Jump to content

Meteosensibilul

Active Members
  • Posts

    94
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

Posts posted by Meteosensibilul

  1. 2 hours ago, wishkey said:

    Hai nu serios ti-ai pus la locatie Locationmetin2 metin 2 ce ai vrut sa spui ca locuiesti in metin 2 sau esti un caracter din metin 2 sau ce?

    P.E.N.I.B.I.L

    Faci posturi off-topic vrei sa ajungi la market sa vinzi server-ul de metin 2 ? :)

     

    Prietenas, asta e si intentia, sa te pacalesc ca joc metin2... Astea le-am pus la caterinca, daca te uitai la pagina profilului meu numai metin am pus, ca sa fac caterinca, intelegi...? Stiu ca nu ai cum sa intelegi, ca neuronul tau e cam obosit. Incetati cu offtopicul.

  2. 2 hours ago, aa7670 said:

    1. Faci dubla-postare. Nu e nevoie, nu suntem orbi.
    2. Vrei sa inveti limba Spaniola dar te bate limba Romana
    3. Nu ai adus nimic util in schimb vii la cerseala
    4. Daca nu aveai cont nu aveai cum sa "gasesti pe Filelist". Spune-i la respectivul care ti-a gasit sa ti-l downloadeze sau daca nu ai ratio sau esti banat atunci ghinion!

     

    Nu te mai opari asa tare la pizda, ca omul a venit ca sa ceara doar chestia asta, nu e ca si cum a mai cerut inca 20 de chestii inainte, si a mai facut si posturi la misto. Si s-a comportat frumos, nu ti-a raspuns la sicane, ca putea sa te si injure. Poate omul vrea sa invete spaniola ca sa plece in strainatate sa munceasca, nu are cunostiinte in IT si nu are cu ce sa te ajute... Asta nu inseamna ca trebuie sa fii nesimtit.

    • Upvote 6
  3. 26 minutes ago, j1ll2013 said:

    nu poti acuza omul de plagiat, inainte ca o comisie sa spuna asta, plus ca deja e calomie, vezi vadim si ana birchall. corporatiile au reguli pana si la imbracaminte.

     

    deci trebuie sleed sa te adaptezi. daca ai semnat tu ca ii dai dreptul sa iti foloseasca numele tau !?

     

    Fi serios coaie, ti-a aratat dovada. E vorba ca a fost marlan, lasa calomniile si comisiile. Voi nu intelegeti rolul acestui topic, Luci vrea sa ne arate ca acel individ nu e de incredere.

  4. Daca povestea asta a ta e reala (si ma indoiesc) ceea ce incearca sa iti zica ceilalti este ca nu e o fapta rea ca l-ai ajutat, dar faptul ca are o varsta mica, si ca nu are o pregatire temeinica in domeniu il va impiedica sa se angajeze pentru ca nu are credibilitate. Pentru el obiectivele actuale sunt sa il adopte cineva, si sa isi termine scoala. Nu incerca sa il arunci pe piata muncii pentru ca nu are sanse, mai bine cauta pe cineva dispus sa il adopte si care poate sa faca asta cu drag, sa nu aiba parte de violenta fizica/verbala.

    • Upvote 1
  5. Harddiskul influenteaza FOARTE tare viteza de descarcare. De exemplu, eu cu abonamentul 1gbps de la RDS descarcam pe HDD cu ~50mb/s dar se misca ca rahatul, se vedea ca il fortez la maxim... In schimb pe SSD e alta viata, dar durata de viata a SSD-ului e foarte mult influentata de cat "scrii" pe el, cu alte cuvinte, daca il futi intr-una si descarci in prostie, adica scrii in prostie pe el, nu o sa tina foarte mult.

  6. 28 minutes ago, wikedx said:

    Pana in vara dureaza si atunci o sa si renunt.

    Romtelecom avea niste servicii de tot cacatul, de toata pula, muite, futute, gaozarite, slobozite in gura, cred ca Telekom doar a preluat infrastructura si nu a imbunatatit nimic.

    • Upvote 2
  7. 10 minutes ago, wikedx said:

    Am luat un cacat de telefon,philips s308 si imi convenea sa platesc decat telefonul era undeva la 4 milioane.

     

    Asta este motivul. Poti intreba cat mai dureaza perioada contractuala, nu e nicio problema daca intrebi asta.

  8. 23 minutes ago, wikedx said:

    Am vrut sa renunt si mi-au zis ca trebuie sa platesc o taxa de 700 de ron ca sa mi-l inchida.

     

    Inseamna ca ti-au dat ceva la promotie, mie imi dadusera un laptop acum vreo 8 ani, si mi-au imputat ca trebuie sa raman la ei obligatoriu un an sau 2, nu mai tin minte. Dar daca nu ai luat nimic de la ei, ESTE ILEGAL SI ABUZIV sa nu iti acorde rezilierea contractului sau sa iti impuna conditii de genul.

  9. 1 hour ago, wikedx said:

    Si mie imi expira in vara acum contractul si o sa renunt si eu la Telekom.

     

    Stii ca poti intrerupe contractul cu ei cand vrei tu... Asa am facut si eu cu ei cand erau Romtelecom, bine, m-au sunat si m-au tot asaltat cu oferte "beton", dar le-am zis sa si le indese in gaoaza si am reziliat.

  10. 1 hour ago, Nytro said:

    E facut doar partea de desing, partea de backend si integrare cu IPBoard nu e facuta.

    Eu am facut pentru index-ul existent, ar trebui sa fie ok, mie imi merge, nu stiu de ce apar probleme :-??

     

    Nici cu refresh, nici cu alt browser, nici cu clear cache/cookies nu merge.

×
×
  • Create New...