Jump to content

aismen

Active Members
 • Content Count

  403
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  29

aismen last won the day on April 9

aismen had the most liked content!

Community Reputation

355 Excellent

About aismen

 • Rank
  Active Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : NASA
 • Interests
  NASA hackereala manele

Recent Profile Visitors

3886 profile views
 1. Zi bossul meu unde vrei sa termini mankatias pulicica ta ca iti fac ce diploma vrea sufletelul tau.
 2. Fara cheia de decriptare nu ai ce sa faci, tooluri de decriptare ale fisierelor au mai iesit pentru ransomware de-astia care foloseau chei de decriptare statice si researcheri sau diverse entitati le-au stricat afacerea autorilor, etc. De platit la bulangiu nu are rost, ca nu iti garanteaza nimeni ca primesti cheia de decriptare. Daca ransomware-ul e scris profesionist si nu foloseste chei de criptare statice, si autorul stie ce face, poti sa iei adio. Asta poate reprezenta o invatatura sa nu mai umbli cu crackuri si cacaturi, stiu ca astfel de software e scump, dar sincer nu merita riscul.
 3. Aprob, acest forum Glory Hole Foundation este plin de hacks and tips pentru astfel de jocuri mobile, si in general de informatii folositoare.
 4. Nu sunt jmeker, doar te-am intrebat daca vrei sa iti mandaresc saracia aia cu puli zabaloase.
 5. Vrei sa imi fac conturi pe saracia asta a ta sa ti-o umplu de shemale si gay porn ca sa iti dau de treaba? Ca sa stai sa confirmi fiecare cont manual?
 6. Dai ba flit la pacaliciul asta, ce mai astepti? Nu vezi ca ne rade in nas, vine aici paduchiosu' sa cerseasca pomana, poate se gasesc prosti sa ii faca content pe forumul ala de 2 lei.
 7. aismen

  Vremea

  Nimic nu e perfect, poti sa dai raise issue pe Github sa ii spui autorului ca localizarea nu functioneaza asa bine.
 8. Se pot rula aplicații c# in Linux dacă sunt cu cli, cu Mono.
 9. Fenomenul la telefon este ca a fost flashuita partitia /recovery cu o imagine care nu corespunde modelului, sunt multe chestii care nu se potrivesc, precum device encryption si colaci. Daca spui ca nici nu mai pornea probabil ca si bootloaderul a fost futut posibil iremediabil, adica singurul remediu fiind schimbarea motherboardului. Bootloaderul practic se ocupa cu pornirea OS-ului in sine, treaba lui este sa verifice daca imaginea de sistem pe care urmeaza sa o ruleaze este certificata (semnata de OEM), de aceea pentru custom ROMs ai nevoie de bootloader deblocat, ca sa nu mai verifice pentru autenticitate. Singurul brick la laptop pe care il poti realiza prin software dupa parerea mea este flashuirea unui BIOS incorect sau corupt, dar cred ca si asta este reversibila fara a fi nevoie sa schimbi motherboardul, ca BIOS-ul din ce am vazut e stocat intr-un chip, nu stiu daca fiecare chip de-asta de BIOS e specific pentru un anume motherboard, daca are un hardware ID ceva...
 10. Ce faci man? Mai ai plete?
 11. aismen

  Help Java GUI

  E mult mai "curat" sa lucrezi cu GUI in FX, crede-ma, Swing/AWT apartin trecutului. Si mi-am adus aminte, poti sa folosesti FX Scene Builder, faci cu drag and drop ca baietii ca in Visual Studio.
 12. aismen

  Help Java GUI

  Solutia e sa renunti in pula mea la Swing si AWT si sa folosesti FX.
 13. aismen

  Intrebare

  Daca ai cazier iti va fi foarte greu sa te angajezi. Daca nu ai fapta cu violenta ai sanse mai bune, dar la fapta cu violenta sansele sa iti gasesti sunt destul de mici.
 14. Hello bro, You can find people interested in wirex verification on this forum, they are asking for low prices: http://gloryholefoundation.com/wirex
 15. Daca e o aplicatie ce are la baza .NET Framework si executabilul nu are nimic anti-tampering, nu e cryptat, obfuscat, etc, poti folosi dotPeek si iti da codul sursa in clar, din cauza IL. Cum iti poti da seama de asta? Am impresia ca versiunile mai vechi de Windows nu veneau cu .NET Framework preinstalat, sau e o versiune preistorica, si o sa primesti eroare legata de .NET Framework. Daca e ceva facut cu C++ sau mai stiu eu, o sa trebuiasca sa te lupti cu assembly language, ar trebui sa iti doresti cu adevarat sa afli ce e in spate ca sa poti lucra cu cod assembly, e destul de greu de folosit. O sa trebuiasca sa te obisnuiesti cu tooluri cum ar fi Ollydbg. Daca nu ai chef sa te ocupi de asta, poti angaja pe cineva experimentat, dar sa te astepti sa scoti bani seriosi din buzunar.
×
×
 • Create New...