Jump to content

treidex

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by treidex

  1. Salut . Se merita sa cumpar premium pe 1 an pe site-ul asta ?! Am nevoie de multe dintre programele lor de-acolo . Va intreb pe voi poate are cineva cont premium , daca se merita sa le platesc contul premium sau nu . Sau daca are cineva vre-un program din ce au ei acolo ...

    site-ul este asta : aHR0cDovL3d3dy4wbW1vLm5ldC8=

    Astept raspunsuri care aveti idee ...

  2. Va angajeaza , pe tine , pe ala pe ala pe ala si uite asa sunteti 10 insi pe un post , dintre care pana la urma nu ramane decat 1 ... Cam asa procedeaza eMag . Sau a 2-a varianta dupa ce aplici pe un post te trezesti pe un post total diferit dar care are ca si cerinta cunostintele tale . Ei merg pe premiza : - Lasa "ba" ca stie sa faca si chestia asta . ( iti arunca o alta oferta in nas ) ....

  3. Salut ! Ceva ce am patit de 2 zile , poate vi s-a intamplat unuia dintre voi sau stiti cumva de ce se intampla acest lucru :

    - Am o pagina unde am postate ceva pentru ca utilizatorii sa o poata distribuii . Problema este ca mi s-a blocat "Share-urile" la numarul de 1099 .

    - Utilizatorii de facebook care dau share in continuare postului meu , nu vad continuarea ( de 1100 ) , problema este ca nici eu nu o vad , cu toate ca au distribuit mai multi de 1150 oameni .

    - Mie din cont mi-a ramas blocat la 1099 . Cunoasteti o rezolvare ceva ? Am dat mesaj Facebook-ului cu privire la aceasta problema de 2 ori la interval de 5 ore si nici un raspuns din partea lor .

    - Alte metode de contact mai stiti ? Help Help Help

×
×
  • Create New...