, the response to the next authentication attempt is a page containing nothing but a Google captcha. If the captcha is solved by the user, an HTTP POST request to /auth/validatecaptcha is initiated. The familiar _csrf and _sessionID are present in the request body, as well as two other values, which we will get to a bit later. The response to the captcha validation request is meant to re-introduce the user into the authentication flow. To this end, it contains a self-submitting form with all the data provided in the user’s latest login request, including their email and plain text password. I realized that, with the correct timing and some user interaction, knowing all the tokens used in this request was enough to get the victim’s PayPal credentials. In a real-life attack scenario, the only user interaction needed would have been a single visit to an attacker-controlled web page. So I went back and tried to figure out what the missing parameters were. This was easier than expected: The value of jse was not validated at all. recaptcha was the token provided by Google upon solving a reCAPTCHA challenge. It was not tied to a specific session, so any valid token— for example, from an automated solving service — would be accepted. Exploitation Putting all this together, I created a proof of concept that demonstrated the whole process, except for integrating a captcha solving service. First, the proof of concept would exploit the initial XSSI vulnerability to get a set of tokens which were valid in the victim’s session. It would then launch a few authentication requests with random credentials from the victim’s browser, simulating a brute force attempt, which would trigger the security challenge flow. Once the victim logged in to PayPal using the same browser, the cached random credentials would be replaced by the user’s own email and password. The last step was obtaining a fresh reCAPTCHA token, after which the plain text credentials would be retrieved from the /auth/validatecaptcha endpoint and displayed on the page. The final page shown by my proof of concept code contained your email and password I later found that the same vulnerable process was also used on some unauthenticated checkout pages, allowing plain text credit card data to be leaked using the same technique. Disclosure The proof of concept, along with all relevant information, was submitted to PayPal’s bug bounty program on the 18th of November 2019, and was validated by HackerOne 18 days later. Following a quick acknowledgement by the PayPal team and a few additional questions, I was awarded a $15,300 bounty on the 10th of December. The reward amount corresponds with the bug’s 8.0 (High) CVSS score, which is the same score that I had initially suggested when submitting the report. A patch was applied around 24 hours later, meaning that the bug was fixed only five days after PayPal became aware of it — quite an impressive turnaround time. Fix and prevention advice The /auth/validatecaptcha endpoint now requires an additional CSRF token, which cannot be leaked using cross-site script inclusion. While this properly fixes the vulnerability, I believe that the whole thing could have been prevented when designing the system by following one of the oldest and most important pieces of infosec advice: Never store passwords in plain text. By the way, I am looking to do security assessments and bug bounty program management work. I have experience in security testing, vulnerability triage, as well as a background in software development. Does this sound of interest to you? You can get in touch via alex@ethicalhack.ro. Source https://medium.com/@alex.birsan/the-bug-that-exposed-your-paypal-password-539fc2896da9
 12. 9 points
