Jump to content

OutSider03

Members
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

About OutSider03

  • Birthday 03/18/1990

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

OutSider03's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Mie mi-au blocat contul de paypal definitiv pentru ca primeam bani de la prea multe persoane. Le ofeream cursuri/ videouri fitness...
  2. Salutare! De unde pot cumpara bitcoins cu paypal? Ma intereseaza siteuri legit care lasa si utilizatori noi sa faca aceste tranzactii, nu ca si localbitcoins. Multumesc anticipat.
  3. Nu iti recomand siteuri/firme care fac promovare prin SMS, din doua motive: nu vor trimite mesajele asa cum vrei tu adica la ora/ziua ceruta de tine si la persoanele cerute de tine (in mod normal ei spun ca poti sa alegi tu orasele/judetele, varsta, sexul si asa mai departe). Majoritatea celor care ofera acest serviciu au facut doar scrapping pe olx/internet au un numar mare de numere de telefon dar nu pot sa te asigure ca numarul x apartine persoanei x. Am folosit si eu odata acest serviciu si a fost chiar deranjant cand primeam telefoane din Moldova desi eu am specificat ca mesajul sa fie trimis in judetul Hunedoara sau telefoane din Bucuresti sau de la femei desi mesajul era doar pentru barbati. cand incerci sa le specifici problema de la punctul 1, nu te mai baga absolut nimeni in seama de la ei, ca si cum nici nu ai existat.
  4. Din pacate, foarte multi clienti vor sa le faci siteul nu de la 0 ci de la -1 si asta inseamna sa stii tu subiectul siteului sa ai deja texte si poze pregatite chiar daca nu cunosti afacerea clientului... ce ai scris mai sus este folositor, dar nu vor sta prea multi clienti sa iti citeasca tot ce ai scris acolo mai ales ca multi prefera sa vorbeasca prin telefon si nu prin emailuri ca sa ai si tu totul scris frumos si sa poti confrunta cu ei in cazul in care isi schimba brusc dorintele. Tocmai zilele trecute m-am certat cu un client care i-a luat 2 luni sa se gandeasca la un domeniu si inca o luna sa aleaga tema de wordpress ca sa nu mai spun ca mi-a dat un notepad cu maxim 10 cuvinte care reprezentau serviciile pe care le oferea, fara date de contact sau alte lucruri pe care crezi ca ar trebui sa fie afisate pe un site.
  5. gasesti persoane care sa iti faca articole la 0.70 centi 100 de cuvinte daca stii sa cauti.
  6. We can't find the page you're looking for. Check out our Help Center and forums for help, or head back to home.
  7. Sunt romanesti directoarele, blogurile etc ? Poti sa faci pe o nisa anume ? cam ce pr au directoarele blogurile etc?
×
×
  • Create New...