Jump to content

Mikeyy

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mikeyy

  1. Salut, Ma intereseaza si pe mine mai multe detalii despre proiecte in PM. Daca se poate si niste detalii despre cam ce cerinte trebuie sa indeplinesc ca sa pot lucra eficient la proiecte. Multumesc :)
  2. Da sharkyz. La link-ul trimis de el ma refeream.
  3. Salut baieti ! Cred ca stiti despre null-byte, am vazut ca este destul de mult informatie acolo si as vrea sa va intreb daca il considerati folositor. Eu inca nu pot sa-mi fac o astfel de parere, dar ma gandesc ca cineva cu mai multa experienta poate sa puna un 'diagnostic' , daca se merita sa-ti petreci timpul p-acolo sau nu. Multumesc anticipat.
  4. Din ce am citit pare o carte foarte buna.. insa nu reusesc sa gasesc un PDF.. cand incerc sa accesez PDF-ul pe care l-am gasit imi da 403 ERROR... O sa mai incerc poate reusesc.
  5. Multumesc mult pentru timpul acord ! Chiar m-ati ajutat si.. mai ramane decat sa ma pun pe treaba. Merci
  6. Daca ma puteti ajuta cu un titlu de carte. Ar fii minunat.
  7. Am citit si despre acesti script-kiddies. Insa ma gandeam sa imi 'manjesc mainile' putin, si sa incerc sa ma joc si sa caut vulnerabilitati in propriu sistem. Insa nu am nici o cunostinta despre asta
  8. Stiu ceva javascrip, si la un nivel aproape de mediu as zice C++. Dar inteleg ca in hacking nu ai nevoie de cunostinte asa mari in programare, cel putin nu la inceput. Cand poti folosi 'unelte' deja existente.
  9. Salut ! Incerc de ceva timp sa ma familiarizez cu acest domeniu al securitatii cibernetice. Totusi nu stiu de unde sa incep. Sunt pus pe treaba, vreau sa invat cat mai multe insa cantitate de informatii pe care o gasesc este vasta, si mai mult intru in ceata, in confuzie. Am nevoie de un mic start. Daca ma poate ajuta cineva cu ceva carti sau un video ceva.. sau un simplu sfat, as fii recunoscator. Merci anticipat !
  10. Mersi, si ... subtila redirectionarea catrea abecedar
  11. Salut, Sunt nou pe acest forum, si nou venit si in acest univers vast al hackingului. Pot spune ca primii pasi i-am facut, insa foarte foarte mici. Si as dori sa va cer sfatul cu privire la ce carti ar trebuii sa citesc, daca pute-ti sa-mi da-ti niste exemple ar fii perfet. Sau sa-mi spune-ti cam ce pasi a-ti urmat voi in evolutia voastra.
×
×
  • Create New...