  Topicul asta are legatura mai putina cu IT-ul, este de fapt o experienta avuta cu o individa din romania (e scris intentionat cu litere mici). Poate va ajuta in viitoarele voastre colaborari sau cand va ganditi sa faceti afaceri cu romani, in special aia uscati de foame. Presa, deontologia si afacerile din tara lui Papura Voda. In perioada august 2019 - aprilie 2020 am scris o serie de articole intr-un site de stiri. Majoritatea din ele, au fost articole lungi, bine documentate si scrise intr-o maniera profesionala. Cand am incheiat colaborarea, proprietarul site-ului a sters efectiv utilizatorul sub care am publicat materialele si le-a atribuit pe un nume generic de autor. Oare cat de mare e nivelul de retard incat sa-ti atribui munca altora si sa te doara in fund de tot? Probabil asa si-a facut si lucrarea de licenta, furand de la altii. Si asta nu e tot. In august 2019, am fost contactat de acelasi proprietar de site, sau sa-i spunem de domeniu, pentru ca avea un site facut care efectiv nu mergea. A stat online mai mult de un an, in care nu a castigat mai mult de 300 de euro adunati. Mi-a propus un parteneriat in care sa fie 50/50, eu sa ma ocup de tot ce inseamna parte tehnica, de la constructie site, elemente grafice, seo pana la hosting, iar el sa se ocupe de articole. Site-ul vechi a ajuns sters, am luat totul de la capat si in timp foarte scurt, am facut complet un site functional si bine pus la punct. In scurt timp au fost aduse doua persoane care sa scrie continut, apoi inca una ... si inca una. Traficul a crescut rapid, la fel si veniturile obtinute din publicitate. Din banii castigati din publicitate, erau platiti oamenii care scriau materialele pe site, iar restul, erau impartiti in mod egal, iar eu din partea mea suportam cheltuielile de infrastructura. In urma cu o saptamana (la inceputul lunii), a inceput sa vorbeasca pe un ton nu tocmai potrivit pentru un om care se crede intelectual, superior si foloseste semnaturi pompoase cand comunica pe email. Ne-am certat, sau mai bine spus s-a certat singur. Am sunat sa vorbesc si zbiera la telefon in timp ce eu vorbeam usor, dupa care i-am inchis telefonul in nas, neputand avea un dialog civilizat. Au urmat un schimb de email-uri cu diverse tehnici tiganesti prin care mi se reprosa ca am instalat un wordpress amarat si de fapt nu am facut nimic pentru site, ca tot succesul i se datoreaza. Mi-a spus ca vrea sa isi ia site-ul (toata platforma) si sa-l mute in alta parte, ca nu mai e de acord sa fim parteneri. Nedorind sa ma cert, i-am oferit acces total la platforma, dupa care a luat legatura cu oarece gigei low cost pentru intretinerea site-ului si pentru hosting, apoi au venit alte replici dure pe email. Replici care sunau cam asa: - Sa ofer ajutor gigeilor low cost, ca nu se descurca - Sa las orgoliile, ca sigur am facut ceva prin site si de asta nu reusesc gigeii sa-i puna online cateva module - Ca stie el cu ce ma ocup de fapt si ca pot avea probleme (lol) - Ca nu stiu sa configurez servere (desi fac asta de mai bine de 20 de ani). Oare unde erau impiedicatii astia cand luam distributiile de linux de la universitatea tehnica din Finlanda si le puneam pe ftp-ul public de la roedu network, sa ajut comunitatile sa se dezvolte, sa contribuim la un internet mai bun si sa avem acces la informatie. Asa e cand te incurci cu tot felul de ratati, fara bun simt, care toata viata lor nu au realizat ceva, in afara de certuri si scandaluri ieftine cu diverse persoane. Sfat: cand vedeti in strada un rahat, sub nicio forma nu va opriti sa calcati pe el, sau sa-l luati la palme. Intr-un final se va usca si il va matura ploaia. Fruntea sus si mergem mai departe. Daca aveti curiozitatea despre cine vorbesc: O cheama Anca Andrei iar site-ul este voxbiz.ro.
 13. 9 points
  Salut, Cisco ofera niste cursuri de Cybersecurity si de Python free. Mai sunt si altele dar pentru mine neinteresante. Personal il fac acum pe cel de la Python care este oferit de Python Institute si este chiar ok. Interfata ok, explicatii ok, exemple ok, teste ok. https://www.cisco.com/c/m/en_sg/partners/cisco-networking-academy/index.html Mai sus gasiti lista cu aceste cursuri. Primiti si o certificare la final (pe care va sftauiesc sa o folositi pe post de hartie igienica si sa nu mai dati iama la Mega Image ca azi n-am mai gasit nimic). Bafta! PS: Pentru cei care se pregatesc sa imi spuna ca sunt niste certificari de cacat. Nu conteaza certificarea ci ce stiti voi. Dar certificarea va ajuta sa treceti de HR, adica de acele domnisoare care stiu cum se aplica oja pe unghii mai mult decat diferenta dintre CCENT si CCIE, ca tot m-am lovit de problema asta curand.
