Jump to content

bcman

Active Members
  • Posts

    1515
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    7

bcman last won the day on September 9 2015

bcman had the most liked content!

About bcman

  • Birthday 07/31/1996

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bcman's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

217

Reputation

  1. bcman

    Like vs Rep

    Tocmai faptul ca era mai greu de dat te facea sa o dai doar utilizatorilor utili. Eu, de exemplu, cand postam la ajutor dadeam like tuturor celor care au venit cu raspunsuri bune si rep doar celui care a venit cu raspunsul care m-a si ajutat. Bine, e la latitudinea adminilor, dar eu zic ca era bine cand erau amandoua pentru ca aveau scopuri oarecum diferite.
  2. bcman

    Like vs Rep

    Aham. Si nu se pot seta ambele? Cum spuneam, reputatia sa fie folosita doar pentru posturi cu adevarat utile si ca un indicator al activitatii unui anumit user in comunitate.
  3. bcman

    Like vs Rep

    Cred ca ar fi bine sa se introduca si un sistem de like. Sa fie cum era si pe forumul vechi. Like-uri date la gramada, iar +rep doar pentru posturi cu adevarat utile. Momentan actualul sistem de rep este folosit cum era cel de like inainte. Ideea e sa avem un indicator cat mai bun pentru cei care posteaza chestii utile comunitatii, iar like-ul pentru posturi partial utile sau amuzante.
  4. Tot ce avem despre Nytro pana acum: http://prntscr.com/a03gju
  5. E mai complicat, e posibil ca malware-ul respectiv sa aibe un serviciu instalat care reporneste procesul mereu. Sau tot felul de astfel de cazuri. Asta e un program cunoscut pentru astfel de cazuri: Download Unlocker 1.9.2 - FileHippo.com Oricum, e recomandat ca daca nu ai experienta in malware removal sa nu te bagi si sa lasi antivirusul sa-si faca treaba sau vreun tool specializat.
  6. @0100 Link-ul e functional. Also, raspunsul lui Alex Stamos (the facebook guy): https://www.facebook.com/notes/alex-stamos/bug-bounty-ethics/10153799951452929
  7. In this post, I would like to share XSS attack using IE's XSS filter. This issue was fixed in the December patch by Microsoft. (CVE-2015-6144 / CVE-2015-6176) I spoke about this topics in the Japanese info-sec conference called CODE BLUE. You can find my name here. In my presentation, I talked about only the concept and I didn't touch details of attack techniques because it was not fixed at that time. Today, I can finally release hidden slides! Yeah! The real X-XSS-Nightmare slides is the following. MKSB(en): X-XSS-Nightmare: XSS Attacks Exploiting XSS Filter
  8. Nu mai vorbiti aiurea. Staff-ul mereu a interzis genul asta de actiuni, care nu au ce cauta pe RST. In general, oricine pomeneste de asa ceva ia ban instant. Si acum zic sa terminam cu offtopic-ul, ca e pacat de thread.
  9. Forma originala este cu s, dar sunt acceptate amandoua. https://dexonline.ro/definitie/filozofie https://ro.wikipedia.org/wiki/Filozofie
  10. Stai in banca ta. Cu ce s-o chinuit ala, ca o facut un blog in care zice ca serviciul unei companii e de cacat (nu stiu daca asa e sau nu si nici nu-mi pasa)? Gandeste-te ca tu ai avea o firma si doar pentru ca nu te suport as face un blog in care sa zic ca serviciul tau e naspa. Atunci ti-ar mai parea asa rau si ai zice "se chinuie cu white minim un an"?
  11. Stiu ca exista disavow tool, eu ma bazez pe faptul ca proprietarul site-ului nu mai este activ, nu a mai intrat pe site de ceva vreme.
  12. Am mai zis o data ca site-ul principal, al clientului meu, e peste blogul defaimator, dar pe client nu asta il intereseaza. In fine, data viitoare da reply dupa ce citesti toate postarile.
  13. Agree with @Vlachs Care e diferenta intre cum indexeaza ahrefs si google? E posibil sa fie invers, ahrefs sa indexeze mai putine backlinkuri ca google?
×
×
  • Create New...