Jump to content

madastar18

Active Members
  • Posts

    160
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Posts posted by madastar18

  1. Si eu si mama am luat rahatul asta de virus, pe mine m-a afectat mai putin, pe mama insa, grav, ambulanta + multe medicamente si dupa adusa inapoi cu ambulanta. Am aflat  Luni ca am covid dupa un test rapid, ne-am autoizolat. Eu cel putin n-am putut sa dorm 2-3 zile decat maxim 2h, nu sunt prea demolat, pacat de mama, am mai fost odata cu ea in 10 zile de 8 ori la spital pana sa apara pandemia, azi cel putin a inceput sa vomite si sa planga a 4-a oara. Cand ramaneam fara gust bagam niste vin sa revin pe turbo, medicamente iau doar un ACC, restul le las balta, mai bine le ia mama, eu nu sunt asa praf.

    • Upvote 1
  2. https://www.anm.ro/_/FARMACOVIGILENTA/Prospect (informatie adresata pacientilor) COVID 19 Vaccine AstraZeneca.pdf?fbclid=IwAR17fDSW6a1bxVuCDKMivOS3Zf9MxDBQ2mCda4fsdQFvw-JOvNkAMlf_IL8

    " 6. Conținutul ambalajului și alte informații Ce conține COVID-19 Vaccine AstraZeneca O doză (0,5 ml) conține: Adenovirus preluat de la cimpanzeu care codifică glicoproteina S (spike) a SARS-CoV-2 (ChAdOx1- S)*, nu mai puțin de 2,5 × 108 unități infecțioase (U Inf.) *Produs în celule renale de embrion uman modificate genetic (HEK), linia celulară 293 și prin tehnologia ADN recombinant. Acest medicament conține organisme modificate genetic (OMG). 6 Celelalte componente sunt L-histidină, clorhidrat de L-histidină monohidrat, clorură de magneziu hexahidrat, polisorbat 80 (E 433), sucroză, edetat disodic (dihidrat), apă pentru preparate injectabile (vezi pct. 2 „COVID-19 Vaccine AstraZeneca conține sodiu și alcool”.) Cum arată COVID-19 Vaccine AstraZeneca și conținutul ambalajului Suspensie injectabilă (injecție). Suspensia este incoloră până la brun deschis, limpede până la ușor opalescentă. Mărimi de ambalaj: - flacon multidoză cu 8 doze (4 ml), cu dop (din elastomer, cu sigiliu de aluminiu), într-un ambalaj cu 10 flacoane. Fiecare flacon conține 8 doze a câte 0,5 ml. - flacon multidoză cu 10 doze (5 ml), cu dop (din elastomer, cu sigiliu de aluminiu), într-un ambalaj cu 10 flacoane. Fiecare flacon conține 10 doze a câte 0,5 ml. "

    https://www.ema.europa.eu/en/human-regulatory/overview/public-health-threats/coronavirus-disease-covid-19/treatments-vaccines/vaccines-covid-19/covid-19-vaccines-authorised#authorised-covid-19-vaccines-section mai multe info la CLINICAL DATA.

    • Upvote 2
  3. totusi ar trebui cateva x-uri de intarire adaugate si in locul la scara sa faci scari cu balustrade pentru a putea cara eventualele materiale (adeziv, polistiren, geamuri, tencuit etc) necesare pentru constructia la inaltime, sa ridici pe scara e destul de dificil, am facut vara asta o schela din minte fara nicio schema, x pe mijloc, 2 intariri la mijloc, 4 prinderi pe parti, destul de simpla si solida.

