Jump to content

mk7a

Members
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mk7a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

  1. mk7a

    Webhost free

    Un panel pentru un stealer + sa permita gazduirea serverului .exe. Nu prea mai sunt multe site-uri care accepta asa ceva.
  2. Salut. Am si eu nevoie de o recomandare: Un webhost free unde pot gazdui niste fisiere mai "necurate" sa le zicem asa. Pe hostinger si de astea imi blocheaza contul automat. Mergea inainte pe 000webhost dar acum nici acolo. Stiu ca nu e cel mai potrivit loc unde sa intreb de asa ceva dar am zis sa incerc. So, stie cineva? Thanks.
  3. mk7a

    Parere site-ul meu

    E minunat. Absolut divin.
  4. Salutare. Stie cineva unde pot gasi si eu niste teme pentru boxbilling sau ceva documentatie pentru editarea temelor? Teme gasesc pe google doar 2-3, una singura mai cat de cat e "Material" aia. In rest nimic, si documentatie pentru editarea lor nicaieri, nu e lafel ca la whmcs, iar eu nu am nevoie de whmcs pentru cateva produse ale mele. In plus, nu vreau sa ma duc pe whmcs nulled, din acest motiv as cam ramane la boxbilling.
  5. mk7a

    Parere VPS-uri

    Salut. As vrea sa va întreb dacă știe cineva cum sunt vps-urile de la time4vps.eu? (a nu se considera reclama, nu e site meu și nu are legătură cu al meu). Sunt cât de cât ok sau sunt foarte proaste? PS: m-am uitat pe google, lumea pare mulțumită, dar as dori o părere de la cineva care a cumpărat. Vad ca au preturi foarte mari pentru +1 ip dar nu e problema ca nu am nevoie. EDIT: Pana la urma m-am riscat de 3 euro si am cumparat unul sa vad ce e de el. Merge mpecabil desi e OpenVZ, viteza de download / upload la speed-test sare de 370-380 Mbps, 400 fiind alocati. Per total sunt multumit, atata ca am stat 1 zi jumate sa imi activeze contul dupa ce am trimis poza cu buletinul. Puteti da TC, m-am lamurit, e bun pentru ce vreau eu (gazduirea in siguranta a catorva site-uri, fara sa ma complic cu shared care moare vizite mai multe).
  6. I think is a toilet instalation.
  7. Îmi cer scuze pentru formulare. Dar referindu-mă la ceva înafara de boxbilling și whmcs cred ca v-ați dat seama ce vreau sa spun. Vad pe multe site-uri platforme diferite de cele doua, și as fi interesat sa știu și eu câteva din ele. Am dat si un exemplu de site ce nu are whmcs și am întrebat ce platforma folosește. Sper ca acum m-am făcut înțeles, am vrut sa știu ce fel de platforma folosește acel site și altele asemănătoare pentru comenzi, facturare, etc. Ca sa întreb direct și la subiect: pe ce platforma e făcut site-ul Xservers? Aia vreau să știu că de acolo caut eu și altele.
  8. Salut. Vad pe multe site-uri ce oferă servicii de găzduire alte platforme decât whmcs sau boxbilling. As vrea sa știu și eu ca sa nu mor prost ce platforma folosesc de exemplu Xservers sau altele de genul asta.(a nu se considera reclama, e singurul care mi-a venit în minte acum). De site-uri foarte mari nu întreb pentru ca știu ca folosesc platforme creeate de ei. Mulțumesc.
  9. Salut și bun venit. Ai ce invata de pe forumul asta, e plin de chestii interesante. Sfatul meu: citește regulamentul, nu te baga în vorba cu vreun moderator dacă nu ai ceva concret de spus si încearcă sa nu devii cunoscut pe forum. Stai liniștit în ascunzisul tău, e cel mai bine. Aici poți primi Ban din orice motiv. (sau chiar fără motiv).
  10. Nu ai făcut nimic rău,toți mai nimerim uneori prin secțiunea greșita și moderatorii muta topicurile unde le e locul. ON: Din câte observ te atrage mai mult partea web ca sa zic asa. Dacă îți place axeaza-te pe ea, merită. Și mie îmi place, și eu cândva am încercat cu C, dar parcă ceva nu ma atrăgea îndeajuns de mult ca sa continui. Am revenit pe partea web, am început sa avansez, am început sa și câștig câte ceva din asta. Axeaza-te pe ce te atrage mai mult și nu da înapoi, fă ceea ce îți place să faci și încearcă sa fii cât mai bun în ceea ce faci. Ar fi multe de spus dar nu vreau sa o lungesc prea mult. Succes!
  11. mk7a

    Tema

    La întrebarea 5 ți-aș putea răspunde eu, chiar dacă mi se permite sau nu. Nu toți sunt corecți ca și tine. Mai sunt pe aici persoane mai "nu prea ok" sa le zicem asa, știm cu toții asta, pe care eu unul le evit, când le vad fug în alt top, de la care, când încă eram în românia am primit Ban fără motiv, ultimul meu post fiind unul în care acordam ajutor cuiva. După acel ultim post, Ban, fără sa fi încălcat cu absolut nimic regulamentul. Prefer sa nu dau nume nici aici direct, nici indirect, ca poate iau ban iar. Sunt persoane care merita respectate, dar nu toate sa fim serioși. On: tema se pare ca începe încet sa își revină.
  12. Salutare. Vad multe teme frumoase pentru hosting pentru platforma WordPress. Momentan folosesc whmcs dar as dori sa întreb: ce plugin este necesar pentru Wordpress ca sa pot face ceva asemănător cu whmcs (sa se poată face comenzi, tickete support, etc.)? Bănuiesc că se poate din moment ce exista sute de teme dedicate hostingului pentru wp.
  13. Nu, de la ovh am luat. Se mișcă foarte ok. Am luat de la ovh pentru ca ei mi-au activat contul mai repede. Treaba e ca îți dă un vps curat, tu trebuie sa instalezi tot, de la wget la MySQL și php sau ce mai ai nevoie. Nu primești support îți faci tu singur tot. Oricum e ușor, oricine cu un minim de cunoștințe linux se descurca. Îmi place ca poți face upgrade sau cumpăra IP-uri direct din panel nu le dai lor ticket ca în România. Viteza e super, 99.7-99.99 mb upload / download. Sunt mulțumit, am luat un amarat de vps 2gb ram dar merge excelent. Îți recomand cu căldură, nu ai sa regreți. PS: Nu am personalitate multipla eu am intrat în topic ca sa nu deschid încă unul aiurea :)).
  14. mk7a

    Tema

    Din partea de jos puteam selecta tema și la mine se vedea bine. Acum nici aia nu o mai pot selecta, doar asta alba merge.
×
×
  • Create New...