Jump to content

iulik

Active Members
  • Posts

    702
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    18

Posts posted by iulik

  1. 5 hours ago, Amidon said:


    Sunt incepator in artele cpa marketingului si am nevoie de putin ajutor am inceput nu de putin timp si orice fac nu imi aduce roade am gasit o metoda mult mai creativa dar nu stiu cum sa o aplic exact nici nu stiu cum sa va expli dar o sa va explic cu cuvintele mele si sper ca o sa intelegeti cred ca se numeste geotargeting dar nu sunt foarte sigur de asta ,chestia e ca ma gandesc cum sa fac sa trimit oameni in mod automat odata ce imi acceseaza linkul de refereal la o oferta destinata tari lor. Sper ca ati inteles la ce ma refer si sper ca veti binevoi sa ma ajutati .


    Trebuie sa ai in vedere un contabil bun pentru aceasta treaba. In cazul tau pot sa il recomand pe @Che , te ajuta si la cpa si la contabilitate ;)

    • Haha 3
  2. On 1/3/2023 at 2:14 PM, itlstl said:

    Salutare,

     

    Aveti idee de ceva tool pentru attack surface plecand de la un domeniu?

     

    Nu ma interseaza discovery de subdomenii pentru acel domeniu, ci domenii cumva "conexe" care pot apartine aceleiasi entitati, chiar daca domeniu e diferit (complet/partial). 

     

    Exemplu trivial: Plecand de la domeniul "protv.ro" sa ajung la domenii precum "protvplus.ro" sau ceva diferit daca e cazul "romaniiautalent.ro" si tot asa.

     

    PS: in afara de amass intel.

     

     

    https://www.yougetsignal.com/tools/web-sites-on-web-server/

     

    e.x

    FXCQ0dXKRn2R5-_m40eNIQ.png

    • Upvote 4
  3. 11 hours ago, lzomedia said:

    De ce nu sa folosesti RPC servers cred ca e mai usor 
    Eu folosesc chestia asta intr-un cms facut cu laravel si de fiecare data cand creez un post nou am un job care ping-uieste o lista de 2000 de website-uri ce folosesc RPC.
    Deobicei imi apare in google in media intr-o ora sau 2

     

    Ping-ul pe rpc nu functioneaza pentru mine pentru site-uri noi, mai rapid am indexat in google cu metoda din topic.

  4. 14 hours ago, Kev said:

    Bun, deci am doua boxe portabile cu auxiliar (in-put) si bluetooth

     

    am cautat si am gasit cablu jack

     

    <||------||>

     

    pot conecta ambele boxe intre ele, iar ulterior sa ma conectez la ele prin bluetooth?

     

    Nu gasesc cablu jack Y

     

    Nu-mi permite adroid-ul, stiu ca se poate, testat prin bluetooth

     

     

    cablu aux boxe  - conectezi la o sursa

    cablu aux boxe bluetooth - conectezi la o sursa

     

    Tu vrei sa conectezi sursa la sursa, nu se poate. Cred ca ar merge ce vrei tu sa faci cu un splitter de aux cu 2xmother -> sursa

     

    • Thanks 1
  5. Am folosit metoda asta pe un site nou, am indexat in google peste 5000 de link-uri. Puteti sa trimiteti doar 200 de link-uri intr-o zi (de pe un cont), in maxim o zi doua apar toate link-urile in google.

     

    Nu stiu daca voi fi penalizat in timp, nu va recomand sa o folositi daca aveti site-uri vechi.

     

    --------------------

    STEP 1:
    Setting up the Indexing API: creating a service account and JSON key Let's start by setting up access in the Indexing API console. Go to Google Cloud Platform and create a service account there.
     

    1.png



    Here you can enter the desired project name or leave the suggested one. We leave the location as it is, editing is optional.
     

    2.png



    We continue to create a service account: you should see the following window in front of you (you will have a different project name):
     

    3.png



    1. Next, enter another arbitrary name.
    2. Assign the role of this account - Owner.
     

    4.png



    Next, create a new key and download it to your computer.
     

    5.png
    6.png



    STEP 2:
    The ready key is needed to run the scanning script (download the script from Github).
    The script will be in the form of a folder, one of the files of which will be called service_account.
     

    7.jpg



    Next, you need to replace the content of the service_account file with the content of your downloaded JSON key. As a result, the service_account file in the script folder will look something like this:
     

    8.jpg



    The script is ready. Now it needs to be linked to Google Search Console.

