Jump to content

aismen

Active Members
 • Content Count

  682
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

aismen last won the day on July 9

aismen had the most liked content!

Community Reputation

574 Excellent

About aismen

 • Rank
  Active Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : NASA
 • Interests
  NASA hackereala manele

Recent Profile Visitors

7112 profile views
 1. Ma putica, tu inca umbli cu morcovul si cu alte cacaturi de-astea de hackeri periculosi. Tu inca te bucuri cand dai un difeis. Nu intelegi ca locul tau nu este aici?
 2. Am luat bacul in 2015, cu nota destul de buna.
 3. Nu ii mai trimiteti ca i-am trimis eu si e prost.
 4. Ce glume ba? Tu esti prost? Ti-am trimis ce ai cerut.
 5. Trimit trimit stai putin. Trimis.
 6. Ti-o pot trimite eu, lasa in mesaj privat email, ca o trimit cu wetransfer.
 7. @olah951lasa-mi adresa de email in mesaj privat.
 8. @olah951 lasa-mi adresa de email in mesaj privat
 9. aismen

  Proiect Mathlab

  Bossule, m-am uitat in prima poza si nu prea inteleg ce treaba au m, n, x0, etc. cu acea functie, insa cred ca functia respectiva poate fi exprimata astfel in matlab, dar banuiesc ca stii: function f = func_fxy(x,y) f = exp((9-x^2)*(4-y^2)) end
 10. aismen

  Salutare

  Daca ai avea o placa video quadro/radeon pro sau ceva care sa mearga sa ii dai pass through intr-o masina virtuala ai putea sa faci mereu alta masina virtuala cand iei ban. Asta daca anticheatul nu are anti-VM. La placile video de consumer nu poti sa dai pass through in masina virtuala, e o limitare impusa artificial ca sa te faca sa cumperi placi profesionale. Si la faza cu anti-VM, poti sa faci o masina virtuala stealth, sunt ghiduri pe net. Depinde cat de avansat e anti-VM-ul aplicatiei.
 11. aismen

  Salutare

  Si eu sunt de aceeasi parere, anticheatul poate sa ii ia un hardware ID de la vreo componenta. De exemplu uite ce usor e in C# sa iei MAC-ul placii de retea: https://stackoverflow.com/questions/850650/reliable-method-to-get-machines-mac-address-in-c-sharp https://stackoverflow.com/questions/15783954/c-sharp-get-computers-mac-address-offline
 12. Mi-a lasat email si o sa ii trimit acum o invitatie.
 13. Daca tot suntem la off-topic, am o intrebare pentru voi: Acum totul e frumos intre SpaceX si NASA... Credeti ca NASA incearca sa "fure" de la SpaceX (tehnologie de construire si lansare a navetelor, etc) pentru a merge pe cont propriu in viitor, sa scape de astia? Sau credeti ca expeditiile astea in spatiu numai prin efort colaborativ se pot face? Din ce am citit SpaceX are rolul de a construi navetele si a de a le lansa pentru entitatile ce au nevoie de aceste servicii... Cum credeti ca vor evolua lucrurile?
 14. Eu zic mai bine sa renunti la acest cheat ca sunt prea multe chestii aiurea la el. Cauta si tu un cheat cu reputatie, cu developeri de incredere in spate, cu toate ca si asta e mult spus.
×
×
 • Create New...