Jump to content

dj_sweet

Active Members
  • Posts

    139
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dj_sweet

  1. @k1ng.hustler Hide inteligent , card strain ( a.k.a furat ) si am rezolvat problema ( in viziunea ta ) , ai auzit de geoip ? ma baiatule du-te de unde ai venit si comenteaza in alta parte , daca ai venit aici sa faci posturi nu iti merge. Vezi-ti de ale tale si nu mai face offtopic pe aici ca nu ai habar ce vorbesti. Iti fac report pentru offtopic daca mai continui.

  2. @k1ng.hustler Daca un cont este facut de pe teritoriul romaniei si x modele au selectate optiunea ca , romanii sa nu pot vedea profilul nu o pot face , tocmai de aceea am cerut un cont strain , si prin acest fapt da sunt limitate, inainte de a imi scrie in postul meu , gandeste si ulterior scrie.

  3. Cu riscul de a lua warn sau ban ... nu m-am putut abtine

    3 gaozari in anul 2015 in Romania - Oras braila... au taiat coada unu-i caine cu toporul... si se amuzau pe baza la filmarea asta ...

    Este posibil asa?

    Cum mai putem prospera ca si natie ... pana mai de curand injuram si huiduiam sirieni ... precum ca aia sunt violentii....

    https://www.facebook.com/ciprian.grosu/posts/10204501619172185?pnref=story

    Na poftim ... mi-sa ridicat parul in cap de furie

  4. Am nevoie de o persoana ce poate extrage adrese de e-mail din romania valide , persoane fizice sau firme , fara baze de date de pe google , sau persoane dubioase.

    Pot plati per db , sau per campanie trimisa in ele. PM

    Buget 2200 ron.

×
×
  • Create New...