    STEP 3.
    Linking the script to the Google Search Console To do this, assign the client_email from our JSON key as the full owner. This is how it looks in Google Search Console:
     

    9.jpg




    It remains only to enable the use of the Index API in our project. To do this, follow the link. Select a service account and enable the API.

    10.png



    Our script is now ready to use.


    STEP 4

    For work we need node.js, download here.
    After installation, run PowerShell on your computer and enter the command "npm install requests"
    WE are completely ready to work


    Running the script:
    How to start: In the script folder (which you downloaded from Github and added the JSON key), find the urls. Enter up to 100 addresses to be scanned there. In total, you can send 200 addresses per day, so create two packets of 100 each.
    Call PowerShell. You enter the command "node index.js". Wait a few seconds and see the answer 200 OK.
     

    11.jpg
    • Thanks 2
    • Confused 1
    • Upvote 1
  6. 7 hours ago, Che said:

    Ma gandeam eu la chestia asta dar Google.ro nu raporteaza statului roman nimic? La ce fel de conturi private te referi? Bancare?

     

    Din sursa sigura stiu ca baietii de la g00gle au peste 60 de conturi de paypal, ca sa nu afle statul roman, se stiu ascunde chiar bine. Ei declara acolo 4-5 conturi de paypal la stat si restu banilor ii bag in cryptomonede prin firme de contabilitate.

  7. O parte din membrii au plecat si cand RST Market a fost mai restrictionat (un lucru bun din punctul meu de vedere), altii si-au facut familii, afaceri... si nu au mai avut timp de forum.

     

    Nu cred ca ar mai trebui adaugate alte categorii sau forumuri, sunt suficiente cele prezente, momentan nici nu cred ca ar fi public pentru alte categorii, deci nu ar fi nici activitate.

     

    Ma gandesc ca o varianta pentru a atrage utilizatori ar fi daca s-ar discuta mai mult lucruri utile pentru tineri, studenti (ex: cum sa iti faci un cv, cum sa obtii primul job, de ce sa alegi o profesie in domeniul it) (doar sa aiba si cineva timp) , apoi de acolo utilizatorii noi ar migra si spre celelalte categorii si ar descoperii tot mai mult.

