Jump to content

AlinP25

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AlinP25

  1. Exact cum a zis @Pacalici. Per total, stiu sa fac un site cu BootStrap, cat timp am documentatia alaturi (nu reusesc sa retin toate numele claselor, dar in timp voi trece peste acest impediment). Daca trebuie sa realizez un site responsive 100% manual, pauza, fiindca va iesi un mare nimic.

  2. Dupa ce ajung acasa ma informez un pic despre idei de proiecte si ma apuc de treaba. Daca am intrebari, sper ca nu deranjez pe nimeni daca le pun aici, cat despre tinutul la curent, cred ca voi face un repository pe GitHub si il voi posta si aici, sa imi puteti urmari evolutia.

  3. Heya!

    Deci, vreau sa ma apuc de un proiect mai serios care sa ma tina ocupat macar doua saptamani. Ideea e ca vreau ca acest proiect sa ma scoata din sfera de begginer/intermediate in care sunt. Vreau ca, prin intermediul acest proiect, sa invat. Deci vreau, astfel, ca faza de inceput sa fie usoara, si cu cat dezvolt mai mult, sa devina din ce in ce mai greu.

    Voi programa in C++, consola. Probabil, cu timpul voi face si o interfata grafica, asta dupa ce voi dezvolta proiectul atat pentru Linux cat si pentru Windows. Temporar, vreau ca totul sa se desfasoare in stadiul de consola.

    Lucruri pe care vreau sa ma axez in acest proiect:

    -programare orientata pe obiecte

    -Standard Template Library

    Probabil si Test Driven-Development, am mai avut o incercare, dar nu a iesit prea frumos... E cam greu la inceput.

    Limbaj de programare: C++

    Sistem de operare: Linux Manjaro

    Daca e, si nu are nimeni nimic impotriva, o sa fac un repository pe GitHub si voi cere sfaturi in continuare in acest topic (sau in altul, daca e mai ok asa).

    Asadar, ce idei de proiecte aveti si imi puteti oferi?

    Multumesc si imi cer scuze pentru postul plictisitor!

  4. Multumesc frumos pentru primire!

    Salut, continua sa inveti ! Incearca sa inveti singur, pe langa ce ti se da la scoala si o sa ajungi un om mare ! ( Daca faci asta poti sa te lasi de scoala )

    Fac asta deja, de un an. In mare parte, tot ce am invatat, am invatat singur... Doar C++ am mai invatat la scoala pentru concursuri / olimpiade, insa HTML, CSS, Java, invat acasa :D Noroc ca am si o profesoara buna care se implica si imi ofera materiale atunci cand am nevoie.

  5. Hey! Sunt nou p'aici si consider ca cel mai bine ar fi sa ma prezint, nu? Pai, ma numesc Alin, am 16 ani, locuiesc in Mioveni (in caz ca ajuta la ceva)... Sunt pasionat de programare de mult timp, insa in ultimul an am inceput sa imi "dezvolt" (nu stiu daca am ales cuvantul potrivit) aceasta pasiune. Am cunostinte de HTML, CSS, C++, iar acum invat Java. Pe parte de securitate nu ma descurc prea bine(nu prea am idee ce cum si unde), tocmai de aceea am hotarat sa ma inscriu pe acest forum. Vreau sa invat lucruri noi si consider ca un forum de acest gen este locul potrivit, aflandu-ma printre oameni experimentati si seriosi... Nu va mai plictisesc mult, cam asta ar fi... Bine v-am gasit!

×
×
  • Create New...