 14. 8 points
  STAGIU DE VOLUNTARIAT / PRACTICĂ LA CERT-RO Directorul General al CERT-RO Dan Cîmpean caută un număr de patru (4) voluntari pe perioada: 21 Iulie 2020 - 15 Septembrie 2020 , care sunt interesați să trăiască timp de două (2) luni experiența profesională a unui Director din Centrul Național de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică. Condiții de participare: · Student(ă) sau absolvent(ă) de studii superioare · Cunoștințe de limba engleză nivel cel puțin mediu · Interesat(ă) de a activa, lucra și învăța în una din instituțiile de vârf ale Guvernului României · Un (1) student și o (1) studentă din București, ce vor activa la CERT-RO · Un (1) student și o (1) studentă din județe, ce vor activa online · Disponibilitate de a activa in medie 2 ore pe zi, flexibil. Selecția se va face de către Departamentul HR al CERT-RO pe baza CV-urilor primite. CV-ul trebuie trimis la adresa de mail HR@CERT.RO până la data de 17 iulie 2020, 23:59.
 15. 8 points
  Nu va asteptati la prea multe de la asa ceva, aici e cam tot ce face; https://github.com/zigoo0/webpwn3r/blob/master/vulnz.py Mai exact trimite cateva request-uri sa verifice cateva lucruri simple. Eu am un tool privat: ./nytro --hack ISS Hacking in progress... Getting satellite communication working... Scanning ISS... Found open ports: 69, 1337 Sending 5G payload to COVID-19 port... Hacking complete! Getting root... Got root! Dar va dati seama ca nu il pot publica...
 16. 8 points
  Simplu. Te uiti si tu la ala care a intrat in tine si tuseste. Daca e mai mai mic ca tine, il cotonogesti. Daca e mai mare ca tine, nu e chiar asa rau cu covid.
 17. 8 points
  "-m conntrack --ctstate NEW" Deci ala trimite pachete si tu le arunci pe conntrack. E ca si cum ar da tiganii cu pietre dupa tine si tu ai sta sa le numeri
 18. 7 points
  Am patit si eu, suna la provider si spunele sa te scoata de pe 5g.
 19. 7 points
  Salutări, eu sunt Iulian și am câtiva ani de experiență în online, pe câteva ramuri și domenii legate în general de a ajuta diferite afaceri în online să se promoveze și alte servicii conexe. Așa cum spune și titlul, ofer următoarele servicii: Web design - creare site-uri de prezentare în HTML/CSS ori pe WordPress și magazine online pe OpenCart / Shopify SEO - Optimizare SEO și creșterea site-urilor în Google Consultanță pentru strategii de promovare online și rulare de anunțuri pe Facebook / Google Ads Administrare pagini de Facebook - creare de conținut și integrarea cross-platform cu bloguri/altele Marketing și promovare online - Growth marketing în acest sens Prețurile diferă de la proiect la proiect. Pentru proiecte mici, poate exista un preț fix. Pentru proiecte medii sau mari și long-term collaborations, tariful meu este de 12 euro pe oră pentru majoritatea serviciilor de mai sus. Pentru organizații non-profit / proiecte open source / proiecte educative, îmi pun la dispoziție serviciile și în mod gratuit. Quick contact: Telegram - https://t.me/jreister90 Discord - jreister#8860 Telefon în privat.
 20. 7 points
  https://digitalattackmap.com/#anim=1&color=0&country=ALL&list=0&time=18427&view=map https://twitter.com/search?q=DDoS&src=trend_click https://www.rt.com/usa/491933-verizon-tmobile-att-outage/
 21. 7 points
 22. 7 points
  Dragul meu, esti prea prost! Iti meriti soarta de a nu avea cont pe filelist! Sper sa tragi si sa suferi suficient de mult de-a lungul vietii, sa poti obtine o invitatie, sa te realizezi in viata!
