Jump to content

phantomas90

Active Members
  • Posts

    375
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by phantomas90

  1. Prin "ghid de unda" te referi la cablul de legat intre iesirea amplificata si traductor? Pt ca in toate prezentarile de pe internet sunt puse fire de 2.5mm. Inclusiv pe pagina producatorului se prezinta circuitul cu fire.(https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=A9JdQN5e5G8).  Incinta va fi probabil o chiuveta de inox. Legat de frecventa de rezonanta, voi monta mai multe traductoare, cate doua pe fiecare frecventa si in functie de ce trebuie curatat se selecteaza cele care trebuie. Multumesc de informatii. 

  2. Salut baieti. 

    Vreau sa fac un aparat de curatat cu ultrasunete. am facut circuitul de generat semnale si am ajuns la partea unde trebuie sa amplific semnalul undeva la 50VDC. M-am gandit la urmatoarea varianta:

    circuit32.jpg

    Intrebarea mea este daca ati mai lucrat cu aceste MOSFET (IRF510). In datasheet accepta pana la 60VDC. Eu vreau sa-l folosesc in "switch mode" cu o frecventa intre 40 KHz si 200 KHz. Acel pin "iesire_amp" va fi legat la un "ultrasonic transducer" (http://www.ebay.com/bhp/ultrasonic-transducer-40khz) din al carui manual scrie ca functioneaza in 220V AC. Va genera ultrasunete? Pt ca practic tot curent alternativ primeste dar la o alta frecventa. Orice idee e binevenita!

    • Upvote 1
  3. @me.mello din cate zici ai avut tangenta cu programarea ASM, driveri, chestii complexe. Rugamintea este sa indici niste linii mari, cu ce trebuie inceput studiul, ce exercitii trebuie facute la inceput. Nu te iau la misto, nu-ti testez cunostiintele. Vreau doar sa gasesc o documentatie pentru incepatori, tot ce se gaseste in acest domeniu parerea mea incepe de la nivel mediu.

  4. 17 - lucruri de baza. Pt celalalte puncte doar cunostiinte foarte vagi.

    @Nytro: Lista e ok, ideea e ca daca ai avut de-a face cu domeniile astea ar fi indicat sa dai niste titluri de carti de unde se poate invata mai usor, pt ca nu toate documentatiile sau manualele sunt asa "learning friendly".

  5. Mda, unii de pe aici vad numai hacking.

    @hack3r2001: Daca e forum de hacking, nu inseamna ca oamenii de pe aici nu au masini sau nu se pricep sa analizeze o masina.(+ ca postul e la offtopic).

    on: Am vazut fiatul din linku de sus, vanzatorul a zis ca numai dupa tester (de la FIAT) discutam despre pret. Ca mici defecte:

    -masina are un delay intre decuplarea ambreiajului si plecatul de pe loc. Cine stie despre ce e vorba isi da seama.

    -are un martor de bord de la airbag mereu aprins. Proprietarul zice ca din cauza a nu stiu ce scaun din dreapta.

    -la o cursa de 2-3 cm a pedalei de frana, franeaza instant si intra abs-ul in functiune. Oricum decizia va fi in urma testerului.

    Daca stiti un service bun prin bucuresti nu ezitati sa postati. Merci.

  6. Dupa cum spune si titlul, daca e cineva pe forum care se pricepe la masini( perioada 2001-2003), adica sa-i dea seama daca directia, franele, suspensiile sunt ok. Vreau sa iau o masina din bucuresti. Am cateva variante dar nu stiu inca sa verific toate defectele la o masina. Daca iese afacerea dau o sticla de jack celui care ma ajuta(sau ne intelegem la fata locului).Multumesc!

  7. Esti sigur ca are rezolvare? sa nu fie ceva de genu:<a  href=%7Boption%7Dhttp://img823.imageshack.us/img823/5149/tstu.png' alt='tstu.png'> (deseneaza fara sa ridici creionul si fara sa treci de 2 ori pe linie).

    Am incercat la cerculetele tale toate infasuratorile dar cel putin odata trebuie sa se intretaie, sau macar doua linii printr-un punct.

  8. Mai poti adauga pentru fiecare partitie asa: fisierele mp3(audio) sa le puna intr-un folder muzica cele .exe in folder Aplicatii .avi filme etc. Cel putin pentru muzica chiar ar merge chestia.

    51007817.png

    Am rezolvat in mare parte. Dar nu va copia fisierele mp3 care au spatiu in nume. Dupa care vor trebui sterse fisierele din locatia veche.


    if $msg=$mutare Then
    $l1=GUICtrlRead($drive_letter)
    $cale=GUICtrlRead($path)
    $f1=guictrlread($aa1)
    $filter="*."&$f1
    [COLOR="Red"]$rez=_FileListToArrayEx($l1,$filter,1)[/COLOR]
    _ArrayDisplay($rez)
    $sfilepath="temp.bat"
    _FileCreate($sFilePath)
    FileWrite($sfilepath,$l1 & @CRLF)
    FileWrite($sfilepath,"cd \" & @CRLF)
    For $i in $rez
    FileWrite($sfilepath,"copy "&$i&" "&$cale & @CRLF)
    Next
    FileClose($sfilepath)
    RunWait($sfilepath,"",@SW_MAXIMIZE)
    EndIf

    acea functie cu rosu am luat-o de pe forumurile autoit. Voi reedita functia pt stergerea locatiei vechi si copierea fisierelor cu spatiu in nume.

    edit: la "to:"(destinatie) trebuie sa fie folderul creat. Accepta si mutarea altor tipuri de fisiere. Selectati sau scrieti ce extensie vreti.

    Alte idei? ce sa mai adaug?

  9. De ce te complici?Cu autoit poti face in felul urmator:Sa apese butonul windows(ala dintre ctrl si alt) si tasta D simultan,apoi in functie de rezolutie,sa se duca in coltul stang al ecranului,sa dea click dreapta->arange icons->by type

    Ai dreptate:


    if $msg=$icoane Then
    Send("#d")
    MouseClick("right",@DesktopWidth-3,3)
    sleep(100)
    Send("I")
    sleep(100)
    Send("T")
    EndIf

    Poate se gasesc solutii si pentru a le aranja cu shellexecute,fara a interactiona cu interfata.Poate instalez autoit mai tarziu sa incerc.

    Ma depaseste fenomenul

    download am pus butonul care il voiai silvian0

  10. Taicasu lu' Bula, il trimite pe Bula la piata cu o gaina sa o vanda cu 20mii, zis si facut.

    Bula pe drum ce se gandeste, sa o vanda cu 25mii sa ii ramana si lui ceva.

    La piata vin 2femei, care o cumpara amandoua, 12.500una, 12.500alta.

    Bula, pleaca sa'si cumpere o inghetata pe care da 3mii, ramane deci cu 22mii.

    Pe drum se intalneste cu femeile carora le'a vandut gaina, acestea spun ca i'a dat prea mult pe gaina si Bula le da inapoi 1mie la o femeie, 1mie la cealalta...

    deci ca si cum i'a dat lu Bula 11.500una, 11.500alta...

    adunate:

    12.500 + 12.500 = 25.000

    25.000 - (inghetata)3.000 = 22.000

    11.500 + 11.500 = 23.000 + (inghetata)3.000 = 26.000

    De unde i'a iesit lu' Bula 1.000 in plus ?

    sa zicem ca bula pune 12.500 intr-un buzunar si 12.500 in alt buzunar. Cand cumpara inghetata ia 1500 din fiecare buzunar. si astfel ii raman 11.000 nu 11.500 cum zici tu. 1+1=1 doar cateodata.

×
×
  • Create New...