  4. Condesatori umflati pe placa de alimentare (inverter), lampile arse, rezistente devalorizate si intr-un final (mai rar) transformatoarele care ridica tensiunea la 700-1400V, solutia: schimbi condesatorii si rezistentele, vezi daca ai lumina dinamica precum era odata, daca se stinge din nou dupa 5s (intra in protectie) sunt lampile arse (carbonizate la capete sau lucesc) - le poti schimba (10-15lei bucata). Am avut aceeasi problema, am schimbat condesatori si tot nu ramanea aprins, solutia lampile arse. Acum mai am problema cu alt monitor cu "auto adjustment", ii dau eu de cap si la asta cand imi vine cheful. Te mai poti documenta dupa site-urile rusesti sau dupa schema monitorului. Bafta.

    • Upvote 3
  5. On 4/26/2020 at 9:46 PM, shadowho said:

    Si poti si castiga destui bani. Eu deja am scors 5.5$ in 3 zile.

    Mamaaa frate, ce de bani ai scos :)))))))))))), mai bine te duci la munca si tai frunze la caini, macar casitigi mai mult.

  6. Treaba este destul de nasoala, azi am trecut prin oras, vad o masina de funerare cu 5 cosciuge care se indrepta spre biserica, mai merg 2-3 strazi aproape de biserica, bum - miros de tamaie pe care l-am simtit vreo inca 3-4 strazi. Stiu ca cei infectati sunt bagati in saci de plastic, sigilati, cosciugele sigilate si ingropati la 4m sub pamant, slujba o tine preotul doar 10 minute. Buba cu acest virus este ca ramane cateva ore in gat, o simpla licoare facuta din tuica si propolis - posibil sa-l buleasca, la fel si inlaturarea usturimi din gat - cu un banal ceai caldut din putina menta, miere si putina lamaie, cei infectati posibil sa se trateze cu vitamina C injectabila. Cei mai putin expusi sunt cei care lucreaza in domeniul suduri (razele UV si gazul emanat beleste virusul), miner (sulf inhalat, sulfiti etc) sau distileri (alcool). Am inteles ca si lampile cu UV ajuta la distrugerea microbilor.

    Un video interesant 

     

  7. Incearca asta.

    #Checkra1n and #Checkm8

     

    https://www.facebook.com/Checkra1njb/

    bypass icloud 

    https://checkm8.info/how-to-bypass-icloud-activation-lock-using-checkra1n-jailbreak/

    https://www.techacrobat.com/icloud-unlock/

    Citat de la un prieten "Injection! Merg deblocate si alea cu sim, dar nu poti folosi reteaua! Doar wi-fi. =)) Chestia misto e ca nu mai tre sa stai sa downloadezi soft sa-l modifici! in 5 minute o rezolvi din terminal!"

  8. 1. Sa inteleg ca vrei sa formatezi stick-ul? In win10 cu diskmgmt https://www.lifewire.com/how-to-open-disk-management-2626080

     Sau poti sa folosesti orice alt utilitar free pt format. Nu te mai chinui cu add-ons in USB, cel mai bine instalezi din "terminal". Pentru pentesting ai nevoie de adaptor wireless, ceva bun gasesti pe la 300lei sau trage un ochi aici https://www.wirelesshack.org/best-kali-linux-compatible-usb-adapter-dongles.html.

    2. VBox http://www.fixedbyvonnie.com/2014/11/virtualbox-showing-32-bit-guest-versions-64-bit-host-os/

                  

     

  9. Vad ca este compatibil cu chip-ul, MX25L8005 asta scrie pe el, asta scrie si in documentatie, imi va fi super util pentru placile de baza pe care le am si pentru laptop-uri. Merci mult de info.

    Pentru reparatii trasee exfoliate sti ceva? Am incercat sa repar un amplificator audio cu letconul si am exfoliat traseele + ca nu merge sa trag fir fiindca nu-mi permite, este prea fin.

  10. Damn, am facut deja comanda, ce cleste? Da-mi link. Iti spun maine ce scrie pe chip, sunt putin obosit de la servici si n-am pofta sa dezmembrez PC-ul + ca trebuie sa iau o lupa de la munca sa vad ce scrie pe el.

×
×
  • Create New...