Jump to content

caii

Active Members
  • Posts

    391
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

caii last won the day on November 3 2015

caii had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

caii's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

99

Reputation

  1. Astea se fac sa nu te insele vanzatoare de la magazin cand iti da restul.
  2. Jidanii s-au furat intre ei. CoinDash will issue tokens to "almost" all investors.
  3. 150 de lei pe zi + mancare + un pachet de Plugarul + o jumatate de vodca
  4. Odata cu intrarea in vigoare a protocolului cetatenii vor fi obligati sa inregistreze domeniul/domeniile in 30 de zile calendaristice la directia taxe si impozite de care apartin. Documentele necesare sunt: Cerere scrisa in atentia directorului tehnic al institutiei Taxa de 3 lei platita la trezorerie 2 timbre fiscale de 2 lei (se pot cumpara de la posta romana) Copie dupa cartea de identitate in 3 exemplare Actul de proprietate al domeniului in original si copie Taxa de 8 lei platita la registratura (ghiseul 2, etaj 1) Document tip de la secretariat (ghiseul 1, parter) Declaratie pe proprie raspundere din care reiese ca sunteti cu plata impozitelor la zi Documentele se vor depune intr-un dosar sina la directia taxe si impozite. Dupa aprobarea dosarului in termen de 45 zile calendaristice se va reveni pentru ridicarea deciziei de impunere. Pentru fiecare domeniu se va depune cate un dosar separat.
  5. Ati luat server nou sau utilizat?
  6. caii

    RST Bashed

    Furnizorii de acolo au succes pentru ca vand hardware folosit. Serverul este ca o masina, trebuie sa aibe rodajul facut. Nici nu as cumpara un server brand new care nu are rodajul facut, sa ma trezesc cu șpan de la strung sau cu suruburi sarite.
  7. Cumpara SSD pentru C: si HDD pentru download porn. AMD FX nu suporta DDR4. Nu ai ce face cu mai mult de 8GB RAM.
  8. Au preluat si http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Sci-tech/Auto/Milioane+de+masini+ale+grupului+Volkswagen+vulnerabile+in+fata+h
  9. De obicei nu iti da voie sa urci orice pe un shared hosting. Pe un VPS in shimb poti sa iti instalezi ce ai nevoie. Shared hosting se folosea in 1999.
  10. Poti sa folosesti un VPS in loc de shared hosting. Shared hosting nu este pentru ce vrei tu si are acelasi pret cu un VPS.
  11. https://blog.cloudflare.com/deprecating-dns-any-meta-query-type/
  12. Ia de aici niste PC3-10600, cere-le niste Samsung. Sunt foarte fiabile calculatoarele Fuji, cand colaboreaza nemtii cu japonezii ies produse bune.
  13. Eu iti recomand http://us.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-x-fi-surround-5-1-pro daca preferi o varianta usb, calitate audio foarte buna si vine cu o telecomanda mica. La sistemul tau audio nu vei simti diferenta intre iesirea optica si cea analogica, la optic ai avantajul unui singur cablu.
  14. Pare whitelabel interlink.ro, au aceleasi produse si design asemanator, cu preturi un pic mai mici. Eu am luat calculatore second de la interlink si au fost in stare foarte buna, fara praf si urme de uzura, ideale pentru birou. Prefer sa cumpar un produs brand second(HP si DELL) care au provenit din mediile office unde clientii sunt exigenti, decat sa cumpar produsele noi de pe piata(gen ASUS, ACER) care sunt destinate home use. Poti achizitiona garantia extinsa, dar oricum de obicei echipamentele destinate mediilor office se uzeaza moral inainte sa se strice.
  15. AGSQ iti transmite sa citesti, ori de cate ori te simti neputincios, paraclisul Maicii Domnului si sa vorbesti cu duhovnicul tau (fa-ti unul daca n-ai): http://www.doxologia.ro/ceaslov/paraclise/paraclisul-preasfintei-nascatoare-de-dumnezeu
×
×
  • Create New...