Jump to content

Oust

Active Members
  • Posts

    1032
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    5

Oust last won the day on February 17 2013

Oust had the most liked content!

About Oust

  • Birthday 03/08/1990

Converted

  • Biography
    Muie Guta!
  • Location
    Muie Guta!
  • Interests
    Muie Guta!
  • Occupation
    Muie Guta!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Oust's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputation

  1. vreau si eu packu,reupload pls....JAVA, PHP, CSS, C++

  2. Ban permanent pentru ce ma? Nimic util pentru tine nu inseamna neaparat nimic util pentru altii. De beleai ochii mai bine vedeai ca in fiecare thread am fost on topic si am ajutat cum s-a putut. Ce crezi ca rezolvi daca-mi iau ban permanent? Nimic, daca vreau sa intru tot intru. Te deranjeaza ca-ti contest alegerile? Ca nu sunt de acord cu anumiti moderatori de pe aici care abuzeaza de rangul lor? RST a murit din momentul in care Kw3 a iesit, maxim 2-3 ani ii mai dau. Lasa vrajeala cu "Nerespectarea regulilor" recunoaste ca-mi dai ban pentru ca am vrut sa curat internetul de manele... O ultima dorinta am inainte sa-mi dai ban, sa-mi pui custom title cu "Muie Guta". Ave Oust ! Ave toti prietenii lui Oust !
  3. 3 banuri a dat astazi si se simte bine... de ce are Gecko mod? ca sa abuzeze de el? Mi-a dat ban mai devreme dar cred ca mi l-a scos cineva sau tot el, doar pentru ca i-am spus ca sa stea in banca lui si sa nu mai abuzeze de rangul lui pentru ca poate ramane fara el, baiatul bineinteles ca s-a simtit amenintat si s-a aparat cum stie el cel mai bine adica... prost, a abuzat de rangul lui. Intrebat de ps-axl de ce mi-a dat kick, baiatul a raspuns asa: (17:39:25) ps-axl: acum serios (17:39:29) ps-axl: cine i-a dat kick? (17:39:34) ps-axl: nu ca mi-e drag personajul (17:39:42) Gecko: eu (17:39:47) Gecko: s-o ameninte pe ma-sa Dovada: Nu asa se modereaza un forum/chat, nu se da ban pentru orice chestie, altfel data viitoare persoana care a luat ban o sa faca si mai rau. Chiar nu inteleg de ce Gecko are mod si alti membrii buni care stiu sa tina in frau sute de membrii sunt evitati sau chiar banati din cauza unora ca Gecko. Si ca sa vedeti cat de penibil actioneaza o sa-mi dea un warn sau posibil ban...
  4. De ce? Pentru ca iti e frica de pizde? Hai ba, da-o in pula mea de treaba, nu suntem copii, nu avem 14 ani, nu am postat aici ca sa-ti fac rau cumva sau sa te pun intr-o lumina proasta, ci doar ca sa intelegi ca nu ai facut bine ce ai facut. Numai pe tine te-a deranjat poza aia, pe ceilalti nu, de asta ai dat si kick, daca te deranjeaza asa de mult activitatea mea pe chat iti recomand sa imi dai ignore asa cum ar face-o fiecare membru serios nu sa abuzezi de rangul tau de moderator si sa ma dai afara cu forta. Ce pula mea... chatul este facut special pentru relaxare, distractie, fun, etc. Cand e cazul sa fim seriosi suntem si seriosi, dar nu poti sa vi tu sau fallen sau altii sa ne bagati noua pe gat mizeria aia de regulament scris/a de kabron, atat timp cat respectam regulile de pe forum si administratorii/moderatorii, si nu ramane nimic salvat pe chat nu e nicio problema, de ce crezi ca pe Nytro nu-l intereseaza de chat? fix de asta, de ce am zis mai sus. Nu mai veniti voi cu regulamente si alte cacaturi unde nu este cazul, noi ne respectam unii pe altii; niciodata n-ai sa vezi pe chat cuvinte sau injurii spuse cu rautate, n-ai sa simti ura-n cuvinte, pentru ca nu e. Nu vreau sa supar pe nimeni cu asta, nu ma dau pielea pulii sau altceva eu doar iti explic frumos ca orice ai face nu ai schimba nimic, bagandu-ne pe gat niste reguli fara rost nu rezolvi nimic.
  5. Se vede clar ca nu's minore, aia are peste 21 ani, dar asa-i place lui sa abuzeze de mod si sa dea kick degeaba. Nu am apucat sa vin cu dovezi pentru ca mi-a dat kick si automat nu mai aveam acces la arhiva. Multumesc Ask!
  6. Usr6 abuzeaza de mod pe chat, da kick/ban aiurea.
  7. Pai de asta e si facut, pentru a fura date, Big Brother.
  8. Iti dai seama cat vor pierde providerii de internet?
  9. Multumesc frumos, sa traiesti. +REP
  10. As avea si eu nevoie de unul, multumesc.
  11. To activate full version enter any mail in upper right corner and click FULL MODE... Sales page: clevergizmos.com/keyword-researcher/ VirusTotal: https://www.virustotal.com/sr/file/f5f8b4fc71c90c235a10f7c55b910dd1e5566b487f2e455692a1e991faca2661/analysis/1395665845/ Download: http://multiupload.biz/0ednpk5smmcc/KeywordResearcher9.0_MultiUpload.biz.zip.html Mirror: http://uploadmirrors.com/download/OCD7UL7V/KeywordResearcher9.0_0.zip
  12. Fallen, abuzeaza pe Chat de mod, da kick/ban aiurea. (Scoate banul, bulangiule)
×
×
  • Create New...