Jump to content

skipper

Active Members
  • Posts

    606
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by skipper

  1. In afara de off topic ce cacat stiti sa mai faceti? 

    Intreb asa, de curiozitate.

    Va rog sa va bagati capetele in cur si sa va vedeti de treaba voastra!

    A devenit RST un forum de copii si de retardati care fac post-uri pentru a se afla in treaba.

    1.Daca vrei cu adevarat sa stii ce fac cu ele, le convertesc in bani, retardatule.

    2. Eu o intreb pe mama ta de unde are bani de chiloti si sutiene in fiecare luna? Ca de fiecare data vine cu cate unul nou la mine.

    Close, va rog. Va multumesc! Astept ban-ul!

  2. Totusi, mai uita-te pe forum si convinge-te singur ca nu se merita sa le lasi asa "free" in vazul tuturor.

    Pustii care umbla pe aici in speranta ca poate ciup si eu un filelist au ceva, rup tot din listele atea, iar pete ceva timp te injura in topicuri...

  3. Daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute acest topic in sectiunea potrivita!

    In ultimii ani am avut contact cu tot felul de situatii care au pus marile companii de furnizari servicii din Romania, intr-o lumina proasta.

    Ma deranjeaza faptul ca, daca prin absurd cineva da pread pe internet unei metode de exploatare a unui serviciu in scopuri "malefice", acea persoana este pedepsita conform legilor in vigoare, dupa cum sustin autoritatile.Insa, daca incerci sa le aduci la cunostinta marilor companii anumite vulnerabilitati care nu fac parte din aria web, coding, infrastructura, esti tratat cu o atitudine de genul "hm, cine mai este si asta?".

    Ma deranjeaza foarte tare faptul ca se investesc milioane de euro in tot felul de platforme, proiecte, si simteme menita sa previna atacurile si vulnerabilitatile existente, sa nu fure ala nu stiu ce, sa nu fie expuse datele confidetiale ale clientilor nu stiu unde si asa mai departe, constantand cu stupoare ca de fapt nu se face nimic.

    Haideti sa tratam putin un subiect care, dupa parerea mea cauzeaza prejudicii enorme. Poate fi numita o facilitate insa nu este pusa foarte bine la punct. Si o sa vedem si de ce.

    Confirmarile de plata - companiile de telecomunicatii si gafa imensa a lor.

    In urma unei analize atente a metodelor prin care utilizatorul poate efectua plata facturii, operatorii de servicii de telecomunicatii iti pun la dispozitie instrumente de plata care genereaza o intarziere a virarii banilor in contul operatorului si de asemenea o intarziere pentru restabilirea serviciilor.

    Concret: Daca a fost efectuata plata unei facturi la casieria operatorului, plata este procesata mult mai repede si bineinteles restabilirea serviciilor se face mai repede.

    Daca plata a fost efectuata la un PayPoint spre exemplu, bani ajung cu intarziere in contul furnizorului.

    Aceste metode alternative de plata, sunt facilitati pe care operatorii le pun la dispozitia clientului (Exemplu: Imi iau de la astia internetul pentru ca pot sa platesc oriunde factura).

    In cazul in care plata a fost facuta in orice alta locatie decat casieria furnizorului, ai la dispozitie optiunea de a efectua o CONFIRMARE DE PLATA.Aceasta confirmare de plata iti ofera posbilitatea restabilirii serviciilor pe o perioade de 4 pana la 12 zile, in fucntie de operator si in functie de rapiditatea cu care acesta verifica daca banii platiti de tine au intrat in contul lor.

    Un abonament al unui operator denumit X, este facut pe datele de identificare ale unui utilizator Y.

    Acest abonament are o valoare de 15 euro.

    Acestui utilizator i se emite o factura pe luna precedenta ca urmare a utilizarii serviciilor, plata urmand sa se faca retroactiv, dupa cum bine stiti.

    Utilizatorul abonamentului nu efectueaza plata serviciilor folosite in termenul scadent al facturii stabilit de operatorul de telefonie mobila/fixa, urmand ca serviciile sa fie suspendate pe motiv de neplata.

    Ce se intampla daca, serviciile mele au fost suspendate, iar eu nu am platit factura si fac o confirmare de plata?

    Se intampla urmatorul lucru: Sun la numarul de telefon pentru relatii cu clientii, aleg sa fac o confirmare de plata, robotul ma identifica si ma va pune sa introduc suma platita, iar eu introduc valoarea facturii, confirm ca am introdus corect si VOILA! Serviciile sunt restabilite, timp in care operatorul verifica daca banii au ajuns. Eu de fapt nu am platit nicio factura, dar serviciile mele sunt restabilite si pot din nou sa stau linistit pe internet sau sa vorbesc la telefon.

    Iata cat de "bine sunt structurate" lucrurile in Romania.

    Dezavantaje:

    -Poti face o singura confirmare de plata in decursul aceleasi luni de facturare.

    -Masura pe care o pot lua impotriva voastra este aceea de "a se interzice accesul la acest serviciu pe o perioada nedeterminata/determinata".( nu se intampla niciodata asta)

    Punct

    Nu imi asum raspunderea pentru actiunile voastre sau pentru prejudiciile cauzate.