 23. 7 points
  Multora ne lipseste timpul, dar incept de azi vom fi activi (again) in zona de VIP. Deci cine crede ca e suficient de bun incat sa aduca valoare dati-mi un PM si vedem ce putem face. Vom incepe prin a discuta chestii de bug bounty care nu le putem exploata si prin putin brainstorming, poate obtinem ceva. Am recreat grupul de VIPs, se pare ca nu il aveam pe aceasta platforma. Am sa incep sa dau VIP la membrii vechi + activi in BugBounty/Pentest. Momentan au VIP urmatorii: @SynTAX @0xStrait @Fi8sVrs @akkiliON @MrGrj Daca mai e cineva care e vechi pe aici si vrea sa participe sa-mi dea PM. Pentru cei noi, ma voi gandi la ceva teste pentru a putea fi acceptati ca si membri. P.S. Daca vi se pare o initiativa proasta de a reactiva asta va rog sa va abtineti si sa ne lasati sa ne facem damblaua. Mersi
 24. 7 points
 25. 6 points
  Daca virusi s-ar (mai) putea raspandi prin browsere, fii sigur ca ai fi plin. Eu ti-as recomanda o sesiune de hipnoterapie sa incerci sa-ti aduci aminte ce-ai cautat la ultima betie.
 26. 6 points
  Tu cauta un programator bun in python...ca si restul vor cauta oameni buni care stiu sa faca ceva, nu sa plateasca pe altul sa faca. N-am sa inteleg niciodata de ce stati 3/4 ani in facultate ca la sfarsit sa cumparati tema de licenta...Nu poti tu sa-ti faci licenta?Nici o rusine, nu e un capat de lume, dar macar fii constient ca nici diploma nu ti-o meriti
 27. 6 points
  Problema e cauzata de inverter - nu sunt alimentate neoanele, porneste mai greu din ceva motive. Daca dai cu o lanterna lumina spre ecran dinspre laterala, ai sa vezi la fel ca si cand te uiti de sus. E clar ca nu ai lumina din spatele displayului.
 28. 6 points
  Bine ai venit! Daca nici de la mine sa nu invat, pai atunci de la cine?
 29. 6 points
  Stay home. Skill up. #FREEapril Build in-demand tech skills without leaving your house. Get free access to 7,000+ expert-led video courses and more all month long. Due to very high demand, redemptions are processing slower than expected. Your confirmation email with login info may take a few hours. SIGN UP NOW Link: https://www.pluralsight.com/offer/2020/free-april-month
 30. 6 points
  Asa este! Bill Gates a prin atat de multa ura impotriva virusilor incepand cu Windows 95 incat acum e de partea lor! Problema lui e ca oamenii trec pe Linux si pe Mac si vrea sa ii decimeze! Motivul? E LOGIC! Cum zice si el "De ce sa le folosesti cand nici macar nu te poti JUCA pe ele?". De aceea a creat acest virus UMAN, ca sa se razbune pe umanitatea care a creat virusii pentru WINDOWS si pentru care el a SUFERIT! Acest post este un pamflet (adica o gluma) si trebuie tratat ca atare.
 31. 6 points
  L-am adaugat direct la cosul de gunoi pentru ca multi vor considera asta un gunoi 😂 Cum accesezi netflix fara cont de utilizator si fara parola in urmatorii pasi destul de simpli. 1.Adaugi la google chrome acest addon https://chrome.google.com/webstore/detail/ininja-vpn-is-proxy-vpn-t/ookhnhpkphagefgdiemllfajmkdkcaim/related,selectezi MIAMI,FLORIDA USA. 2.Descarci Account Pool de aici:https://accountspool.com/ apoi dezarhivezi si il adaugi la extensia chrome.DACA NU STII CUM CAUTA PE GOOGLE. 3.Accesezi acest link: https://tecknity.com/free-netflix-account-cookies/ alegi unul,dai COPY apoi sus in browser ai Account POOL dai click pe USE COOKIE si va intra automat in Netflix. 4.Poti dezactiva ulterior iNinja vpn apoi refresh la browser pentru cei care doresc si subtitrarea in romana. 