  8. Quote

    Căci nu este nimic ascuns care nu va fi descoperit și nimic tăinuit care nu va ieși la lumină
    Masca=supunere,inchinare la anticrist
    Covid=Controlul omenirii prin vaccinare si identificare digitala
    Corona=Coroană
    Virus=Potrivnic,impotrivitor,anticrist
    Noul corona virus=Noul incoronat al   lumii impotrivitor anticristul
    Toate simptomele "covid ului" vin de la antenele 5G..6G si chemtrailes
    Distantarea sociala este pt a putea fi scanat prin sateliti oriunde, Amazon dispune de acest sistem de scanare, daca nu pastrezi distantarea satelitul le arata un punct rosu daca sunt 2 persoane sau mai multe, dar daca pastrezi distantarea pe care ti au impus o ei ..le arata fiecare persoana cu un punct verde
    Prin aceasta "pandemie " falsa se urmareste sa se puna semnul fiarei despre care vorbeste Biblia, pe frunte si pe mana dreapta
    Fiara in Biblie = Vatican=Satan
    Semnul fiarei=scanare faciala-codQR, acte biometrice-cod de bare prin izotopi de laser ce nu se vad cu ochiul liber, vaccin cu nanotehnolgie, implant cu cip uri de ultima generatie,etc
    Un cod de bare are 30 de linii, Iuda la tradat pe Isus pt 30 de arginti, asa vor fi si cei care vor accepta semnul fiarei(coduri de bare prin scanare faciala, codQR...vaccin..etc
    Pandemia si Vaccinul este inceputul nenorocirilor la nivel global, odata facut vaccinul cu nanotehnologie modifica Adn si Arn si incepi sa functionezi ca o antena*, vaccinul mai contine o substanta numita "luciferase" etc..
    Daca nu ai citit biblia si in special ultimul capitol Apocalipsa*, iti recomand sa o citesti fiindca acolo ti se spune inca de acu 3000 de ani ce se ntampla in aceste timpuri numite si Vremurile din urma=Apocalipsa=A 2a venire a Lui Hristos
    Ia in serios ce ti am scris aici si nu accepta vaccinul satanic mincinos fiindca devii sclavul sistemului de guvernare satanic global, adica noua ordine mondiala,urmeaza intronarea anticristului la nivel global si tot pamantul i se va inchina prin acceptarea semnului fiarei
    Ti am scris prieteneste ..sper sa tii cont de aceste informatii
    Toti cei care vor accepta semnul fiarei pe frunte si mana dreapta spune Biblia ca vor fi nimiciti cu foc de catre Hristos
    In foarte scurt timp urmeaza cei 7 ani apocaliptici spre nimicirea celor care il aleg pe satan..pe anticrist
    Pandemia si vaccinul este o minciuna tocmai pt a se instaura sclavia mondiala satanica a anticristului
    📯 Hristos te poate salva 📯
    https://youtu.be/k1P1Yu2uBxk
    https://youtu.be/BQhIukrlAkU
    https://youtu.be/FYgc_dIuhYo
    Corpul preia fragmentele noi, straine de ADN/ARN introduse in corp si incepe sa le MULTIPLICE.
     Vaccinul contine o enzima numita LUCIFERAZA.Ce coincidenta de nume nu?Cu ajutorul ei esti scanat si se vede ca ai fost vaccinat.Sau mai bine spus–"vaccinat” in ghilimele pentru ca rolul acestui nou “vaccin” nu este injectarea unei substante pentru alterarea sanatatii,ci injectarea unor tehnologii pentru controlul total al individului
     “Tatuajul” ramas in corpul/pielea ta in urma vaccinarii/aplicarii vaccinului e ca un cod de bare pe un produs. Devii un obiect, un animal cipuit, usor de scanat si controlat.
    Noul Vaccin contine Hydrogel cu nanotehnologie–roboti microscopici introdusi in corpul tau de care pot dispune producatorii vaccinului cum doresc Nanotehnologia se uneste cu IA(inteligenta artificiala) incat corpul uman sa poata fi conectat la dispozitive inteligente de scanare* programare, modificare, extragere informatii etc.Acesti microroboti prezenti NON STOP in corpul tau preiau NON STOP informatie cu privire la viata si activitatea ta ca individ si o stocheaza sau o trimit intr-o baza de date gestionata de detinatorii tehnologiei. Prin nanotehnologia respectiva se PREIAU informatii despre corp si activitatea omului dar se SI INTRODUC in corp diverse informatii/programe pentru a afecta starea de spirit, comportamentul, gandirea, amintirile etc etc etc*
    Toate aceste detalii sunt explicate de Dr Carrie Madej in filmul postat prin care incearca sa avertizeze lumea intreaga cu privire la ce se pregateste.
    TOATE ACESTEA SE POTRIVESC PERFECT CU PECETEA DE CARE SUNTEM AVERTIZATI IN APOCALIPSA*Scanarea corpului (frunte sau mana) pentru verificarea temperaturii in supermarketuri, malluri si piete(ce vedem inclusiv in prezent in Romania)a fost doar o prima etapa “nevinovata” care sa-i obisnuiasca pe oameni sa-si scaneze corpul pentru a avea acces la hrana,servicii si dreptul de a se deplasa.Etapa termoscanarii are rolul de a-i obisnui pe oameni sa accepte acest abuz ca fiind ceva normal, sa accepte“tehnologizarea” celor mai banale aspecte ale vietii lor, ca fiind ceva normal sau chiar de dorit*Sa accepte SA LE FIE SCANAT CORPUL pentru hrana si servicii Exact ca in apocalipsa–cine nu va avea pecetea nu va putea cumpara sau vinde De la un anumit moment DOAR celor vaccinati li se va permite accesul la magazine,hrana,servicii, deplasare* In prezent (Ian 2020) accesul este restrictionat pe baza de TEMPERATURA si PURTARE DE MASCA   In viitor accesul va fi restrictionat pe baza de VACCIN/PECETEA ANTICRISTULUI6 6 6  Telespectatorii mufati la inselarea mediatica talmudica, adica persoanele abonate zilnic la DROG-TV, adica persoanele care inca mai urmaresc televizorul, radioul, filmele, stirile mafiotilor NU au nicio sansa sa priceapa ce se intampla. Ei sunt cei mai pacaliti, sunt deja victime sigure – oameni care se vor duce cu bucurie sa fie vaccinati. Unii telespectatori cred ca ei discern adevarul de minciuna la TV sau in materialele audio-video talmudice anticrestine ale mafiotilor. Este o iluzie cu care se mint singuri. Gramada de pachete toxice de informatii si programe mentale (care afecteaza convingerile, dorintele si comportamentul) varsata in creierele telespectatorilor prin tehnologiile audio-video este atat de mare si complexa incat TOTI cei care se expun sunt afectati negativ. Doar NEEXPUNEREA la inselarea mafiotilor iti da o sansa sa ai mintea limpede si sa ajungi sa pricepi realitatea
    Telespectatorii inselati de mafioti vor lucra in folosul mafiotilor, atacandu-i pe cei care s-au prins de pacaleala Covid si nu vor sa fie termoscanati, nu vor sa poarte masca, nu vor sa fie vaccinati.
    CINE SE UITA LA TV SI SE EXPUNE LA INTOXICAREA MEDIATICA ESTE UN SOLDAT AL MAFIEI TALMUDICE ANTICRESTINE SI ANTIROMANESTI, fara voia lui
    Covid19 este doar un pretext pentru impunerea controlului total al omului,care se va realiza printr-un astfel de vaccin de tip nou,cu microcipuri,nanotehnologie, modificare genetica etc
    Frica de moarte si de boala tinde sa fie mai mare la oamenii departati de Dumnezeu, care isi pun baza doar in fortele proprii si …culmea…in autoritatile statului :).  Ortodocsii autentici nu au frica nici de moarte si nici de boala.Ei il au pe Dumnezeu alaturi, iar moartea aici pe pamant e doar o trecere la viata adevarata Mai degraba isi fac griji de nivelul duhovnicesc la care sunt cand ii prinde moartea si ce fapte au facut in viata lor
    Apocalipsa va avea loc indiferent ce facem sau ne dorim. Totusi DURATA de desfasurare poate fi mai scurta sau mai lunga, iar efectul negativ asupra popoarelor mai mic sau mai mare, IN FUNCTIE DE NIVELUL DUHOVNICESC al fiecarui popor.
    De aceea fiecare dintre noi trebuie in primul rand sa se puna in ordine din punct de vedere duhovnicesc. Nu candva in viitor,ci ACUM
    Fiecare nou “val Covid” va aduce noi restrictii si abuzuri ale autoritatilor asupra popoarelor. Cine se imbata cu apa rece ca noua perioada de carantina/izolare a popoarelor va fi la fel ca cea din martie-mai 2020 e complet naiv. Aceea a fost doar “incalzirea”. Drepturile noastre si viata noastra asa cum o stim vor fi din ce in ce mai mult subjugate. Noile masuri luate de autoritati in baza Planului Covid Mondial vor fi si mai abuzive decat cele de pana acum. Fiecare “pauza” dintre “valurile Covid” (daca vor mai exista pauze) va fi mai severa decat cea dinainte, oamenii vor avea mai putine drepturi si libertati📯