    Acest post are rol pur informativ.Nu este o metoda de frauda.

  4. Pentru unii operatori bancari dureaza intre 4-5 zile...Depinde acum de rapiditatea procesarii platilor.

    Este cat se poate de adevarat faptul ca Paypal vireaza banii exact asa cum spun, insa diferenta din momentul intrarii banilor in contul tau bancar pana in momentul in care ii poti retrage fizic este influentata de durata procesarii transferului de catre banca, iar aici intra verificari, si alte lucruri.

  5. vd1cup.jpg

    This is a package of 11 useful tools used to investigate the computer,

    This download includes:

    - ADS Locator (Alternate Data Streams)

    - Disc Investigator 1.4 (File-Slack-Analyze)

    - Historian 1.4 (Browser Analyze)

    - Live View 0.6 (System Analyze)

    - MUI Cacheview 1.00 (Registry Analyze)

    - Networkminer 0.85 (Network Analyze)

    - Regripper 2.02 (Registry Analyze)

    - Systemreport 2.54 (PC Analyze)

    - USB-History R1 (USB-Stick-Analyze)

    - Windows File Analyzer (File Analyze)

    - Winpcap 4.02 (Network)

    link-ul e privat.. userilor de mare incredere o sa-l dau..

    Astept un pm daca se poate...

  6. Gresesti! Contractul se poate prelungi prin simpla confirmare vocala, te suna un agent de-al lor. A patit-o mama ...

    Da si ti-l trimite apoi prin Posta Romana.

    @Yceman: O plangere la Protectia Consumatorului va rezolva imediat toata combinatia ;)

  7. Multumesc pentru raspuns, Redcoder.Vorbim de contracte...

    Aaaa da acele contracte pe care ei le modifica de la ora la ora si in care precizeaza ca daca nu stai 2 sapt cu ei si te razgandesti nu iti mai primesti banii.

    Vorbim de clauze in care esti efectiv, sclav pentru 200lei /6zile/12ore/zi.

    Evaziune fiscala dusa pe cele mai inalte culmi pentru ce?pentru 500 de lei maxim.

  8. Salut baieti...

    Nu cred ca este forumul potrivit, dar dat fiind faptul ca voi trata si anumite aspecte care tin de securitate & other shit m-am gandit ca la off-topic e cel mai potrivit...

    Vreau sa va cer parerea in cazul demascarii unei fraude la nivel major.

    O companie de publicitate care vezi doamne sta in spatele unui targ de carte, isi bate joc efectiv de toti angajatii.Banii cu greu munciti si ore nedormite pentru intocmirea rapoartelor si plm, ii primesc dupa luni de zile, in transe.Pe langa asta cei care sunt "promoteri" adica sclavii ei care aduc vanzari pentru targul lor de cacat, muncesc pe 33 de lei/zi si pe langa asta li se cauta nod in papura in asa masura incat sa nu isi mai primeasca banii.Ca vezi doamne a disparut nu stiu ce si trebuie platit...

    Nu o luati ca pe o razbunare pentru ca nu am fost prejudiciat direct.Nu intelegeti gresit.

    Intrebarea mea ar fi urmatoarea:

    Prin ce metode ortodoxe/neortodoxe/catolice/budhiste etc trebuie operat astfel incat totul sa iasa la iveala si alti oameni nevinovati sa nu si-o ia in gura?

    Va cer parerea pentru ca aici in comunitatea RST exista tot felul de oameni care nu se ocupa numai cu spartul si cacaturi de genu.Sunt o gramada de oameni cu coloana vertebrala care pot da sfaturi utile.Aviz carnatilor care se vor baga in seama cu japca.

    Multumesc anticipat

  9. Off: sunt uimit de faptul ca gogu` nu ofera informatii despre posada.In schimb la un simplu search cu tag-ul posada vodafone, acest thread este cap de lista.

    On: Nu am specificat nicaieri ca m-am logat pe unul sau chestii de genul.V-am cerut cateva informatii celor care sunteti in masura sa oferiti.Nu intrebari despre frauda informatica si restul, acesta fiind subiectul de actualiate al erei noastre.De asemenea nu pot intelege cum unii v-ati dus cu gandul la baza de date a cartelelor valorice.In fine.

    Ideea sta in felul urmator:

    Aceste conturi de posada, sau mai bine spus accesul la ele, pentru mine, nu reprezinta o cale de a ma imbogatii exploatandu-le ilegal sau dandu-le spre vanzare.Iti pot aduce o multime de beneficii, intrucat posesorul lor are un target lunar.Poti la fel de bine sa faci o intelegere cu el si sa creezi cele mai frumoase abonamente si pachete de servicii prietenilor tai si nu numai, asa iesind toata lumea castigata.Dar bineinteles toti va ganditi cum sa goliti reprezentanta de telefoane, etc.

    Toate informatiile pe care le am despre conturile de posada sunt din legislatia si comunicatele existente, aferente fiecarei firme de telefonie mobila din Romania.

