Jump to content

Massaro

Active Members
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

Posts posted by Massaro

  1. Intrebarea e de ce vrei sa creezi ceva ce exista deja, cu ce ai veni in plus?

     

    Nu e chiar atat de greu, isi introduc aia serverele si dupa iti trebuie scripturi sa faca check la x minute sa iei datele de pe server (harta, playerii, kills, toate cu API-ul de la Steam)...

    • Like 1
  2. 1 hour ago, Nytro said:

    UiPath nu merge rau deloc ca firma, dat fiind faptul ca are venituri anuale de peste 1,3 miliarde de dolari. Sunt foarte multe produse care au foarte multe capabilitati. Si sunt "bune". Exista mai multe metode de automatizare: no code, cu drag and drop sau se poate scrie si putin cod, la nevoie. Dar cele mai multe automatizari se pot face cu cod putin sau deloc. 

     

    Junior la ceva nu se cauta? :D

  3. 15 minutes ago, aelius said:

     

    Man, sa vezi in Germania. Sute de mii de borati din lumea araba si africa (care inclusiv acolo sunt neadaptati si respinsi de societate), peste 3.5 milioane de ucrainieni care  sunt mai salbatici decat prima categorie (noaptea fac chefuri, merg la furat sau la curvasareala si ziua dorm, asculta muzica pe strada, merg cu boxele dupa ei). Totul pe banul contribuabililor. Aia asa, ca o mica parte.

     

    E exact cum era prin Romania anilor 1996-1998.

     

    Europa s-a umplut de panarame mustacioase, legebetisti, escroci, labagii care stau pe banii de la stat si au impresia ca li se cuvine totul.

     

    O sa vezi ca vor si bani pentru reconstructia ucrainei. Un cacat de tara facuta din bucati de la altii, inclusiv de la noi. De un an ma tot gandesc unde as putea merge. Aici daca nu apuca la alegeri un partid precum AfD e adios totul.

     

    Sa nu zic de impozite care sunt progresive si ajung la 47%

    Noua Zeelanda.

  4. Imi pare rau ca n-am ascultat de @aelius cand ne spunea acum cativa ani sa fugim din tara asta. Si nu legat de impozitarea asta, ci legat de tot. N-o sa se faca aici nimic si totul merge numai in mai rau. Ca se iau acum actiuni legate de x discutii (vezi 2 mai s.a.m.d) sunt doar de fatada. Te pisi pe el nepotism unde nimeni nu face nimic ca e mai bine asa sau ca le e teama ca y il stie pe z.

    • Like 1
  5. @Nytro daca tot e deschis topicul:

     

    e normal sa isi dea refresh pagina dupa ce dau un like la o postare? gen daca dau like la primul post si is multe posturi pe pagina si eu dau scroll rpd in jos dupa like, isi da refresh la postul la care am dat like

  6. Quote

     

    Welcome to the great world of SRL! SRL, or Simple Regex Language, is an easy to use language to form and build Regular Expressions. You no more have to struggle with odd characters and signs and worry if you've forgotten a +, . or \ somewhere. SRL is simple but powerful and helps you to prevent common mistakes. And in addition to that it saves you a lot of time since you don't have to learn how to write Regular Expressions any more.

    But before we get started, a short note on what this project is not: SRL is not trying to replace Regular Expression. It is mainly thought for beginners and people who just have to write one or two regular expressions per year. It doesn't make sense for them to practise that complicated syntax.

     

     

    Tocmai ce am dat de el. N-am putut invata regex veac, o sa ma folosesc de asta momentan.

     

    https://simple-regex.com

    • Upvote 4
  7. Asa cum e indicat si aici, eu il pun in spate la un VPN. Blocat pt public prin Firewall, lasat doar Private si pt Domain.

     

    Daca cineva vrea sa faca pasii de mai sus pe PC-ul propriu din whatever reason, sa ajungeti la Group Policy folositi "gpedit.msc", "GPMC.MSC" e doar pentru servere care au AD (sunt Domain Controllers). 

    • Upvote 1
×
×
  • Create New...