Jump to content

MIKE.01

Active Members
  • Posts

    61
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by MIKE.01

  1. Cu privire la podurile din Ro. stiam asta, oricine cred ca stie ca dupa revolutie incoace tara a intrat intr-un proces de autodistrugere si ca nimic nu a mai fost reabilitat sau construit dar inca nu au cazut in cap la nimeni din ce stiu eu.
  2. Intre Bucuresti si Ploiesti exista autostrada A3 care a fost deschisa de ceva timp!
  3. Au chiar si magazine fara vanzator unde intri iei ce ai nevoie lasi banul iei restul si pleci acasa. Prin 2004 sau 2005 cand am ajuns in Spania, spaniolii lasau in fata usii butelia cu gaz si sticlele de lapte cu banii sub ele...de cand au dat navala romanii au pus si gratii la usi
  4. :))) Nu mai zic nimic, oricum presimt ca o sa iau ban imediat ce o sa imi citeasca furstraile un sef de trib sau cel putin o sa ma injure si inchide topicul Edit: eu nu inteleg de ce astia care sunt atat de scarbiti de Ro, dc mai stau aici!?
  5. 10% din accidente sunt din cauza infrastructurii, poate mai putin.Cele mai multe accidente in oras si in afara sunt din cauza cretinilor care trec pe rosu, merg cu viteza, fac depasiri la limita, sicaneaza in trafic si multe altele...La noi problema cea mai mare este ca nu suntem civilizati, incepand de la pietoni pana la soferi si politisti.Care locuiti in Bucuresti stiti despre ce este vorba.Am curaj sa fac pariu cu oricine ca in Bucuresti, chiar daca s-ar construi parcari imense si drumuri, sa fie cea mai buna infrastructura din lume tot la fel ca acum ar fi...(in weekend am fost Brasov, autostrada aproape goala, 3 benzi, 2 masini in fata mea aproape sa faca accident, nu aveau loc unul de altul).La noi civilizatia moare pe zi ce trece si cel mai trist e ca vine din urma o generatie care e vai si amar. MULTI DIN VOI VORBITI DIN AUZITE SI DIN CE VEDETI LA TV.PROBLEME SUNT PESTE TOT IN LUME IAR ROMANIA E VAZUTA PROST DIN CAUZA OAMENILOR CARE DEZINFORMEAZA, A JURNALISTILOR DE CACAT SI A TELEVIZIUNILOR PROASTE.ISI ADUCE CINEVA AMINTE DE TRAGEDIA DIN ITALIA CU PODUL DE PE AUTOSTRADA PRABUSIT SI 40 DE MORTI, DAR DE ZECILE DE TRENURI DERAIATE IN TOATA EUROPA(GERMANIA,ELVETIA, ITALIA SPANIA, ETC.) DE-A LUNGU ANILOR, CU SUTE DE MORTI.IN ITALIA MOR ZILNIC CEL PUTIN 5 MOTOCICLISTI/SCUTERISTI/BICICLISTI, CALCATI DE MASINI, ASTA AM AUZIT LA UN RADIO, AL LOR.DECI SITUATIA NU ESTE CHIAR ASA ROZ PRIN ALTE PARTI, DOAR CA NU MEDIATIZEAZA ATAT DE MULT SI DE URAT, CUM O FAC LA NOI. @gaddafi nu stiu daca stii dar Transfagarasanul, a fost desemnat cel mai bun drum din lume.
  6. Ba mai iesiti in pula mea din casa, din tara si apoi vorbiti!Auzi la ala sa se duca in Italia ca la noi sunt soferi prosti.Pai italienii sunt cei mai prosti soferi din Europa, esti nebun!?Cu privire la tigani, nu stiu de unde si pana unde i-ati adus in discutie pentru ca omul a intrebat cu totul altceva, si, si asa cu siguranta cand o sa vina nu cauta o satra de tigani cauta obiective turistice, trasee...Tigani pe toate strazile mai gasesti doar in Irlanda,Anglia, Italia, Spania, in Ro au inceput sa se rareasca....In 2017 peste 12 milioane de turisti straini au vizitat Romania, va asigur ca multi din ei stiu mai multe lucruri despre Romania decat stiti voi, tocmai de aia ne si viziteaza!Tara asta pe care voi o vedeti de cacat, are multe chestii pe care nu le gasesti in toata Europa si chiar si in lume!Dupa parerea mea mai de cacat sunt oamenii ca voi care traiesc aici si au o asa gandire si mentalitate(ca tara e de cacat si nu se mai poate face nimic).Ca voi sunt oamenii aia care trec pe rosu la semafor, care arunca gunoaie, care parcheaza aiurea, care depasesc colana pe linia de tramvai, cei care iau si dau mita, fura, injura si scuipa pe strada si multe altele...Romanul dupa ce inchide usa la casa il doare in pula de ce este afara.(uneori mai arunca si gunoiul pe geam sau bradul de craciun)
  7. Nu stiu dc cand citesc simt o senzatie asa de minciuna Te pricepi cat de cat la povestit dar ai dat-o mult in filme.Eu am fost genul ala de tip rau si in generala si in liceu si nu am mancat pachetul la nimeni si nici nu le am luat banii din buzunar de batut ii mai bateam si ii pacaleam cu telefoane si alte chestii.
  8. Nu te contrazic, nu ma ocup cu asta!Asa cum am mentionat, am auzit la un vlogger roman (BackPackYourLife, parca) ce povestea despre monetizarea yt.