    Cazul Vodafone: informatiile pe care le-am prezentat in acest topic le puteti afla si voi.Exista un numar excluziv dedicat dealerilor autorizati.(*200).

    Sunt de acord cu Fitty.Am facut o mare greseala prin faptul ca v-am dat o idee si ca inca nu realizati ca frauda online provine 90% din lipsa de informare si ca vei fi surprins de faptul ca mergi la Cosmote sa iti faci un abonament, iar duduia angajata acolo intra pe contul ei de posada in fata ochilor tai si ai sa constati cu stupoare ca parola este chiar data ei de nastere, lucru pe care il vezi cu ochii tai.

    Asadar, hai sa nu ne pripim cu concluziile si sa mergem pe premisa ca nu suntem toti chiar asa de prosti si inconstienti.

  10. Acum am observat ca se pot creea abonamente, se pot verifica numere de telefon din baza de date, se pot adauga/sterge numere, reziliere abonamente,modificari abonamente, adaugare servicii gratuite si platite (extraopiuni etc).Are atributii aproape nelimitate.

    @SilviuSDS: Aceste conturi nu au acces la baza de date cu seriile cartelelor valorice si codurile de reincarcare.In schimb se ot face rezolutii pentru cartelele valorice care au fost folosite si se vrea din nou credit de pe acel cod de reincarcare.Cine cunoaste, stie despre ce vorbesc.

    Inca astept parerea voastra in legatura cu aceste conturi de posada si eventual comentarii.

  11. Am gasit link-ul external de pe care te poti loga pe un cont de posada.Spun external pentru ca dealerii intra pe http://newpos.vodafone.ro

    Acesta este link-ul: http://www.pos.vodafone.ro/DealerPortal/Login/tabid/36/Default.aspx?returnurl=%2fDealerPortal%2fDefault.aspx

    Acum intrebarea mea este urmatoarea:

    Am un cont de posada de reprezentata.Ce pot face cu el?

    Astept sugestii, opinii, pareri.

    LE: Stare retea, acoperire, initializare/verificare abonamente, blocari/deblocari, lansare cereri.

    Cica ar fi o diferenta intre cele de reprezentanta si cele ale dealerilor autorizati.Acestia din urma au permisiuni limitate.

  12. Chiar daca dezactivezi optiunea cu SMS-urile, numarul va aparea pe urmatoarea facura, asta daca factura este printata. Eu dezactivam SMS-urile (undeva prin prima pagina din navigatorul din "contul meu") si activam factura electronica. Cand umblam eu cu magarii de astea se puteau dezactiva SMS-urile.

    Ehehe, ce vremuri Gecko, la Vodafone aveau o eroare.Dupa ce reincarcai, iti aparea boldat cu rosu : "Transmiterea mesajului text a esuat"! :)

  13. Numarul nu pare a fi de la cosmote, sau cel putin asa zice gogu`.

    Google

    Aceiasi problema am avut-o eu acum 10 minute! Am primit mesaj de la 3333 si nu era gol scria: "aaaaa"
    SMS-Terror, Absender 3333

    Hi.

    Eine Bekannte rief mich gerade an, weil Sie seit heute Morgen sprichwörtlich mit SMS bombardiert wird, die treffen im Minutentakt bei ihr ein und beinhalten immer aktuelle Meldungen und Schlagzeilen aus Politik, Wirtschaft, Sport, etc. Absender-Nummer ist immer die 3333

    Sagt das irgendjemandem etwas? Laut ihrer Auskunft, hat meine Bekannte sich nirgends eingetragen und auch nicht irgendwelche Services abonniert. Handelt es sich hier um einen besonders gestörten SMS-Spam oder eventuelle sogar um einen Fehler (jemand hat bei Vodafone SMS-Services abonniert, aber dort wurde eine falsche Nummer eingetragen)?

    Wie gesagt ist die Absendernummer immer 3333. Sagt mir alles gar nichts, also wenn jemand eine Idee hat, dann her damit :-)

    Salutare,

    Azi am primit 2 mesaje pe telefon (Nokia N73) de la num?rul +3333, fiecare dintre ele dupa un apel ratat. Primul dupa ce l-am deschis, sa vad ce poate fi, l-am închis ?i când m-am uitat iar la mesaje era sters, a doilea vad ca nu sa mai sters.

    Pe lâng? asta mai am o problema: daca primesc un mesaj nou nu imi mai apare notificare pe ecran, trebuie sa verific eu in mesaje primite, dac? am ceva nou. Asta mi s-a întâmplat dup? ce am primit primul mesaj de la 3333.

    Nu inteleg.Atat timp cat nu este un mesaj mms in care sa insereze un malware, nu vad de ce ar afecta?

    LE: Ca o selectie a aparatelor gsm pe care au fost trimise mesajele, cel mai vrecvent afectate sunt seriile E si N de la nokia.Sau cel putin asa reiese din cautari...Mare parte din ele folosesc sistemul de operare symbian.Si de aici trageti voi concluziile.

    Parerea mea.

×
×
  • Create New...