Jump to content

gigiRoman

Moderators
  • Posts

    1251
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    83

Posts posted by gigiRoman

  1. Este un job foarte stresant. Pot confirma cei de pe forum care lucreaza in domeniu. Am un fost coleg de scoala generala care a fost recrutat prin 2006 de o firma care colabora cu SRI. Inca de la inceput i-au spus ca trebuie sa raporteze orice deplasare in interes personal, ceea ce nu i-a convenit deloc.

    Este un lucru nobil, sa lucrezi in interesul natiunii, avand in vedere motto-ul institutiei "Patria a priori!"

  2. 55 minutes ago, Ossian said:

    l-am activat, imi zice ca e ON, am wi-fi, dar cand cienva incearca sa ma apeleze le zice ca am telefonul inchis, caci nu am semnal deloc.

    Tu poti initia apeluri atunci?

    Vezi ca ai wifi preferred sau mobile network preferred.

  3. 2 hours ago, SynTAX said:

    Aberezi. Bunica s-a descurvat cu pensia de CAP ca nu avea un trai prea ridicat. Sunt sigur ca si pe vremea ei erau mofturi pe care lumea de la oras si le facea. Iar daca se ducea cu pensia de CAP la oras, nu ar fi trait mai mult de doua saptamani. Ii ceri lu Nytro, sau unui it-ist in general, sa traiasca cu pensie de CAP? Pai eu mi  luat Z Fold 5 dintr un salariu si mi au mai ramas si bani de trait o luma si acum vrei la batranete sa ma duc sa plantez rosii si cartofi sa am ce manca? Si sa zicem ca o sa imi scad eu traiul cu 99% fata de acum. Cum o sa invat eu la 65 de ani cum se planteaza, cum se ingrijesc legumele? Si in general, despre viata la tara.

     

    Mutatul la tara vad ca mai toti il vedeti asa mirific si basmic. Nu e asa. Mai ales la batranete, cand vreti voi sa va mutati. Eu am trait la tara si mai bine mananc pateu fara cheita pe paine decat sa ma duc acolo. Ca tara aia la care voi vreti sa va mutati si sa traiti cu putini bani, este despre porci, vaci, recoltat grau, porumb, refacut gardu, ranit la porci, dat la zapada, refacut fanaru si multe altele. Viata la tara cu pensie de CAP nu are piscina, balansoar si gratar. Asa ca inainte sa dati sfaturi, mai ganditi va.

     

    Iar legat de plecat in alte tari, cred ca 2023 este cel mai prost an din istorie in care sa pleci din Romania. Sa te duci in Franta si Germania sa vezi cum iti iau gatu pe strada pentru un telefon. Sau cum vin negrii la tine si te ameninta cu cutitu sa le dai totu. Ziua. In oras. In centrul orasului. Romania, tocmai pentru ca este o tara relativ saraca in comparatie cu cele din vest, a fost ferita de imigranti. Dar va veni si la noi ziua aia. Curand...

    Inca nu realizezi ca 99% dintre gadgeturile pe care le ai sunt inutile.

    La ce it-ist crezi ca esti ai putea sa pui bani deoparte fara sa astepti pensia de la statul roman.

    Ce am scris eu mai sus e ca dc bunica s-a descurcat cu doua clase si fara prea multe resurse, tu care este un it-ist de succes iti poti automatiza gradina si vei putea trai mult mai bine ca predecesorii.

    Fiecare stie mai bine ce are de facut.

    Acum daca tu te plangi ca o pasarica in mijlocul drumului ca nu vei mai avea z fold, problema ta. Totusi, nu inteleg de ce crezi ca nu vei mai avea toate astea dc nu mai primesti pensia.

    • Upvote 1
  4. 48 minutes ago, Nytro said:

    Nu e vorba doar de salarii si inflatie ci si de cati oameni vor contribui la stat cand noi vom fi pensionari. Daca ajungem pana acolo. 

    Se voia "subtil" sa mute pilonul II la stat, niste jeguri. Da, pilonul 3 poate fi o solutie dar si strangerea de active pana la vremea respectiva. 

    Lasa, man, ca si bunica a avut pensie de la c.a.p. si nu a murit de foame. Dc te muti la tara si iti tii o gradina poti sa traiesti. Si munca la batranete intareste organismul, a muncit pana in ziua in care a murit. Cu credinta treci toate relele din lume.

    Dc te descurci acum sigur nu o sa stai tu dupa pensie la 70 de ani.

    • Like 1
    • Upvote 2
  5. 32 minutes ago, dimss said:

    Canada?

    Cauta pe link incepand de aici:

    NU EMIGRA IN CANADA!

    http://emigrare-canada.blogspot.com/2009/05/nu-emigra-in-canada.html?m=1

    Imi pare rau ca domeniul original a fost sters, iar pozele nu exista pe wayback machine:

    https://web.archive.org/web/20200919114526/http://www.emigrarecanada.altervista.org/Folie2.htm

    Dc stie cineva cum se le mai gasim, pe unde or fi...

     

    • Like 2
×
×
  • Create New...