5.Daca ti se pare ca este cam scump Netflix dar ai deja cont poti descarca un vpn(URBAN VPN GUI)este sau era free. Prima data intri in contul tau de netflix apoi iesi din browser si intri in acel vpn si selectezi TURCIA ca tara. Reintri in browser si vei plati de la 13 lei pana la 30 de lei pentru netflix.Dupa plata poti dezactiva vpn-ul pana luna viitoare cand vei plati iar. Nu ai nevoie de numar de telefon din Turcia pentru aceasta treaba atata timp cat ai deja cont de netflix. Astept injuraturile...am frigiderul gol😂
 32. 6 points
  Pe networking pot sa-ti spun eu pentru ca in domeniul asta lucrez. Este la fel ca orice alta ramura din tech. Ai joburi de inceput, unde faci sa zicem Level 1 Support, deschizi tickete, faci niste verificari minimale pe echipamente, iei legatura cu oamenii din teren, field engineers, si cam asta in mare parte. Urmaresti ticketul de la inceput pana la sfarsit insa te apropii foarte putin de tehnic. Practic este o secretara care are un limbaj dezvoltat pe networking. Asta ar fi incepator. Ca posturi poti gasi diferite denumiri, care fac acelasi lucru: NOC Engineer, 1st Level Support, IT Help Desk, NMC Engineer (Network Monitoring Center). La medium, sunt inginerii care pot trata singuri cap coada un ticket. Care au acces deplin pe echipamente si pot sa aduca diferite modificari / imbunatatiri retelei. Ai nevoie de un minim CCNA, ideal CCNP, dar depinde de firma bineinteles. La avansat treaba este mai complicata si este foarte vast. Aici deja se imparte in echipe de Switching si echipe de Routing. Dupa care poti sa te bagi ori pe Routing & Switching, ori pe Security, strict de networking. Aici fara CCNP si probabil putin descurcaret nu prea poti face fata. Vorbim totusi de arhitecti de retea si alte lucruri. Am prieteni care au CCIE-ul si fac WAN-uri in Germania si Olanda. Sa faci chestia asta, nu prea poti fara ani de experienta si sa fii dedicat. Ce zice Nytro are dreptate. Posturi de networking pur nu-s foarte multe in Romania dar si cele care sunt concureaza cu centre din afara. Cum ar fi Cisco Systems, Datanet, GTS Telecom si lista mai poate cuprinde multe alte firme. La partea de certificari eu ce am invatat dupa atatia ani este ca: nu conteaza certificarea, ci ceea ce stii. Dar nu prea ai cum sa stii multe daca nu ai certificare. E gen o mana spala pe cealalta. Daca iei cap coada un CCNP R&S ai sa vezi sa gasesti scenarii cu care te intalnesti poate odata pe an in real world, dar atunci cand te intalnesti, esti stapan pe tine. De inceput cred ca poti incepe cu un Comptia Network+ dar repet, de inceput. Daca vrei ceva mai nisat, poti merge cu certificarile de la Cisco. Strict vorbind pentru certificarile Cisco, dupa ce am facut ccna si ccnp si cochetez asa... sfios si timid cu CCIE-ul, este asa: La CCNA e ceva gen: wow, nice, uite ce este internetul. La CCNP e ceva gen: uite, asta poate face un router si asta poate face un switch. Iar la CCIE iti dai seama ca nu stii nimic de networking.
 33. 6 points
  Cine e student si nu are bani de bilet, sunt dispus sa platesc eu (cateva)
 34. 6 points
  Sursa: https://github.com/blaCCkHatHacEEkr/PENTESTING-BIBLE/blob/master/README.md PENTESTING-BIBLE hundreds of ethical hacking & penetration testing & red team & cyber security & computer science resources. MORE THAN 1000 LINK MORE TO COME
 35. 6 points
 36. 5 points
  E seo, doar nu va ganditi ca cineva isi face cont chiar pe rst sa intrebe de aer conditionat...
