Jump to content

redcoder

Active Members
  • Posts

    668
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by redcoder

  1. Daca as fi avut puterea, erati toti banati pana acum, de ce trebuie voi sa stricati fiecare thread al fiecareui om care vinde ceva aici ? muritor de foame sau nu...

    Prost e ala care da, nu ala care cere, plus ca exista o regula care zice ca nu aveti voie sa bananaiti ampulea prin threaduri decat daca sunteti interesati de produs.

    Intrebare: La piata faceti acelasi cacat cand vinde unu pantaloni pula in loc de puma sau njike in loc de nike in piata ? Eu cred ca da, tigani fiind, este in natura voastra de a despica firu in patru, daca sunteti asa zmei la aparate, de ce pula mea nu va faceti toti cate un thread cu acelasi scaner bindat sau hexat de 100 de ori, pana o sa se ajunga free pe aici, sau de ce pur si simplu nu il publicati sa il ia tot prostu si sa-l tina colectie in pc???

    E vorba de inteligenta, o persoana inteligenta intotdeauna o sa priveasca un produs din perspectiva si o sa puna intrebari pana-i multumit, dar sa nu uitam ca intotdeauna un roman clasic ca tine o sa cumpere un produs dupa ambalaj, doar ca arata bine. Stii ce e in natura mea? Sa pun sute de intrebari pana sunt multumit de raspuns, stii de ce ? Ca eu platesc un serviciu si trebuie sa stiu tot despre el. Tu faci parte din cei ce vad o reclama noua la televizor si trag o fuga-n mall ca asa e la moda.

  2. Da, ce e un "root", defineste-mi decenta root-ului si pe langa asta spune-mi pe baza carui exploit sau pe baza carei vulnerabilitati functioneaza acest scanner, sau face brute-force? Sau de ce e mai bun? Ai codul sursa?

    Ai nevoie de bani de droguri ca asa te-a invatat idolul tau si vinzi tot ce apuci acum ? Vezi ca tot idolul tau imi da dreptate acum, si-a bagat si el mintile in cap, tu ? Tu ...

  3. Daca ai dat bani pe un scanner free cu atat esti mai prost, oricum, bazandu-ma pe ceea ce ai zis ai dat de un scanner gratuit si acum incerci sa faci bani cu el. Fac o oferta pentru toate slugile foamea-n gat de pe RST, ofer 50 de euro pentru fiecare utilizator al acestui forum care-si face o poza impreuna cu monitorul (in care sa se vada userul lui logat) + o foaie pe care sa scrie "sunt muritor de foame".

    Yahoo Messenger mai vindeti baietii ? Ca a fost o perioada.

×
×
  • Create New...