Jump to content

zebra

Active Members
  • Posts

    143
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by zebra

  1. Mai poate l-o fi spart alcineva sau chiar domnul @Aerosol oricum stima pentru ala care a facut-o chiar daca mi-a fost frica ca o sa dispara aceasta comunitate.

    Totusi staful nu a oferit absolut nici o explicatie sau macar o scuza sau sa spuna ca au identificat si reparat eroarea sau sa spuna ceva ma rog!

    Felicitari si celori care au rezolvat eroarea, stima si pt ei!

  2. Circuitul AGC te impiedica sa receptionezi asa de multe retele. In cazul in care in zona este (cum spui si tu) "mult zgomot", acelasi circuit actioneaza.

    Circuitul are un rol important pentru imbunatatirea selectivitatii semnalelor si evitarea distorsiunilor de suprasaturare in etajele de preamplificare ale receptoarelor radio.

    Ca sa intelegi cum functioneaza, imagineaza-te pe un stadion, in timpul unui meci de fotbal si tot publicul scandeaza! Daca cineva striga la tine de la o distanta de 5 metri, abia reusesti sa-i distingi cuvintele. Apoi imagineaza-te pe un camp liber, noaptea! Daca cineva striga la tine de la o distanta de o suta de metri (chiar si mai mult in anumite conditii), vei reusi sa-l intelegi fara probleme.

    Cred ca am facut cea mai buna analogie, si se intelege bine din prima!

    Noroc!

    Buna explicatie!

×
×
  • Create New...