Jump to content

omie

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by omie

  1. Am facut deja asta.Eu intrebam daca am cum sa mai scot banii dupa paypalurile limitate din usa sau europa,au trecu 180 zile si am primit email ca pot sa fac withdraw,dar nu stiu cum.Am dat refund la toate platile de la un paypal de 200$ ca m-am enervat cand l-au limitat daca nu este alta posibilitate sa ii scot,dar refund la tot macar sa nu le ramana lor aveam peste 500$ in conturi limitate.
  2. Am primit email de la cei de la Paypal ca pot scoate banii din paypalurile limitate: Your account has been limited for more than 45 days. It will continue to be limited but you now have the ability to withdraw funds. You'll need to link a bank It's free to link a bank to PayPal, or you can request a check by mail for a fee. Am facut un cont de paypal verificat dupa cardul si numele unuia din parinti aici in Romania.Am dat request a check la adresa pe care o avea unul din paypalurile limitate,dar apare asa: Before you may withdraw funds by check, you must confirm a non-P.O. Box address or become Verified by adding and confirming a bank account. You can confirm your address and request a check immediately by clicking on the Add a Confirmed Address link. Am 2 paypaluri limitate din USA.Am incercat cu card Payoneer,dar am inteles ca nu mai accepta paypalul asa ceva.Restul le am din Europa.Este posibilitate de a imi adauga cardul parintilor care il am deja la paypal sau o sa am probleme?Si la paypalurile din USA mai e vreo sansa,accepta cumva virtual credit cards?SI de unde sa le iau.Tot la fel,nu prea stiu cum e treaba cu check by mail,poate sa se duca mama sa scoata bani de la banca cu cecul ala?Va multumesc.
  3. Multumesc @aa7670 pentru ca te-ai oferit sa ma ajuti,dar nu reusesc sa fac mai mult de 1k lunar,cel mai mult am facut $640 intr-o singura luna, dar acum cu scoala,cam in jur de 300-400 . Multumesc tuturor celor care ati raspuns,cred ca am sa astept pana la 18 ani,si sa fac un cont legal,nu vreau sa am probleme mai ales ca imi doresc sa lucrez ca freelancer in viitor si cred ca o sa am mare nevoie de paypal.
  4. Sal,de aproape un an fac versiuni mobile pentru diferite siteuri:restaurante,cluburi,persoane care vand sau cumpara dupa internet.La inceput ca sa mai invat le ofeream gratuit, ei sa plateasca doar hostul,iar acum le ofer o luna gratuit si daca le place sau au clienti,pot sa-mi dea bani.Dar majoritatea plateau inainte,rar care sa nu fie multumiti. Eu am 16 ani,nu am paypal,asa ca am facut mai multe paypaluri cu fakenamegenerator si am cumparat si vpn cu ip-uri statice pt fiecare paypal.La un moment dat,am transferat pe un paypal al unui prieten,dar iau limitat paypalul,si inca 3 paypaluri de ale mele cu 200$ pe ele,asa ca nu a mai fost de acord dupa ce la reparat. Am continuat sa pun bani pe paypaluri ,cam 100$ pe fiecare cont,dar nu stiu ce sa fac cu ele,ce as putea sa cumpar ,lucruri sau ce,sau cum pot sa scot bani. Eu fac in jur de 300 euro pe luna cu treaba asta,depinde de cat de mult stau,dar imi convine ca mai invat. Am mai incercat cu amazon.com dar am inteles ca nu aduc lucruri in romania,am si acolo 400$ dar vad ca cei mai multi se ofera sa plateasca in paypal as dori o solutie pentru asta,sau cum poate sa plateasca cineva si sa primesc bani eu ? paypalurile mele limitate raman asa sau le pot scoate banii?Imi cere photo id si detalii,dar sunt cu nume diferite decat a meu,e bine daca imi pun buletinul meu la toate ?
×
×
  • Create New...