Jump to content

Sir-Galahad

Active Members
  • Posts

    337
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Sir-Galahad

  1. Salut. Am nevoie de un logo pentru un prieten. Nu are preferinte la culori, model. Doreste initiale si apoi nume complet, ca in modelul de mai jos. Voi avea nevoie de el in weekend sau luni. Plata se face doar prin transfer bancar. Suma rezonabila. Nu e deloc greu de facut pentru un designer.logo_Bio_Dent_1-e1393864000196.jpg

  2. 1 hour ago, aa7670 said:

    1. Faci dubla-postare. Nu e nevoie, nu suntem orbi.
    2. Vrei sa inveti limba Spaniola dar te bate limba Romana
    3. Nu ai adus nimic util in schimb vii la cerseala
    4. Daca nu aveai cont nu aveai cum sa "gasesti pe Filelist". Spune-i la respectivul care ti-a gasit sa ti-l downloadeze sau daca nu ai ratio sau esti banat atunci ghinion!

    Sa nu vorbim despre limba romana, ca si tu dai pe langa.

    @taban123 ai mesaj privat.

    • Upvote 2
  3. MACH - Microsoft Academy for College Hires - GRADUATE ROLE

    Business area: Microsoft Customer Service and Support

    If you are passionate about customers and technology, this is a great opportunity to learn quickly, solve real world problems and develop a career in the software industry. As a support engineer you are on the front lines of our customer support efforts. You’ll analyze technical software problems and develop solutions for a broad range of customers. Using your technical expertise, analytical problem solving skills and passion for customers, you’ll take on critical situations in technically challenging circumstances. Your willingness to travel on short notice will be essential.

    Descrierea completa a jobului aici.

    //Off

    Doresc sa ii transmit persoanei care a dat -rep, cu mesajul "ai gresit adresa nene, este sectiune de joburi", faptul ca e un inadaptat social. Puteai lasa un mesaj privat sau un raspuns aici si un moderator muta topicul.

    • Upvote 1
    • Downvote 1
  4. N-ai de munca? Te duci sa muncesti cu ziua. 66lei ii faci pe 8 ore de munca(+/-). Sunt multumit de noul cod fiscal.

    Multi se plang de faptul ca abia le ajung banii sa traiasca. 90% din acesti oameni sunt fumatori si beau cel putin o bere pe zi. De tigari si alcool au bani, de platit taxe.. ba.

  5. @Kay97 eu nu am oprit pc-ul de peste 3 ani de zile, dar cand faceam trafic fals cu el parca aveam premium, faceam foarte multe vizite pe zi. Si este gratis decat sa cumpere de la altii care ofera 500 trafic pe zi cu 10 euro sau asa mai departe.

    N-a picat curentul nici macar o data in 3 ani? Felicitari E.ON.

×
×
  • Create New...