Jump to content

aismen

Active Members
 • Content Count

  355
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  25

aismen last won the day on January 31

aismen had the most liked content!

Community Reputation

325 Excellent

About aismen

 • Rank
  Active Member

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : NASA
 • Interests
  NASA hackereala manele

Recent Profile Visitors

3577 profile views
 1. aismen

  Java incepatori

  Eu folosesc FX cu Scene Builder, merge brici.
 2. aismen

  Cu ce te ajuta acest flood?

  Aha, maine o sa ne intrebi daca avem arhive de-alea smechere de scan. Ce destept esti tu.
 3. aismen

  Cu ce te ajuta acest flood?

  Tu esti un mucos de 12 ani de pe metin care vii sa o faci pe smecheru' pe aici, hecher de-asta periculos in devenire... Mars dracu' la cacat.
 4. aismen

  Cu ce te ajuta acest flood?

  Te ajuta sa puti a prost sau sa scapi de competitie intr-o modalitate pentru lasi sclavi. In general e practicat de copiii de 12 ani de pe metin, sau de diverse organizatii ce incearca sa isi elimine competitia in cel mai josnic mod posibil.
 5. aismen

  Fun stuff

 6. aismen

  challenge by Vlad Grigorescu

  Chestia asta e exploitable, poti sa faci un script cu care incerci toate combinatiile de litere si cifre posibile, si testezi URL-urile.
 7. aismen

  Sugerare Website

  Eu aș face un site cu review-uri despre jucării sexuale. Angajezi diverse persoane și le pui să facă review-uri despre așa ceva, ar fi ca un fel de Vice, numai că mai low cost.
 8. aismen

  STUXNET

  Eu nu sunt asa de prost. Sa ma iei de boase.
 9. aismen

  Nu pornește 49cc...

  Ce-ai zice sa il duci la un service? Vrei sa iti facem noi reparatii fara ca macar sa stim cum arata, sau ce e acolo?
 10. aismen

  Samsung vs Huawei

  I agree, Samsung midrange and lowend phones are on the brink of usability when new, and when one year or more passes, the experience becomes very sluggish. It's due to their poor UI on top of android.
 11. aismen

  Raspbery recomandare

  Majoritatea kiturilor necesită să vă pricepeți la sudură, și multe dintre ele sunt pentru pi zero care nu e așa puternic... Cele care nu necesită sudură sunt destul de scumpe.
 12. aismen

  Raspbery recomandare

  Uite un total pe ce am cheltuit eu: RPi3 - 163 lei Carcasa SNES - 125 lei (include și transport din SUA) Încărcător - 20 lei Ventilator - 5 lei Controller XBOX Wireless - 180 lei Cablu HDMI - 30 lei Card SD SDHC Class 10 16GB - 60 lei parcă Total: 583 lei. Se poate să fi cheltuit și mai mult. Ideea este că dacă vrei să faci această investiție ar trebui chiar să îți placă.
 13. aismen

  Raspbery recomandare

  Eu mi-am luat pi-ul de pe OptimusDigital. Nu iti recomand incarcatoarele de pe site-ul lor, subvolteaza. Daca vrei sa joci Nintendo64 sau emulatoare pretentioase de genul, o sa ai nevoie de OC, si pentru OC ai avea nevoie de o carcasa cu ventilator, conteaza. Eu am un heatsink super smecher de la carcasa aia Kintaro, l-am pus cu niste Arctic MX-4 dedesubt, si ventilator de 25mm parca sau de cat naiba e.
 14. aismen

  Raspbery recomandare

  Salut, Eu sunt pasionat de retrogames si am un Raspberry Pi 3 cu o carcasa ce imita un SNES. Problema sta in felul urmator: Pi 3 cu SoC la frecvente stoc are probleme mari in jocurile Nintendo64, cam pe acolo fiind limita pentru Pi3 stock. Ca sa rulezi jocuri Nintendo64 cu viteza cat mai apropiata de 100% ai nevoie de overclock. Eu pe al meu l-am overclock-at destul de modest pe partea de CPU (1300 MHz parca, nu mai tin minte ce am in config), dar destul de tare pe partea de GPU (550 MHz parca) si inca putin overclock pe martea de memorie RAM. Ideea este ca diverse emulatoare precum MAME au nevoie de frecventa CPU cat mai mare, iar unele cum ar fi cele pentru N64 au nevoie de frecventa cat mai mare pe partea de GPU. Din ce imi amintesc, PS1 este limita de emulare pentru un Pi3 overclock-at serios. Pi2/Pi1/Pi Zero ies din discutie pentru Sega 32X, Sega CD si Neo-Geo sau mai pretentios. Aceasta este carcasa mea, ti-o recomand, este esentiala pentru reproducerea senzatiei: https://www.kintaro.co/products/super-kuma-9000 Folosesc un incarcator de 3000mAh 5V, se recomanda pentru Pi3 cel putin 2500mAh si sa fie 5V, nic mai mult, nici mai putin. Este important pentru incarcator sa produca voltaj constant si cat mai apropiat de valoarea de 5V (am impresia ca trebuie sa atingi constant peste 4.65V sau ceva de genul ca sa nu iti apara icoana cu scanteia), pentru ca altfel risti sa iti strici cardul SD si Pi-ul. Am incercat multe incarcatoare si toate imi subvoltau Pi-ul, insa acesta de pe Aliexpress merge perfect si pot sa il recomand: https://www.aliexpress.com/item/5V3A-5V-3A-Raspberry-PI-2-Model-B-Power-Adapter-Raspberry-PI-Power-Adapter-power-supply/32381927584.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.70cd4c4d3IQlyr Pentru sistemul de operare clar Retropie. Pentru ROM-uri, se gasesc usor. Daca vrei pot sa iti arat cat de mult am overclock-at eu pi3, e un fisier config.txt. Sa tii cont ca overclock-ul duce la pierderea garantiei.
 15. aismen

  android keylogger

  Te inseala frate, iti zic eu.
×