Jump to content

Muppet

Active Members
  • Posts

    246
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Muppet

  1. 23 minutes ago, jreister said:

    God fucking dammit. Până acum aproape 3 luni, eram undeva la jumătatea nivelului tău, cam 8-12 pe zi, iar dintr-odată am zis că renunț și tot încerc cu una două pe zi.

     

    Problema e că nu mai pot funcționa. Dar aveam impresia că e ceva în neregulă cu mine și de aia, însă acum, văzându-te pe tine, mare maestru al cofeinei, mi-a revenit pofta. No more cleansing!

    Fiecare corp îi diferit, unii pot băga 10G de coca alții doar 5G de coca, da dacă ești tu motivat psihic bagă cafe, somnu-i bun din punctu meu de vedere ești mai util odihnit.

    • Upvote 1
  2. Îți trebuie voință și chef să-ți pui osul la treabă pentru a invăța ceva, ce pula mea aștepți? Confirmarea unor utilizator din mediul public dacă să te apuci și cum să te apuci? dacă vrei să te apuci te informezi singur de ceea ce-ți treabă și începi :) dacă nu,  o continui cu întrebări d'astea și o să mai vină și alții să-ți bage ciolanu în zeamă.

    • Upvote 1
  3. Bă... care dracu s-a apucat să facă conturi de când a apărut topicul RST DEAD?

     

    Noroc, hai să-ți vedem ochii ăi roșii. 

     

    : (((Tincu Dumitru, antidrog. Dacă tot sunt autorități pe forum.))))))

    • Upvote 1
  4. Cum să fie RST Dead? Obiwankebab se uită pe profilul meu, https://rstforums.com/forum/profile/211827-obiwankebab/. Cred că ție nu-ți convine că nu apare-n Activity Watcher un topic care are ca subiect jocul fazan.. așa ar fi activitate tată! Fazan doar cu cuvinte din IT. Lumea trage spre rău și unde-i prostie mare, acolo le place. Decât să aud de bitcoin românesc ca pe alte forumuri mai bine un topic la 10 zile din care poți invăța/auzi ceva nou și interesant.

    • Upvote 2
  5. Detin un oneplus3T ( n-am avut bani, rabdare sa iau one5, aia e) din punctul meu de vedere un telefon perfomant, nu este incarcat cu cacaturi ( cat mai default ). Peste s7, care si acuma e relativ scump, am detinut un s7, dupa un an cu tot cu resetari din fabrica ( maxim 2 ) intampinam un lag, nu deranjat, dar sesizabil. Ma rog, compania oneplus inca este la inceput si bat pariu ca odata ce avanseaza o sa bata la cur samsung,iphone. 

     

    Vazusem ca un american a mers in China, a cumparat componente de iphone si domnul si-a facut telefonul la 200de dolari, pe vremea respectiva fiind la un pret mult mai mare, totul mergea struna, oricum din punctul meu de vedere un telefon trebuie sa fie asa:

    1.  ROM-ul sa fie cat mai stock, doar chestiile de baza.
    2.  Sa nu fie nici prea mare, nici prea mic.

    Si inca multe.. dar sunt un lenes, numarul magic "3" n-am mai vrut sa il adaug.

     

  6. O sa vezi tutoriale cum sa-ti modelezi cu plastilina neagra-n juru pulii sa te loghezi pe la altii prin conturi, iei teapa de la un cui deja rulat si nu mai deschizi tu degraba telefonu pe baza pulsului, ca banuiesc ca se va tine cont si de chestia asta, oricum mai este pana atunci si daca o sa fie implementata treaba asta.. n-ai sa vezi pt utilizatorii normali

  7. Poi d'aia ti-ai facut cont, pentru cersit numa? Nici macar bunu simt sa te mai uiti pe forum, sa mai postezi altundeva ceva interesant, o idee,parere bla bla, meh. sa-si screme D-zeu pula-n plamanul mamei tale dragi.

    • Upvote 4
  8. Haha! O fi crezut ca astia care suntem mai bruneti om fi indieni, pula mea. Du-te la o firma specializata pentru treburi d'astea, sa vezi pret adevarat pentru un articol de 300 de cuvinte, cred ca esti alt vizionar prost din romanica care se asteapta din reclamele dupa blog sa faca 1k USD, ceva-n gen :))), trist.

    • Upvote 1
  9. 14 hours ago, aismen said:

    Abia te asteapta HETNiX, a zis ca taxa de instalare e 0 si ti-o mai si suge, cadou.

    Prostituatele sunt noi in bransa, proaspete ca dedicatele lui AGSQO pentru fiecare client, deci primesti virgine 100%

     

    nginx.conf posteaza-l pe pastebin

     

    Pe un vps normal imparti resursele cu alti utilizatori, si esti limitat

    Pe un vps cloud le ai garantate si nu ai limite

  10. On 7/9/2017 at 1:36 AM, dode513 said:

    Salut RTS numele meu este Dode si am 19 ani, stiu ca sunt pe site din 2012 dar eram un copil mic pe atunci iar azi am revenit dupa multi ani si o sa incerc sa devin mai activ.

    Sunt pasionat IT de cand ma stiu Stric/Repar PC-uri ca un Hobby si in tinerete m-am jucat si cu keyloggers rat's si multe versiuni de BackTrack :))

    De azi o sa incerc sa fiu mai activ pe partea de tutoriale si sper sa am parte de noi prieteni pe zi ce trece.

    Sper sa fiu primit din nou cu bratele deschise ca si acum 5 ani cand am venit pentru prima data.

    tutorial ardmax free )))))

    • Upvote 2
×
×
  • Create New...