 37. 5 points
  Tu chiar vrei sa iei premiul de prostul forumului cu intrebarile astea. https://lmgtfy.com/?q=lock+symbol+beside+wifi
 38. 5 points
  https://malware.news/t/turn-your-usb-fan-to-a-pentesting-device-for-red-teaming-lucideus/32206
 39. 5 points
  Salut, intrebarea suna ciudat dar are sens. Tastatura sau alte device-uri vin cu propriul microcontroller care ruleaza cod. In principiu nu se poate face nimic, dar teoretic, daca ar fi un dispozitiv indeajuns de avansat si ar avea o procedura de update de firmare s-ar putea ajunge la asa ceva. Daca ar avea, de asemenea, ar trebui sa verifice integritatea firmware-ului la care se face update/upgrade pe baza unei semnaturi digitale. Se cunoaste faptul ca in sistemele de operare moderne (datorita arhitecturii procesoarelor) exista o separare de privilegii la nivel de "ring" unde ring0 = Kernel mode, sistemul de operare care are acces la toate resursele iar ring3 = usermode care e mult mai limitat. Dar se poate vede si altfel aceasta problema daca intram mai in adancime in problema: Cu alte cuvinte, exista de exemplu chiar si in procesor in firmware care permite executia codului assembler (in machine code) pe care il cunoastem. Se poate face update la el asa cum s-a intamplat cand au aparut vulnerabilitati in procesoare gen Specter sau Meltdown cand pentru fix a fost necesar update de microcode (firmware de procesor). Exact acelasi lucru se poate intampla si cu alte device-uri. De exemplu placi video. Sau BIOS. Sau mai stiu eu ce. Si ca sa rezum problema, daca un device e indeajuns de avansat incat sa aiba (doar ca exemplu) functionalitati gen firmware update, in teorie (si in practica daca e vulnerabil la asa ceva si nu verifica aceste firmware updates) se poate infecta si cand ajunge pe un alt device sa fie in continuare infectat. De asemenea, un antivirus de exemplu nu are ce sa faca. PS: Asta nu inseamna ca acel device infectat va putea lua controlul asupra calculatorului la care e conectat ulterior. Sistemul de operare prin functionalitati gen Plug & Play si standarde gen PCI Express, USB sau altele, permit doar un numar de actiuni si nu sa faca ceea ce doresc. Acel device infectat va fi limitat la device-ul in sine, nu s-ar putea existinde la alte device-uri sau la sistemul de operare (decat desigur, daca exista probleme de securitate in OS). Sper ca ajuta.
 40. 5 points
  Morala - nu va duceti in America la Defcon daca ati facut virusi pe RST - FBI stie
 41. 5 points
  E normal sa fie prosti care viseaza ca trimitand bani nu stiu unde, se vor imbogati peste noapte, fara sa munceasca. Au fost, sunt si vor fi prostanaci in continuare. Pentru ca sunt crescuti de astfel de specimene si la randul lor vor creste astfel de specimene:
 42. 5 points
  About CyberEDU Platform & Exercises We took over the mission to educate and teach the next generation of infosec specialists with real life hacking scenarios having different levels of difficulty depending on your knowledge set. It's a dedicated environment for practicing their offensive and defensive skills. 100 exercises used in international competitions ready to be discovered Our experts created a large variety of challenges covering different aspects of the infosec field. All challenges are based on real life scenarios which are meant to teach students how to spot vulnerabilities and how to react in different situations. Link: https://cyberedu.ro/
 43. 5 points
  San Francisco: Electric automaker Tesla has once again challenged hackers to find bugs in its connected cars. The Elon Musk-run company is returning to the annual hackers' competition "Pwn20wn" to be held in Vancouver in March, reports electrek. Some Model 3 cars and $1 million in award money will be up for grabs. In March last year, a group of hackers won a Tesla Model 3 and $35,000 for hacking into its systems. Amat Cama and Richard Zhu of team called 'Fluoroacetate' exposed a vulnerability in the vehicle system during the hacking competition. The hackers targeted the infotainment system on the Tesla Model 3. According to the Electric Vehicle maker, such hacking events it test as well as improve its security systems. Hackers have also demonstrated how they could trick a Tesla Model S to enter into the wrong lane by using a method called "adversarial attack", a way of manipulating a Machine Learning model.
