Jump to content

aismen

Active Members
 • Content Count

  470
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

aismen last won the day on May 27

aismen had the most liked content!

Community Reputation

335 Excellent

About aismen

 • Rank
  Active Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : NASA
 • Interests
  NASA hackereala manele

Recent Profile Visitors

4357 profile views
 1. Domeniul are potential, depinde cine se ocupa de el. Omul a spus in anunt ca vinde domeniul, nu tot site-ul, cred ca am inteles corect, nu?
 2. Rezolvare: https://ideone.com/qcW6Yp Tu adunai la suma contorul j, nu elementele din numere.
 3. Ba tu esti prost? Tu scanezi pentru users and passwords ale unor servere la care urmeaza sa ai acces ilegal.
 4. Root sau alte căcaturi constituie acces neautorizat la un sistem informatic și se pedepsesc.
 5. Eu nu tin cu tiganul pletos, ca stiu cine este si ce a facut pe aici inainte, dar nici clientul nu zic ca e inger, vad ca e destul de artagos, poate e artagos din cauza situatiei, dar chiar si asa trebuie sa ramai profi in astfel de situatii, si probabil a vrut sa fie si proiectul facut repede. De asta zic ca adevarul e la mijloc.
 6. Adevărul e la mijloc.
 7. Chipurile lor HiSilicon în marketul smartphone-urilor nu au așa mare importanță, oricum numai ei le folosesc.
 8. Se pot intampla doua lucruri: 1. Huawei are acces la AOSP ca oricine altcineva, deci isi poate creea builduri fara probleme, doar ca trebuie sa astepte ca versiunile sa fie publicate de Google. Vendorii parteneri primesc cod inainte ca versiunile de Android sa fie oficial lansate, ca sa aiba timp sa dea release. Problema in aceasta situatie este ca vor fi si mai lenti cu updateurile, si ca nu vor putea folosi Google Play shit, si avand in vedere cat de nasol este AppGallery (versiunea lor de Play), nu stiu ce relevanta o sa mai aiba pe piata. 2. Isi fac OS-ul lor, dar o sa fie o problema cu convingerea developerilor importanti sa faca versiuni ale aplicatiilor special pentru acest sistem de operare, fara saci de bani aruncati nu vad posibila treaba asta, si chiar si asa o sa fie saracacios la inceput, cine se va risca cu asa ceva cand poti sa ai Android sau iOS care deja sunt stabilite pe piata. Oricum ar fi, e ceva ce dauneaza acestui brand, si avand in vedere ce tactici anti-consumer practica, in special in defavoarea developerilor si entuziastilor, si avand in vedere ca un om cheie al companiei lor a fost arestat pentru spionaj, ma doare chiar in maciuca si le urez cale batuta acestor sarlatani cu ochi mici. Inainte sa imi bagati in frigider carne sa stiti ca si eu am un smartphone Huawei, dar sincer nu imi pare rau de ei, karma is a bitch.
 9. Da, dar adio updates la versiuni noi de android si security patches, ce e foarte important.
 10. Poți să îl returnezi fără motiv în primele 14 zile, sau chiar mai mult.
 11. Ei au un sub-brand, Honor, ce funcționează ca un internet brand. Mă întreb dacă se reflectă și asupra acestui brand restricțiile.
 12. aismen

  CUDA ?

  Pentru uz personal, un GTX 1060 are destule CUDA cores în principiu. Și un 1660Ti ar fi interesant iarăși. Asta presupunând că nu e un proiect de amploare.
 13. Eu imi tin banii sub saltea, in ciorap, si sub perna, ca sa nu imi fure hotii astia de la banci, ca si asa sunt sarac.
×
×
 • Create New...