Jump to content

adicode

Banned
  • Posts

    298
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by adicode

  1. Fiecare cu perspectiva sa, lasa l sa lucreze si sa primeasca banii dupa, o sa isi dea seama pe parcurs. De cand n am mai lucrat fara bani inainte in timpul unui an am avut 2 prrobleme. Ambii clienti au fost nemultumiti, am returnat banii sau am facut altceva in schimb. Dar in schimb n au fost alte probleme. Si gecko tin minte ca a spus acum ceva timp ca nu se merita sa muncesti fara bani inainte pentru userii de aici. Si reputatia chiar conteaza, nu e cum spune el. Ce garantie are omul ca daca nu iese cum vrea el tu ii returnezi banii daca ti a dat intai? In fine, nu vorbesc din auzite ci din ce am "intampinat" pana acum. Sunt foarte multi useri corecti aici, am lucrat cu baieti cu un singur post sau cu reputatie pe minus si a fost ok. Parerea mea este ca reputatia conteaza si daca nu faci un contract cu user ul respectiv nu lucra fara bani inainte. +1 Turry
  2. Am patit la fel cu un stick care-l aveam de 3 luni, am bagat windows-ul pe el dupa aia a mai trecut o luna am zis sa bag ultima versiune, prin tool-ul celor de la Microsoft primeam eroare asa ca am zis sa-l formatez eu intai poate ajuta.. In schimb, am primit aceeasi eroare ca tine, nu am gasit nimic pe google care sa-mi fie folositor la repararea lui, pana la urma am luat unul de la Kingston si nu am nici o treaba cu el, functioneaza bine si il am deja de 5 luni aproape.
  3. UPDATE. Nu mai ofer servicii pentru platforma WordPress si pentru nici un CMS, doar platforme de la zero.
  4. Numele tau este de ajutor aici. Multumim.
  5. Pentru exploits uite-te si pe 0day.today
  6. N-ai cum asa ceva pe aici. Mai ales cu un site de genul...
  7. Am gasit pe freelancer.com pt ce aveam nevoie. Dar mai am nevoie de cineva care poate scrie articole despre SEO
  8. Up, am nevoie si de doua articole.
  9. Sau daca esti pe linux, iptables.
  10. Salut, am și eu nevoie de un content writer pentru un site. Sunt in jur de 800-900 de cuvinte in total. Textele îmi trebuiesc in limba romană. Pretul negociabil. // exemplu de ce am nevoie. iti dau câteva idei principale și dezvolți din 20-30 de cuvinte in 100-110 maxim. Skype: adicode32@outlook.com
  11. Te prinde adminu` de la bac si iti da ban. De cumparat, trebui sa cauti furnizor, nu ai cum lua din farmacii cel putin din cate stiu. Deobicei cei care cumpara au furnizorii de prin UK si le primesti prin curier. Nu cred ca pe aici o sa gasesti vreunul, incearca pe locurile mai asa.
  12. Fa root la telefon si cauta pe google store: wifi password remember.
  13. Ai un venit care nu este impozitat, deci da.
  14. Referitor la SEO ca primesc intrebari, nu ofer servicii SEO deocamdata, sunt in perioada de invatare in acest domeniu.
  15. Iti recomand cablurile de la blitzwolf, il am de c-am 3 luni si incarca la fel de rapid. Pe deasupra sunt si foarte foarte rezistente deobicei nu-mi rezista un cablu mai mult de 2 saptamani, asta a fost primul. :-)) ca le plimb de colo colo.
  16. Sa nu fac alt post, cei incepatori in php uitati-va si aici:
  17. Ce citeam pe hf acum 3-4 luni, degeaba ai ultimele soft-uri de ascundere atata timp cat tu esti fraier si te poate prinde oricine prin inginerie sociala.
  18. Update. Am adaugat si adresa de jabber pentru cei ce nu folosesc skype sau telegram.
  19. Multumesc, om serios, banii la timp. Up, am timp liber.
  20. Depinde de versiunea iOS, daca ai 11 sau 10 0% sanse.
  21. Metode magice nu prea mai sunt sau daca sunt nu sunt cunoscute de oricine, deci slabe sanse ca vei gasii. O metoda din trecuta era psihing insa nu-ti recomand ca este "ilegal". Daca nu este blacklisted ai sanse sa-l deblochezi direct de la ei platind o anumita suma.
  22. Referitor la freelancing. E mai greu pana îți găsești primul client ca după dacă l-ai mulțumit și sunteți amândoi Fericiți de ceea ce primiți o sa mai revină la tine și o sa te si recomand la alții, îți garantez. C-am 80% din clienții pe care ii am mai revin cel puțin odată pentru încă un proiect. Referitor la ce a zis Gecko despre firma. Nu îți poți face propria firma pana nu ai niște cunoștințe de marketing, un băiat bun de pe aici mi a spus ca întâi trebui sa lucrezi pentru niște companii sa descoperi niște “skilluri”. Oricum, pe freelancing nu tr axa pe upwork sau freelancer din prima. Au fost cazuri la proiecte de 200$ indienii sa bage 50-60$ și sa termine intr un timp foarte foarte scurt. Promovează te pe forumuri, Facebook pentru început.
×
×
  • Create New...