Jump to content

malsploit

Moderators
  • Posts

    1965
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    20

Posts posted by malsploit

  1. On 11/9/2020 at 7:05 PM, cosminel1986 said:

    Buna seara dragi colegi,nu am experiență în ceea ce o sa descriu mai jos dar pot spune ca la cateva am.gasit singur prin încercări modul de codare...haideți să vă explic despre ce este vorba ...Sunt niste seriale de radio auto care au cod pin format din 4 cifre cuprinse între 1111 și 6666 generat dintr.o serie care conține 9 numere cuprinse între 000000000 și 999999999 rezultatul fiind un nr din 4 cifre cuprinse între 1111 si 6666....ei bine treaba simpla si frumoasa.Eu am acces online la un sistem de la producători cu care pot genera cod pentru o anumită serie care consider eu ca poate sa ma ajute in aflarea algoritmului..stiu ca sunt băieți deștepți cu viziune numerică excelenta care pot sa dezlege acest joc de numere.Astept un mesaj de la cel sau cei care cred ca ma pot ajuta.Cel sau cei care reușeșc să găsească algoritmul v-or primii recompensă din partea mea fara nici o discuție! Detaliile si exemplele de seriale o sa le dau in privat cui este interesat să înceapă "joaca"

    Va mulțumesc pentru timpul acordat.

    Cu stima.!

    https://en.wikipedia.org/wiki/P_versus_NP_problem

    https://en.wikipedia.org/wiki/Birthday_problem

     

     

    Foarte putin probabil sa ghicesti un algoritm doar uitandu-te la datele de intrare si cele de iesire. Avantajul, in cazul asta, este faptul ca posibilitatile sunt oarecum limitate de faptul ca setul de date este relativ mic. Oricum, daca ne oferi mai multe informatii, e posibil sa primesti mai mult ajutor. 

  2. Am facut si eu ceva de genul asta, dar din lipsa de timp, am abandonat proiectul. Eu aveam si cuckoo instalat pe un dedicat. Am cumparat un domeniu care a fost anterior folosit ca si serviciu de mail temporar, am pus catch all pe el si luam toate mailurile pe care le primeam pe zi (15-20k) , extrageam atasamentele, le bagam in cuckoo si de acolo luam indicatori de compromitere ca sa populez MISP. Erau destul de multe date si era interesant. Problema a fost lipsa de timp. Mai am ceva scripturi pe care le foloseam ca sa automatizez, dar nu cred ca e ceva quality pe acolo :)) Am improvizat foarte mult si cred ca ce faceam eu intr-o suta de linii, altcineva rezolva  mult mai usor. Important e ca functiona

    • Like 1
    • Haha 1
    • Upvote 3
  3. 31 minutes ago, AronStone said:

    Asa e romanul vai de capul lui.. Nici explicatii nu stie sa dea, se uita numai la capra vecinului si rade de ea, a lui e deja moarta. Nu mai trebuie sa ma ajutati "prea-ultra-cunoscatorilor-si-prea-marii-inteligenti-ai-sulii", am rezolvat singur toate astea, macar sa-mi fi explicat si mie cate ceva, sa fi aparut unul sa zica, bai prostule, uite, RX e aia TX e aia, nu sa vina pe aici "a tot stiutorii sulii mele", bolnavi mintali care zic ca noi studentii nu invatam, cand colo, ce sa invatam, de la cine? Daca nu sunt profesori care trebuie sa te invete, ei stau toata ziua buna ziua la facultate si nu te invata nimic, ce te invata? Sa te joci pe calculator? Ca noi asta facem la facultate, ne jucam pe calculator, vorbim de copii, de casatorie, de altceva, de informatica nimic, si atat, in rest ce facem? Frecam menta, si apar cativa idioti pe aici pe forum sa zica ca e tot vina noastra ca nu invatam, ca deh, se baga ca musca in curul calului ca sa se afle si ei in treaba, a tot desteptii romaniei, care in 30 de ani, au stat cu musca pe caciula si nu au fost si ei in stare sa faca un protest ca sa poata schimba ceva in tara asta vai de mama ei si maine poimaine apar pe la TV sa le dea tinerilor din ziua de azi lectii de viata, cand ei nu au fost in stare sa schimbe ceva timp de 30 de ani. N-au fost in stare sa adopte o lege care sa le interzica tuturor persoanelor care au avut dosare penale dreptul de a mai lucra in vreo institutie a statului roman. O sa mai pomeniti voi de tinerii din ziua de azi, cand o sa rasara 2-3 si 1.000 sunt pe butuci cu intelectul, cam ca voi astia care va credeti destepti, cand colo habar nu aveti ce vorbiti! Puteti inchide topicul, bye!

