Jump to content

k0k0

Active Members
  • Posts

    523
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by k0k0

  1. Cardurile Cadou sunt valabile in perioada 1 mai 2015 – 31 mai 2015, inclusiv, si pot fi folosite oricand in perioada de valabilitate pentru achizitia de pe site-ul eMAG.ro - cea mai variata gama de produse a oricarui produs din categoriile: Laptop/Notebook, Tablete iPad, Televizoare, Videoproiectoare, Aparate foto DSLR, Aparate foto mirrorless, Camere video, Desktop PC, Aparate frigorifice, Masini de spalat rufe, Masini de spalat vase, Plite incorporabile, Cuptoare incorporabile, Cuptoare cu microunde incorporabile, Masini de spalat vase incorporabile, Masini de spalat rufe incorporabile, Aparate frigorifice incorporabile, Aparate de aer conditionat, Receivere, Playere, Amplificatoare (inclusiv produsele resigilate apartinand acestor categorii). Cardul Cadou poate fi utilizat pentru achizitionarea produselor din categoriile de mai sus aflate si in alte promotii/oferte. Valoarea Cardurilor Cadou nu poate fi cumulata pentru plata unei comenzi si nu se poate cumula cu alte Carduri Cadou. Cardul Cadou obtinut de client este transmisibil.

    Pemtru tot ce mi.a oferit mie aceasta comunitate am constientizat ca mai trebuie sa si dau cate un cadou nu doar sa iau.

    Cod cupon: gefCBJnTBTcaXIkYgKfCBNFU8ufCAJJegIqOBeyOBeyG

    Un singur pont aveti prima dqta e codat in :*I*A7, restul e usor. Pentru ca sa nu ia toti copii codul l.am criptat. Cine chiar are nevoie de el si il utilizeaza sa spuna in topic daca l.a luat sau nu.

×
×
  • Create New...