  9. Eu ultima data cand am auzit chestii legate de yt (asta fiind cu cateva luni in urma), am auzit ca plata se face gen pe pachet de 1.000 de viz., romania e cea mai slab platita la fel ca si tarile vecine. 1.000 viz. = 1$ si ceva, pe cand in SUA sunt perioade ale anului cand se plateste si cu 10 $ /1000 viz., plus ca se mai ia in calcul si timpul cat a fost vizionat clipul. Nu stiu de unde stii tu asta dar eu din cate stiu in mare parte toti din SUA care se ocupa cu yt sunt milionari.Toti ma refere la cei cunoscuti!
  10. Daca bancile cu capital romanesc sunt interzise CEC BANK ce este? ba du-te-n pula mea ca tu ori faci pe prostul ori esti terminat din punct de vedere mintal.Numai de masonerie vorbesti.
  11. Fratilor cititi chestii mai usoare, creierul vostru nu poate sa digere chiar tot.
  12. Am inteles, deci exista posibilitatea sa iti fie facut un transfer si tu sa fi disponibil dupa 2-3 ani :)) Este bine ca ti-ai rezervat orice drept!
  13. Daca e asa, ofer lectii de "securitate a cardurilor"...
  14. De obicei cele furate sau date pierdute sunt blocate pe tara respectiva indiferent de cartela.Daca stai in Anglia poti sa incerci orice cartela ca rezultatul o sa fie acelasi.
  15. Incarcati site-ul cu prostii degeaba, se poate folosi un singur cod pt o sansa in plus iar pagina de fb a celor de la Vodafone este plina cu astfel de coduri.
  16. Eu te-am judecat pentru ce ai zis nu pentru altceva.Exista posibilitatea sa fii si un geniu, nu am de unde sa stiu, dar in contextul acela asta mi-ai inspirat.
  17. Deduci gresit.Legat de greselile pe care le-am facut nici nu ma obosesc sa iti zic ceva pentru ca sunt mai multe decat ai sesizat tu, asa ca singurul motiv pentru care m-ai corectat este doar sa faci pe inteligentul.In legatura cu ultimul punct sunt de parere ca oricine poate purta o discutie amiabila indiferent de situatie.
  18. Problema nu este asta...problema este ca au ramai pe forum numai aia de se cred cei mai destepti.Si sunt atat de destepti incat nu pot accepta nimic in afara de ideile si parerile lor.Iar peste ei sunt cei din staff care probabil din cauza unor probleme psihice sau sociale fac pe Dumnezeii pe aici.Din moment ce nu exista ratiune si putina intelegere nu ai cum sa construiesti ceva.Cand apare cate unul care nu are habar de o chestie sau cere ceva, este huduit si injurat in loc sa i se explice problema frumos.Si probleme sunt multe...
  19. @gutui vezi ca te-ai murdarit la gura iar "i" ala, este de mult "â" @gutui nu era vorba de mine ca imi etalez eu inteligenta ci de voi si total opusul, dar in fine.rameneti cu v-a lasat domnul
  20. La fel cum tu in calitate de ce vrei(sa nu zic altceva) faci profilul psihologic al unei persoane din poze si eu imi rezerv dreptul sa spun despre voi toti astia care sunteti cu gura mare pe aici si aveti mereu ceva de comentat la orice chestie fie ea buna sau rea ca nu suneti altceva decat niste bagatori de seama carora le lipsesc destul de multe.Printre altele daca analizezi comentarile de mai sus o sa va dati seama ca nici intre voi nu va intelegeti si fiecare are parerea lui despre dudia asta.Asta, si faptul ca mereu gasiti sa comenatati aiurea denota ca sunteti niste oameni slab pregatiti din toate punctele de vedere care nu prea sunteti luati in seama de cei din jur si gasiti internetul un loc unde sa bombardati omenii cu prostie.Stiu ca acum o sa va ofensati si o sa injurati, dar la ce pot sa ma astept?! asta este nivelul. P.S. femeia aia, asa cum crede ea isi etaleaza frumuseta in poze, asa si noi ne etalam intelepciunea si inteligenta prin ce spunem
  21. Dar este femeie in plm, asta e moda...jumatate sau chiar toti din astia de o injura fac laba uitandu-se la poze cu ea sau de genul, despre ce vorbim?!cunosc o multime de "pitipoance" care iti lasa impresia ca nu stiu altceva decat sa o suga dar defapt sunt doxa de cunostinte si unele au si afaceri. P.S. Sa nu mai dau exemple masculine de aici de pe forum in care oamenii au excelat putin si cei mai prosti din curtea scolii au inceput cu comentarii gen " asta puteam sa fac si eu" , "si un copil de gradinita putea sa faca asta", etc.
  22. As fi vrut sa va zic ca astia de puneti "etichete" urate unor oameni pe care nu ii cunoasteti suneti niste limitati frustrati.Dar nu va mai zic!
  23. Voi astia de vorbiti aiurea sunteti aia de ati avut hdd-uri pline de bitcoin si le-ati pierdut sau aia de se dau ca nu mai exista altcineva mai tare ca ei
  24. In sfarsit! Asteptam de mult asta.Stiam eu ca nu am votat degeaba cu ei.
×
×
  • Create New...