Jump to content

Reebock

Active Members
  • Posts

    523
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Posts posted by Reebock

  1. Am un iPhone 5 cu simptome asemanatoare, asta nu face dungi niciodata, dar cand vrea se inchide si ramane in bootloop incontinuu pana cand se inchide de tot....si nu il mai pornesc decat conectat la priza, laptop...etc dar si atunci doar cand vrea dumnealui. Nu am incercat sa il incalzesc cand face asa, o sa incerc cu iphone-ul asta 5.

     

    Deci, la al tau cred ca i-au fost facute ceva reparatii si un destept a insurubat gresit suruburile (citeste chiar la inceput postul lui albastrel), sau a luat apa, si este oxidat unde intra mufele display-ului.

  2. Quote

    Pcbit.ro nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea cu privire la informatiile prezentate pe site ca fiind corecte, complete sau actualizate iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit , accesand link-ul “Pagina producatorului” , situat sub titlul produs

    Preturile, situatia stocului, specificatiile si imaginile pot fi schimbate fara o notificare prealabila.
    Toate produsele sunt insotite de factura si certificat de garantie.

    Nu or sa trimita nimic la pretul ala.

  3. Nu poti sa faci tu singur treaba asta. Trebuie sa il duci la un service, fara box nu poti face treaba asta, nu ai cum sa citesti IMEI-ul care il are el defapt si sa il rescrii. 

    Pot fi 2 telefoane cu acelasi imei, dar e mai complicat.

    De exemplu, daca eu am un telefon X cu imei 000000000000001 si tu pe al tau Samsung Galaxy Alpha ii rescrii alt imei decat cel original, si acesta sa fie chiar imei-ul de la telefonul meu X, cand telefonul meu este pornit, sun, sunt sunat, trimit mesaje, etc. 

    Tu iti vei putea folosi telefonul doar cand al meu este inchis sau nu am semnal, doar atunci al tau va fi activ, vei putea sa suni, sa fi sunat, sa trimiti mesaje, etc.

    Asta mi-a spus-o un meserias calumea de la mine din oras, prieten de familie. Nu am testat personal.

    • Upvote 1
  4. @Ganjaa, eu imi cumpar de la mine din oras de obicei, caut pe "oleix", ma intalnesc cu vanzatorul, probez, il verific, banii jos si am plecat.

    Am si un baiat care imi aduce constant.

    Un display original are pe una din benzile flexibile logo-ul apple (marul muscat, nu intotdeauna!!!),

    Cum ti display-ul cu benzile flexibile spre tine, in coltul din stanga sus peste codul acela QR are lipita o folie, pe fiecare dintre benzile felx are buretei si la camera si senzorul de proximitate are locasurile acelea de plastic transparente.

     

    Cel din stanga este copie, cel din dreapta este original.

     

     

    1_14030_G45235315.jpg

    • Upvote 1
  5. Am tot cautat de 2 zile ce as putea sa cumpar prin plata sms, cel mai ok mi se par cei de la computer"geyms", doar ca preturi putin cam maricele, stie careva de unde pot achizitiona domenii, jocuri, stick-uri, paysafecard-uri...plm orice numai sa imi scot banii....

  6. @Reebock ,agent door to door ? :) dac? da,i?i în?eleg frustrarea.

    Nu este vorba de agent door to door, un prieten bun mi-a spus ca are pe cineva la ei, am primit o oferta foarte buna, in fine... facturile mele sunt de 1276, 965 si 975 RON, le-am platit fara nicio zi intarziere, toate sunt platite inainte de termen si ei isi bat doar joc!

  7. Vand credit in reteaua Telekom la 4 RON / Euro.

    Reincarcarea se face de pe abonamente personale (sunt pe firma proprie, am fost cam fraierit de ei de 3 luni incoace, nu conteaza asta, nu dau detalii). Pot aduce si dovezi ca nu sunt furate!

    Minim 10Euro.

    Accept si altceva in schimb, nu neaparat bani! Caut sa cumpar cam orice dar cu plata prin sms, sau reincarcare doar in reteaua telekom.

    • Downvote 1
×
×
  • Create New...