Jump to content

Cyb3rGhost

Active Members
  • Posts

    432
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Cyb3rGhost

  1. Bai poposugiule. Din ce gaura de rahat, wc turcesc ai aparut? Lasa-ne cu metinul tau si cu datul de "flud". Vi aici si injuri? FRUSTRATULE!
  2. Las? "flud-ul" si înva?? ceva util.
  3. Daca iei "sh" asemenea calitate o sa si fie. Ai mare grija. Daca o manu?? este purtat? de prea multe ori, pân? la urm? tot i se g?se?te o gaur?.
  4. up EDIT:\\ Am instalat Arch Linux. Toate bune si frumoase pana in momentul cand am vrut sa instalez lxde. Imi da eroarea: retrieving bla bla... Nu se descarca niciun pachet. (Conexiune la internet prin fir de la router nu wireless, deci posibilitatea de conexiune slaba pica) Ori sunt eu cretin ori ce se intampla? Multumesc.
  5. Poti castiga bani din asa ceva dar sa nu te astepti la ceva imediat. Trebuie multa munca si rabdare si poate ceva investitii la inceput. Nu vreau sa te descurajez, dar nimic nu este simplu.
  6. Contacteaza-l pe cel ce a facut respectivul "program" si vezi ce poti scoate de la el (trage-l de limba). Uite ID-ul lui de yahoo: amx_tiger
  7. Offtopic: Acelasi admin al respectivului site care nu spune nici macar "Multumesc prostule" cand raportezi o vulnerabilitate in site. Mi se pare aiurea treaba oricum.
  8. Scuze pentru offtopic dar ai ales categoria gresita!
  9. Nu multumesc @mannnu , dar mi se pare ciudat, atata tot.
  10. De ce ar astepta cineva la tine 2 ore ca sa-i bagi creditul cand nici nu are siguranta ca il primeste. Se poate reincarca online sau de la orice magazin aproape.
  11. Se mai intamplaca in timpul noptii sa se ia curentul pt perioade scurte de timp, asa ca sa nu se fi prajit. Vezi si la incarcator daca totul este ok.
  12. Încearca si cu alta baterie, daca nu misca posibil sa se fi prajit. Uitate si la incarcator daca este ok.
  13. Salut. Am instalat Arch Linux. Toate bune si frumoase pana in momentul cand am vrut sa instalez lxde. Imi da eroarea: retrieving bla bla... Nu se descarca niciun pachet. (Conexiune la internet prin fir de la router nu wireless, deci posibilitatea de conexiune slaba pica) Ori sunt eu cretin ori ce se intampla? Multumesc.
  14. Cauta pe google host editor.apk, stergi toate liniile aparute inclusiv localhost, dai restart si o sa iti mearga. Probabil ai folosit Freedom.
  15. SALUT. VAND CONT DE FACEBOOK CU 5000 DE PRIETENI SI 971 DE URMARITORI. ASTEPT OFERTE AICI SAU IN PM. MULTUMESC.
×
×
  • Create New...