     

    M-am oprit la "Asa e romanul vai de capul lui". 

    As fi vrut sa iti explic de ce esti idiot, dar nu merita timpul pierdut.  Probabil o sa te transformi  inca unul cu diploma de licenta, angajat pe la multinationale (kfc, mcdonalds). 

    • Like 1
    • Upvote 4
    • Downvote 1
  4. RetDec

    RetDec is a retargetable machine-code decompiler based on LLVM.

    The decompiler is not limited to any particular target architecture, operating system, or executable file format:

    • Supported file formats: ELF, PE, Mach-O, COFF, AR (archive), Intel HEX, and raw machine code.
    • Supported architectures (32b only): Intel x86, ARM, MIPS, PIC32, and PowerPC.

    Features:

    • Static analysis of executable files with detailed information.
    • Compiler and packer detection.
    • Loading and instruction decoding.
    • Signature-based removal of statically linked library code.
    • Extraction and utilization of debugging information (DWARF, PDB).
    • Reconstruction of instruction idioms.
    • Detection and reconstruction of C++ class hierarchies (RTTI, vtables).
    • Demangling of symbols from C++ binaries (GCC, MSVC, Borland).
    • Reconstruction of functions, types, and high-level constructs.
    • Integrated disassembler.
    • Output in two high-level languages: C and a Python-like language.
    • Generation of call graphs, control-flow graphs, and various statistics.

     

    https://github.com/avast-tl/retdec

    • Upvote 2
  5. 22 minutes ago, TAJ said:

    Nu am spus ca vreau sa cumpar. Am spus ca sunt in cautare de cineva pentru a pune bazele acestui proiect si sa il promovam.

     

    Omul nu vroia sa-ti vanda. A vrut doar sa iti arate cat de usor este sa creezi ceva de genu. Problema apare in momentul in care vrei sa creezi iluzia aia de proiect care poate folosi cuiva.  Daca tu creezi o cryptomoneda sau ico si ai 40% premine, e destul de ciudat si o sa fuga lumea de tine. Crearea unei cryptomonede, fara nici o utilitate, e un proiect de weekend pentru cativa programatori mediocri. La un ICO ERC20  e si mai usor.  

    • Upvote 1
  6. Ca sa scoti ~500 de euro pe luna, la pretul si la dificultatea de acum, ai avea nevoie cam de 450 Mh/s.  O placa video (gtx 1070) face cam 30 Mh/s. Pot sa iti iei gtx1060 (23Mh/s), rx480(28Mh/s), rx580 (27-30Mh/s). Ai avea nevoie cam de 15 GPU...

    • Upvote 1
  7. @albertynos

    A trecut ceva timp de cand ai deschis acest topic.

    Cum merge afacerea de care ai pomenit la inceputul acestui topic ? Mai exact, ce castiguri ai pana acum ? Te intreb fiindca sunt curios daca a fost un "boom" doar la inceput si apoi s-a "dezumflat.

    In alta ordine de idei, in topicul de pe blackhatworld de care ai pomenit zice clar ca sa te apuci de asa ceva doar daca poti ajunge primul in Google sau asa ceva, altfel n-are rost sa te apuci. Iar ala cu masini de tuns pe care il da ca exemplu ca facea 6000 de euro pe luna cica e in topul preferintelor celor ce vor sa-si ia o masina de tuns.

    Apropo, ce inseamna EMS ?

    Plus de asta, link building, private networks etc. Pare destul de mult de munca pentru a iesi verzisorii la iveala.

    EMS=Exact Match Search

×
×
  • Create New...