Jump to content

DeMoN23

Active Members
  • Posts

    200
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by DeMoN23

  1. Eu as fi fost interesat sa le cumpar, cat mai multe coduri paysafe (daca imi faceti un pret bun) doar ca plata eu nu o pot face prin paypal, ci doar prin BTC si PerfectMoney. Am vorbit zilele trecute cu tine, dar nu ai acceptat plata prin altceva inafara de paypal, in caz ca te-ai razgandit, da-mi mesaj privat

    E valabil pentru toti, daca aveti coduri paysafe si nu aveti ce face cu ele, daca imi faceti un pret acceptabil, cumpar cat mai multe.

    Era acum 2 ani un website pe care se vindeau cudori UGC si PSC, iar adminul ave oferte super bune, de ex pe un cod de 100 euro, plateam 80-90, dar se pare ca nu mai exista acel website.

    Sarbatori fericite tuturor.

  2. Ma coaie esti aiurea pe forum, nu ajuti cu nimic aici, stai la panda si cand prinzi vreun cont furat bagi cerseala pe RST, ca iti trebe 'nologine' sa te poti loga pe ele, du-te tare!

    Sa il baneze cineva pe copilasu asta mic, din saptamana in saptamana cerseste 'nologine' pe aici.

  3. Ti-as fi dat eu, dar m-am uitat peste posturile tale, si am vazut ca esti aici doar sa cersesti, n-ai oferit nimic in schimb, postezi doar cand ai nevoie de ceva, esti cersetor!

    In majoritatea posturilor tale cersesti nologine

  4. @alecseu, coaie cine vrea si e interesat il contacteaza, baiatul iti ofera dovezi prin teamviewer, iar daca va intelegeti cumperi, daca nu iti vezi de ale tale si el de ale lui.

    Mie unul imi pare de treaba, ma ajutat cu multe, si imi pare un baiat de treaba si de cuvant. (dar nu imi asum nici o responsabilitate pentru ceea ce faceti voi)

    Hai sa ne oprim aici, sa nu mai fim off, nu are rost sa tastam aiurea, daca esti interesat de ceva il contactezi si te convingi singur, (SI PROBABIL USERILOR CU REPUTATIE SI VECHIME, LE OFERA EL PRIMUL)

  5. Este exact ca hitleap, poate mai prost, doar ca aici poti sa-ti alegi tara, iar vizitele sunt facute prin proxy-uri.. ip-urilel sunt toate la fel, intra un ip de 50 de ori, apoi alte 100 de ip-uri pe aceasi clasa, gen primul ip e : 82.53.10.100 apoi restul intra asa 82.53.10.101 / 82.53.10.1 / 82.53.10.4 etc.

    Oricum nu stiu la ce l-ai putea folosi, pentru cresterea site-urilor in google, n-ai sanse, si unele firme de hosting iti suspenda hostul (testat de mine pe hostinger, ucoz, jimdo, blogspot.. iar pentru site-uri de astea de pay to click.. iti pierzi viata in fata pc-ului sa faci 3$ pe luna

    L-am testat pe adf*ly si pe /shorte.*st ambele m-au suspendat, in cel mult 2 saptamani

    Nu il rulati pe PC-ul vostru, folositi o masina virtuala pentru siguranta.

  6. @Moubikx, Bai baiatule, calmeaza-te, o sa faci riduri, ce cacat te agiti atat ca o prostituata f@t#5a si ne platita?

    Cine esti tu, si cu ce drept le ceri lor sa-ti dea tie explicatii despre anumite site-uri? sunt serverele lor, hosteaza ce vor, si isi asuma tot pentru ceea ce fac. N-ai nici un drept sa le ceri tu explicatii, un simplu user.

    Prea multi disperi coaie, si nu inteleg motivul, ce dreptate mai baiatule? fiecare hosteaza ce vrea pe serverele lui, atata timp cat ei isi asuma tot ce fac, nu vad ce problema ai avea tu. Nu esti in masura sa comentezi sau sa le ceri explicatii, exista autoritati pentru asa ceva.

    Salutare, si lasa-te mai incet ca poate faci un infart daca te mai agiti atat.

×
×
  • Create New...