Jump to content

z4rk

Active Members
  • Posts

    324
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by z4rk

  1. Salut. Am de gand sa fac un site (nu prea mare), nu vreau sa investesc mii de euro pt promovare si alte prostii (vine vorba "prostii"). M-am hotarat pe ce nisa vreau sa merg, dar nu sunt hotarat daca sa iau domeniu .ro sau .com. Host si domeniu imi pot lua destul de rapid, am cateva zeci de euro pe diferite hosturi, asta nu e o problema dar nu stiu care ar fi mai bun. Site-ul va fi exclusiv pentru romani, m-am gandit ca .ro e mai ok, dar totusi am decis sa intreb pentru ca pe aici sunt multi ce au experienta in asa ceva.

  2. Nu stiu daca il faci complet in 2 ore fara un template gata facut, dar totusi pare relativ simplu de facut asa ceva. Poate pare amuzant ce spun acum, dar un site de ala poti face lejer si in web page maker foarte rapid :))

    Cand ma refer ca nu prea il faci in 2 ore ma refer cu totul, nu doar la partea html. Ma refer si la shop, o tempa mai "personalizata" pentru platforma ce o folosesti la shop, adaugarea produselor, tot.

  3. Am si eu o intrebare. Sa zicem ca am o proprietate, un imobil, o afacere sau orice altceva, pe care vreau sa o vand. Legal, pot fi propriul meu cumparator? Adica cu act de vanzare-cumparare facut frumos la notar. Sa imi cumpar propria afacere. Poate unii o sa rada, dar daca ganditi un pic mai mult puteti gasi explicatii pentru o manevra de genu asta.

  4. Am avut o placa video nVidia 210 (de aia slaba dar buna pt ce faceam eu). Acum cateva zile am dat un restart, iar pe monitor nu se mai vedea nimic. Am conectat monitorul la placa video integrata si se vede, dar la dxdiag imi apare ceva Intel GMA 3100 ceva de genu asta. nvidia 210 aia nu o mai vede. Este posibil sa se fi ars sau ceva?

  5. Dupa cum spune si titlul vand mancare pentru pisici la 30 lei - 10KG. Hrana este de calitate si pisicile vor mieuna de fericire! Garantez ca pisicile nu mor de la ea, nu este otravita si nu are sticla in ea cum vand alti oameni. Garantez de asemenea ca pisicile vor mieuna cand vor auzi doar de mancarea asta. La cantitati mai mari fac si oferte.

  6. @qps1 Ce?! Apari cu 13 posturi si ma acuzi pe mine de ce? Ai scris aici pt +1 atat. Ca nu-mi dau seama. Daca iti vine sa vomiti du-te la baie, cat mai ai timp. Daca esti userul unui site de al meu si ai luat ban iar apoi ma acuzi ca am copiat ceva de pe rst, afla ca si unele articole de pe rst au fost scrise inainte si in alta parte. Nu totul e unicat si pe site-ul asta apar chestii interesante, nu neaparat unice. Dar tu nu esti constient de vorbele tale. O seara frumoasa sa ai.

    PS: Report. Grabeste-te sa nu faci pe tine.

  7. @PingLord Din pacate cei 4 neuroni s-au dus la o bere se pare. Daca nu incercam nu intrebam aici. Daca tu zici ca e problema de la DNS, dece la orice site, orice incerc sa iau cu wget, primesc aia? Spune Iisuse Hristoase Fiul Domnului Dumnezeului nostru ca nu Te rastignim iar. Inca..

  8. Nu dragule, nu vreau sa descarc udepe sa dau flood, il pot uploada direct in 0.5 sec daca aia as vrea sa fac. Nu, nu asta vreau sa fac dar am de pus pe el niste fisiere, cam 150-200MB fiecare care sunt deja pe net. Pana le descarc in PC si le uploadez cu winscp sau altceva imi creste barba. Am net foarte prost si nu stau 10 ani sa urc cateva amarate de zip-uri cand le-as putea da direct wget.

    Si da, am cautat pe google dar nu am gasit nimic concret. Altfel nu intrebam aici..

  9. Salut. Am o problema cu un VPS cu centos 6. Totul e in regula, doar ca nu imi merge wget. Imi apare asa, la orice incerc sa descarc:

    uZmCBaO.png

    In rest totul merge perfect, doar asta e singura problema. Nu e chiar asa deranjant, dar am viteza mica de upload si ma enerveaza sa descarc in PC fiecare fisier si apoi sa-l uploadez. Se poate face cumva sa mearga?

  10. Nu am incalcat cu nimic regulamentul, asa ca nu am de ce sa primesc ban. Si altii au vandut / vand VPS-uri pe acest forum. Cine le foloseste in scopuri ilegale sa primeasca ban, eu le-am cumparat legal si nu le folosesc pentru porcarii, asa ca sunt curat ca lacrima de broasca. Pe langa asta i-am spus si eu ca nu este permisa vanzarea / cumpararea de astfel de lucruri (desi este perfect legal). Este ilegal sa le folosesti in scopuri negative, nu sa le detii, daca era ilegal sa le detii nu mai existau firme care sa le vanda.

    Data viitoare citeste mai atent te rog :)

  11. Nu e permis sa cumperi / vinzi asa ceva prin intermediul acestui forum.. totusi, cat oferi ? Am doua de vanzare. Ofer proba daca e pt chestii de astea :))

    EDIT: Scuze, credeam ca esti dispus sa platesti, ale mele sunt destul de performante sa zic asa, nu le pot da gratis. Daca totusi te razgandesti da-mi un PM si ne intelegem.

  12. Dupa cum spune si marele titlu, am nevoie de un o distributie linux veche de cand era bunicu' copil. Si (ca sa ma faca lumea analfabet ca incep cu si) anume NavynOS versiunea din 2004 (oricare din ele ca sunt mai multe). Nu vreau raspunsuri gen "cauta pe google", am cautat de 2 zile incoace si toate link-urile sunt moarte. Daca aveti careva minunatia asta v-as fi recunoscator. Multumesc.

  13. Ma tot gandeam si iar ma gandeam: De ce femeile si barbatii se epileaza? Am vazut o femeie cu par pe sani si era foarte atragatoare. Lafel barbatii, cum sa mergi la o femeie (fie si de aia de pe centura) si sa nu ai par sub brat, langa penis si mai ales in fund. Parerea mea ca daca nu ai par in fund nu esti barbat! Cum sa te faci de ras si sa iti tai parul din fund?!

    Voi ce parere aveti, e ok sa ne epilam sau sa ne lasam par peste tot? Mai ales in fund.

    Eu sincer daca as vedea un barbat fara par pe fund sau in fund as sari ca boul pe vaca.

  14. Treaba e urmatoarea. Am floodat niste prostii de comunitati de jocuri. Acum nu mai am acces nici la site-urile ce le gazduiesc acele firme de host ce gazduiesc comunitatile in care am dat cu "fludu". Nu mai am la nimic, si e enervant ca sunt zeci de site-uri la care nu mai am acces din cauza unui amarat de flood de 2 minute ce am dat si eu. Abonamentu de net e pe numele lu' soarcra-mea nu o pot pune sa sune sa imi schimbe IP-ul..

    @Kay97 Mersi de raspuns. Dublu post nu am facut, dar e bine si asa.

×
×
  • Create New...