     

    • Thanks 1
  9. 1 hour ago, M4T3! said:

    Da mi mesaj, pot sa iti vand in orice ziar mare din romania si am si niste oferte destul de ok acum

    ziare.com + libertatea + jurnaulnational = 1600 lei  / sau romanialibera.ro in locul la oricare

    ziare.com + libertatea + agerpress = 1600 lei /  sau cu business24 in locul la oricare cu 1700 lei

     

    ziare.com + oricare de mai sus + acasa.ro 1400 lei

    omu vrea sa cumpere advertorial nu sa le cumpere site-urile

  10. 10 hours ago, Nytro said:

    Ba, eu inteleg ca exista Gigel care fac bani din vizualizari ale dobitocilor pe mizeriile pe care le scriu, dar in cacat, sa vina cu niste teorii ale conspiratiei mai pertinente si mai logice. Probabil nici bunica-mea nu crede cacaturile alea. 

    matusa-mea m-a sunat sa imi explice ca se inchide facebook-ul din cauza covidului

     

    644131406108426240.png?v=1

    • Haha 1
    • Upvote 1
  11. 44 minutes ago, M4T3! said:

    Pai nu am raspuns, ca nu am stat geana sa vad replyul, am avut si altele. Ok, la doar 27 de minute, dar site-ul poate e offline de 3 zile... cu ce ma incanta? Nu am zis ca nu e ok suportul, chiar e ok, dar daca tot merg in offline lunar, nu e suficient.

    La vps de 4 euro pe luna, e cam treaba ta cum configurezi vps-ul si daca iti merge sau nu site-ul, poti sa le bati obrazul la baieti doar daca pica vps-ul din vina lor. Daca iti iei vps din alta parte, nu intereseaza pe nimeni ca nu iti merge site-ul atat timp cat vps-ul nu e "managed".

    • Upvote 6
×
×
  • Create New...