Jump to content

SmarTeu

Active Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by SmarTeu

  1. Detin site de stiri daca mai esti interesat de cerere imi poti scrie in PM.
  2. Vand grup de facebook cu 200.000 de membri Pret: Pentru cei interesati astept mesaj privat. Nisa: Divertisment Vechime: 1 an si 9 luni Astept mesaj in PM de la cei interesati.
  3. Un link te rog daca mai este valabi anuntul.
  4. De curiozitate poti sa imi trimiti link-ul de la pagina si sa imi zici la ce pret ai vantut-o?
  5. Pe site zice ca doar pe un singur domeniu poti sa il folosesti, deci daca l-ai folosit la ce mai incerci sa il vinzi
  6. Sorry we have ran out of budget for the moment, kindly donate to domains@freedomains.io (paypal). We will be back soon
  7. Salut dupa cum spune si titlu, vreau sa fac un site de stiri si am nevoie de scriitori. Cine este interesat sa castige un ban cinstiti si muncit sa imi trimita pm. ATENTIE: Nu este un loc de munca ci un posibil loc de munca, am sa va explic cam ce vreau sa fac.
  8. SmarTeu

    Help !

    Salut, cine este dispus sa muneasca gratis si sa obtina profit din munca sa... sigur raspunsul va fi "nici unu"... m-am gandit ca am 2 domenii care nu am ce face cu ele si vreau sa gasesti partener/i pentru a face ceva din ele cine este interesat si are habar de ceva, astept mesaj in privat. O sa va explic in privat mai multe.
  9. Salut, nevoia mea de ajutor este cum trebuie sa procedez sa achizitionez un autoturism de la o anumita persoana si cum procedez sa ii scot numere rosi s-au sa o inscriu direct pe Romania Si ce costuri vor mai fi in plus. Multumesc anticipat pentru raspuns/uri !
  10. Vand cont de gazduire pe site-ul hostclean.ro Balan?a de credit disponibil?: 28.35 EUR Si domeniul: compactpeople.com Astept oferte !
  11. Dar sigur de la tine are scriptul...
  12. @deepdns deja ti-ai facut site.
  13. Am instalat eu adica am incercat sa instalez si imi face redirect catre serialepenet, dau sa ma uit pe site sa vad daca a functionat si vad arata frumos era prea frumos sa fie adevarat asa ca l-am sters de pe host.
  14. Daca mai ai un cod si ma poti ajuta, Multumesc anticipat !
  15. Multumesc pentru sfaturi, deja l-am abandonat..
  16. Multumesc pentru timpul acordat.. o sa va ascult sfatul.
  17. Am creeat site gen addme... si vreau sa vad ce parere aveti daca sunteti interesati de trafic pentru site sau vizualizari pentru videoclipuri... este site-ul ideal.. astazi l-am deschis si vreau sa vad ce parere aveti, daca gasiti erori puteti sa imi lasati un P.M cu ele. Multumesc anticipat ! Site: www.compactpeople.com
  18. DA, am gasit din Romania. Multumesc de ajutor.
  19. Buna ziua, astazi m-am gandit sa-mi cumpar un Reseller web. Preferabil sa fie acceptata plata prin SMS . Daca este cineva de aici care lucreaza in domeniu si poate sa imi faca niste sugestii. Multumesc anticipat pentru timpul acordat, o zi cat mai placuta va urez.
  20. Am grupuri de 8.632 de membri,17.784 de membri,14.050 de membri. Si pagini: 9.121 aprecieri,2.483 aprecieri,9.953 aprecieri,3.033 aprecieri Daca vrei ma contactezi prin P.M...
×
×
  • Create New...