Jump to content

GMaster0

Active Members
  • Posts

    272
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by GMaster0

  1. 10 hours ago, Wav3 said:

    Da-mi si mie PM cu site-ul si pasii de urmat + un cont de test.

    Astept sa vad ce pot rezolva cu Turry  deocamdata, el a fost primul care m-a contactat. Dar o sa te am in vedere pe urmatorii  boti de care voi mai avea neoie.

     

    Multumesc!

  2. Salutare tuturor, caut o persoana capabila sa imi creeze un script sau bot autoclicker care sa imi permita logarea pe un website cu date dintr-o fila excel.

    Persoanele care se considera capabile in crearea unui astfel de script ii rog sa ma contacteze prin PM.

     

    Plata o fac in metoda de plata dorita de voi.

     

    Multumesc frumos pentru inelegere!

  3. sincer sa fiu placa mea 980de3 a tinut mai bine de doi ani, cu totate ca al luat o sh. Merge perfect cu un Athlon x3 III. Tinand cont ca nu am avut nevoie de oc mi am cumparat o carcasa cu sursa noname, doar ca sursa venea cu o mufa cu 4 pini pentru cpu, se poate sa fie ai aceasta o problema? faptul ca nu am alimentare cu 8pini ma gandedc ca poate dauna si chiar cauza restarturi asa dese cum este situația mea. 

    Coolerul a facut fata ieri fand am instalat windowsul pe gm vgs5 + 6100, eu utilizând placa vide integrata, acum vad ca face figuri... 

    Hmm, singura solutie o vad prin schimbarea sursei + aplicarea de pasta. 

    Im cel mai rau caz imi bag pl in ele si ma mut pe calculatoare de bord:)) 

     

    le; voi incerca sa cumpar si un cooler aftermarket pentru oricare eventualitate 

  4. Ma simt nevoit precizez faptul ca:

    1 Placa 980de3 functioneaza corect cu un Athlon III x3 or so

    2 6100 functioneaza corect cu gm vgs5 ul, acum am pus pe aceasta placa de baza o placa video gt 730 penteu ca e mai short si incape perfect

    3 recunosc ca. pasta nu prea mai exista pe procesor, tocmai ce am instalat w8 pe el si sper sa ma tina pana maine poimaine cand o sa iau niste pasta termo conductoare.

    Dar totusi nu inteleg de ce pe o placa meege, pe una nu, desi si cealalta ar trebuii sa il suporte. 

  5. Salutare tuturor, de curand mi-am achizitionat de pe olx o placa de baza asrock gm vgs3 FX impreuna cu un FX 6100, toate bune si frumoase, exceptand faptul ca nu imi incape placa video (un radeon r9 270) in acea placa de baza micuta (gm vgs3), asa ca am facut o combinatie intre 6100 si un ASRock 980de3 u3s3. Problema este faptul ca temperatura procesorului creste in asa fel incat nici nu pot intra in sistemul de operare, dar si daca il tin deschis simplu in bios isi da auto restart pe la 70-76 grade celsius. Care poate sa fie problema? Am crezult prima data ca este de la sursa, am facut tot felul de combinatii si alea alea, dar nimic nu a mers. Poate cineva sa isi dea cu parerea si in cazul meu?

     

    Tin sa precizez faptul ca am facut update de bios la 980de3 de la 1.6 la 2.0 and problem is the same!

     

    Va multumesc!

  6. Salutare, am si eu nevoie de un Account Creator pentru un website a carui inregistrare nu necesita completarea de captcha. Botul va trebuii sa creeze contul de pe proxy-uri (fiecare cont de pe proxy diferit) + verificare mail ( optional se poate renunta ). Programul poate sa fie cel mai mediocru dintre programele mediocre, daca isi face treaba nu am treaba cu el. Limbajul preferat ar fi Visual C Sharp / VB . NET, ca in cazul in care mai am nevoie de modificari sa mi le pot face singur. Detaliile le vom discuta pe privat. Plata o pot face paypal, buget limitat.

  7. Dupa cum spune si titlul cumpar un script complet CSGO Jackpot +Ruleta + CoinFlip +SteamBot. De preferat  sa vina un script complet dar accept si doar doua din ele sau separate.

     

    Nu ma intereseaza scripturile cu buguri de pe internet decat daca sunt minim in 2 limbi si au toate bugurile rezolvate.

     

    Pretul poate varia intre 60 si 100$ skins (un knife) in csgo sau intre 20-50key(costa 2$btc / buc).

     

    Accept numai persoane serioase de aici de pe forum. Cei interesati, care au avut un astfel de site sau cei care stiu cum sa fixeze buguri si alte probleme ale altor scripturi sa ma contacteze.

     

    Detaliile le discutam prin PM

  8. Nu stiu cat de mult ajuta, dar sigur daca nu puneam acel " anii sunt ai mei, facuti prin cai legale (pot dovedi). " sigur se gasea unul exact ca tine care sa ma intrebe acest lucru, asa ca imi este indiferent. Banii sunt facuti prin munca nu ciordit.

     

    Cine este interesat il rog sa imi dea PM.

  9. Tocmai ce am primit o tema la scoala, "Ce sarbatoare ati inventa?".

    Ma poate ajuta cineva cu imaginatie? Dar fara aberati... Am ramas in pana de idei.

    As fi recunoscator celor care si-ai da cu "presupusul".

    PS: poate fi ceva de gen "Sarbatoarea calculatorului", "Sarbatoarea creioanelor", "Sarbatoarea gastelor", etc... daca vi se trezeste imaginatia nu ezitati sa scrieti ce va trece prin cap ( in limita bunului simt & a bunii cresteri, nu pot sa scriu chiar orice :) )

    • Downvote 1
  10. Scripturile trebuie sa completeze niste textbox-uri cu linii de text din diferite fisiere.txt.

    Scriptul poate fi pe imacros! Cine se pricepe sa imi lase un PM si va explic in ce consta aceste 2scripturi, ofer 10$ pentru 20-30de

    min d e munca.

    Va doresc o seara/zi frumoasa.

  11. Sarcina consta in promovarea unei oferte de tip CPA care costa 5$ (sau a mai multor oferte care insumate sa dea 5$).In functie de traficul vostru (mobil sau desktop) va pot da oferte pe care sa le promovati.

    Asta nu inseamna ca daca faceti 7-8$ suma va ramane de 10$, suma creste in functie de cati $ ati strans.

    Puteti sa ii faceti prin orice metode, gen facebook spam, twitter sau pe unul din siteurile voastre.

    Pentru cei interesati PM

    .

×
×
  • Create New...