 44. 5 points
  Ba daca esti prost macar taci, sa nu se afle ca esti. Tu chiar nu vezi ca atragi numa hate? In toate topicurile esti negativist, deaia se comporta ceilalti rau cu tine. Pula mea nu stiu de ce nu ti-ai luat ban pana acum, probabil ai vre-un membru din staff care-ti tine spatele sau poate donezi pentru plata server-ului, altfel nu-mi explic. Util nu esti deloc pe forum-ul asta, in toate reply-urile tale descurajezi si instigi la ura. Cunostinte dovedite = 0 Prostie = 100% Lauda = 100% Dezinformare prin minciuna = 100% Ajutor pentru ceilalti membri = 0% (ba mai rau descurajezi si instigi la ura) Respect pentru cei din jur = 0% Content de calitate = 0% Facem un poll pt. ban Vasile? Cine se baga? Comunicam prin Upvote
 45. 5 points
  Real-Time Voice Cloning This repository is an implementation of Transfer Learning from Speaker Verification to Multispeaker Text-To-Speech Synthesis (SV2TTS) with a vocoder that works in real-time. Feel free to check my thesis if you're curious or if you're looking for info I haven't documented yet (don't hesitate to make an issue for that too). Mostly I would recommend giving a quick look to the figures beyond the introduction. SV2TTS is a three-stage deep learning framework that allows to create a numerical representation of a voice from a few seconds of audio, and to use it to condition a text-to-speech model trained to generalize to new voices. Video demonstration (click the picture): Papers implemented URL Designation Title Implementation source 1806.04558 SV2TTS Transfer Learning from Speaker Verification to Multispeaker Text-To-Speech Synthesis This repo 1802.08435 WaveRNN (vocoder) Efficient Neural Audio Synthesis fatchord/WaveRNN 1712.05884 Tacotron 2 (synthesizer) Natural TTS Synthesis by Conditioning Wavenet on Mel Spectrogram Predictions Rayhane-mamah/Tacotron-2 1710.10467 GE2E (encoder) Generalized End-To-End Loss for Speaker Verification This repo News 20/08/19: I'm working on resemblyzer, an independent package for the voice encoder. You can use your trained encoder models from this repo with it. 06/07/19: Need to run within a docker container on a remote server? See here. 25/06/19: Experimental support for low-memory GPUs (~2gb) added for the synthesizer. Pass --low_mem to demo_cli.py or demo_toolbox.py to enable it. It adds a big overhead, so it's not recommended if you have enough VRAM. Quick start Requirements You will need the following whether you plan to use the toolbox only or to retrain the models. Python 3.7. Python 3.6 might work too, but I wouldn't go lower because I make extensive use of pathlib. Run pip install -r requirements.txt to install the necessary packages. Additionally you will need PyTorch (>=1.0.1). A GPU is mandatory, but you don't necessarily need a high tier GPU if you only want to use the toolbox. Pretrained models Download the latest here. Preliminary Before you download any dataset, you can begin by testing your configuration with: python demo_cli.py If all tests pass, you're good to go. Datasets For playing with the toolbox alone, I only recommend downloading LibriSpeech/train-clean-100. Extract the contents as <datasets_root>/LibriSpeech/train-clean-100 where <datasets_root> is a directory of your choosing. Other datasets are supported in the toolbox, see here. You're free not to download any dataset, but then you will need your own data as audio files or you will have to record it with the toolbox. Toolbox You can then try the toolbox: python demo_toolbox.py -d <datasets_root> or python demo_toolbox.py depending on whether you downloaded any datasets. If you are running an X-server or if you have the error Aborted (core dumped), see this issue. Wiki How it all works (WIP - stub, you might be better off reading my thesis until it's done) Training models yourself Training with other data/languages (WIP - see here for now) TODO and planned features Contribution Feel free to open issues or PRs for any problem you may encounter, typos that you see or aspects that are confusing. I try to reply to every issue. I'm working full-time as of June 2019. I won't be making progress of my own on this repo, but I will still gladly merge PRs and accept contributions to the wiki. Don't hesitate to send me an email if you wish to contribute. Sursa: https://github.com/CorentinJ/Real-Time-Voice-Cloning
 46. 5 points
  Ești un gay Ești o gay Ești maro la chiloței
×
×
 • Create New...