Jump to content

YloveeeK

Active Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by YloveeeK

  1. Salut si ma scuzati daca postez sau cer cv gresit !

    Deci am o problema, sunt arestat la domiciliu, pe data de 28 tre sa ma prezint la judecatorie, mi sa spus de avocat ca am nevoie de niste caracterizari , sa ma caracterizeze cineva.. sa strang mai multe caracterizari, BUN, dar intrebarea mea este : Cei ce imi fac caracterizarile o sa trebuiasca sa vina si iei sau sa ii cheme la judecata?

    Si cam ce ar trebui scris intro caracterizare sa iasa .. bine.. ? Multumesc.

  2. Hai sa-ti dau si eu un sfat.. prietenesc.. pune mana daca stii cine e, ia legatura cu el si te intelegi cu el, nu te sfatuiesc sa dai pe mana la politie.. pentru ca eu sunt in arest la domiciliu, am stat doar o seara arestat si m-am inchinat.. nu e chiar asa de usor acolo.. si pentru un telefon.. mai ales ca omu are si suspendare, adica coada... cine stie cati anii face pt un amarat de telefon.. nu se merita, gandestete mai bine.. si mie mi sa furat pana acum 2 telefoane , amebele la betie, odata unu odata unu, am stiut cine mi le-a luat.. tovarasi aia care se dau prieteni adevarati, sincer iam dat o mama de bataie bine meritata ca mi-a furat telefonu, si tot acea persoana mi le-a furat a 2-a oara.. bine inteles a 2-a oara le-am batut..iam spus sa-l pastreze sanatos.. si sa nu mai dea ochii cu mine mai in ghilimele * pentru un telefon nu se merita sa faca puscarie * ... eu dabea astept sa scap de domiciliar.. si credema ca m-am schimbat complet.. nici celui mai mare dusman al meu nu ii doresc PUSCARIE!

  3. Hai sa ma prezint si eu.. stau de cv timp pe RST, doar citesc.. imi cer scuze ca nu m-am prezentat cand mam inregistrat, hai sa trecem la treaba .

    Ma numesc Ionut

    Am 19 ani (11.06.1995)

    Cunostinte.. cate putin din ce-i mai important

    Hobi-uri : niciunu :P ( acu puteti sa incepeti sa ma criticati )

    • Downvote 1
  4. Se pare ca pustani asemenea celui care a facut topicul inclusiv si el, xat este varianta portable a YM-ului pentru pitipoance si pitiponci :D.

    sincer ? :) pe xat nu mai stau de aproximativ 1 an :-? daca am pus o intrebare am puso sa stiu si eu ce e pana la urma. nu erai obligat/a sa raspunzi :)

  5. Iti dai seama.. I-ai multumit marelui tincaca, care e vedeta. Ti-a dat o vedeta sfat.

    P.S: @Sebyy, iti vei da seama pe parcurs ce e de facut la blog. Nu asculta sfatul acestui idiot. e prea fraier... ma mir cum de mai traieste... plin de impresii ca inainte sa fie arestat... AI IESIT DIN DEPRESII COAIEE?

    Ce te agiti asa ma? :) daca intradevar e TinKode ce-l de mai sus, mai bine vorbeste cu el sa te invete sa traiesti :)) te agiti prea rau frate, eu il respect pt tot ce a facut:)

×
×
  • Create New...