Jump to content

AhEaD

Active Members
  • Posts

    1266
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    12

Posts posted by AhEaD

  1. Offtopic:

    Serios? Metin ? In 2014 ?

    Metin joc complex?

    Ai 19 ani?

    Te joci metin la 19 ani?

    Ar trebui sa fiu urat cu spume ca sa ma joc un MMO cu grafica de GTA1 in 2014 la 19 ani. ( fara jignire, vorbeam de persoana mea )

    Timpul investit in luat baze de date si "spart" useri de metin putea convertit in bani daca depuneai acelasi efort !

    Puteai sa tastezi acum, de pe un alienware full option ( trapa, piele, incalzire, etc... ) cumparat din banii economisiti de tine.

    Timpul inseamna bani, orice durata de timp investita in ceva irelevant mai tarziu o vei cataloga ca o pierdere.

    Ignora ce am scris mai sus, e doar o paranteza, cum s-a mai spus nu prea ne place metinul ( noua, rst ca o comunitate ).

    On topic:

    Bun venit

  2. Ia vezi ca dau mare ban in seara asta unui credincios !!!! Fiind satanist tot credincios esti ! Ai 15 ani, besi in mortii tai si joaca fotbal si rupe-ti genunchii!

  3. Religia a fost inventata pentru a manipula masele de argati, adica credinciosii denumiti mai civilizat!

    Cei slabi de inger inca isi cumpara bilete la 6/49 si se duc in fiecare sambata la biserica. ( ma abtin sa spun din ce categorie fac parte ).

    Iar o discutie anti-pro religie care nu isi are rostul!

    Toti cei care cred si se bat cu pumnii in piept au si alte argumente care sa le sustina credinta de argati? sau sunt pur si simplu teleghidati de ce au invatat cand erau mici ca: "ii bate doamne-doamne" ?

  4. Ce coaie de camila e asta ?

    0day php script si omu vinde sqli intr-un site ( care nu se stie ce site ).

    Daca vrei sa vinzi ceva, spune ce vinzi, in ce site, eventual si niste poze altfel facem loc pentru thread la cosul de gunoi.

    Daca ai probleme de exprimare roaga pe cineva sa formuleze in locul tau !

    Multumesc de intelegere!

  5. Am avut eu cateva luni cu gevey pana l-am decodat neverlocked. cel mai mare dezavantaj este ca nu iti merg notificarile push. iar al doilea dezavantaj este ca din cand in cand telefonul pierde semnalul si trebuie restartat (cam o data la 1-2 saptamani, dar poate deveni frustrant daca pica exact cand astepti un telefon important)

    Notificarile nu merg din cauza certificatelor push care sunt generate/salvate pe telefon cand telefonul este activat in iTunes. Merge pacalit chiar daca are gevey sim + hacktivare sa mearga push notifications. :)

    Cat despre gevey sim, nu le halesc, simt ca nu am libertate cu telefonul meu sa fac ce vrea pula mea cu el. Prefer neverlocked, daca aveti posibilitatea, cumparati neverlocked, gevey are probleme de semnal, conexiune proasta 3g, mananca bateria, incinge terminalul + ca se vede urat sim-tray-ul.

  6. sti mai multe detalii cum se face si cat dureaza?

    Depinde f. mult de operatorul in care e blocat telefonul.

    In functie de operator obtii si pret si durata.

    Daca telefonul e cumparat de la "baieti" decodarea se va face tot la "baieti". Exista si un factor de risc si nu am cum sa recomand pe cineva pentru ca nu am lucrat cu nimeni in domeniul decodari oficiale, ce tinea de treaba asta am zis pass, nu ma leg la cap.

×
×
  • Create New...