Jump to content

zeropoint

Active Members
  • Posts

    87
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by zeropoint

  1. folosesc un telefon la care am copiat imei-ul de la alt telefon, cand merg ambele mai pica semnalul cateodata ba la unul ba la celalalt depinde de requesturi catre antena si distanta in rest nici o problema. problema este seria cartelei sim acolo nu este voie sa umblii
  2. Am patit si eu zilele trecute, isi revine singur.
  3. Rezolvat, data viitoare da-mi tu backlink-ul nu ma pune pe mine sa-ti caut pe linkedin link-urile...
  4. Primesti in doua ore. Sanatate.
  5. eu am zis de mult sa va schimbati perspectiva promovarii SEO, sa fie clar Google nu se mai intoarce la vechiul algoritm indiferent cate aliante faceti. sa va zic si de ce intr-un mic exemplu: 1. google a trecut la review manual pe langa AI (foloseste oameni din 2017 vezi ca inca mai angajeaza, nu trebuie facultate doar cunostinte solide de istoria zonei pentru care aplici) 2. companiile mari ce gestioneaza domeniile fac presiuni asupra google deoarece conform vechiului algoritm importanta domeniilor era diminuata fata de calitatea textului.
  6. Cum si pe ce baza interpreteaza sistemele de operare Android si iOS linkurile si caracterele din textele SMS, iMessage. Difera de la un model la altul de la un brand la altul, exista caractere/emoticon universal? Intreb asta deoarece vreu sa folosesc o formatare cat mai particularizata care sa functioneze pe orice dispozitiv.
  7. Vezi tu ca ai uitat ceva esential: "concurenta".... Nota*: Cand lucrati SEO pentru cineva va recomand sa va asigurati inainte ca aveti EXCLUSIVITATE. Si anume sa nu fie discutii ulterior de genul "stii ca mai lucreaza cineva la el..." "stii ca mai lucrez si eu la el cand am timp..." "a mai lucrat cineva la el o sa il rog sa se mai uite..." "mai intra cineva si se mai ocupa..." refuzati categoric colaborarea daca se suprapun mai multe persoane sau campanii seo in acelasi timp cu munca voastra, de obicei clientii din Romania cam procedeaza asa. In cazul firmelor, obligat contract sau anexa de exclusivitate.
  8. Te ajuta cu penalul pe viitor cine stie lol ce document ::))))
  9. Vand conturi facebook/social media/adult/online. Momentan am 2 conturi Fb cu vechime > 1an. Ambele au activitate si vin cu tot ce trebuie pentru re-verificare in caz ca trebuie. Unul dintre ele are si un mic grup asociat: https://touch.facebook.com/groups/507909286049124 Editat: pret 15$ 2 conturi. (60lei)
  10. Nu mai are ce sa faca e tarziu de acum merge asa cu 2 sau renunta la unul stergand din webmaster plus ca a incercat la inceput cu 301. Nu ma pricep mai mult publica pe forumul Seopedia. Chiar daca pui rewrite cu 301 acum migrarea backlink-urilor nu o sa mai fie. E o situatie destul de complicata, asa se intampla cand gresesti migrarea
  11. zeropoint

    Site

    La Vaslui ai incercat?
  12. Becali lucreaza la un proiect asemanator numai ca va transfera creierele in oi nu in cyborgi. Keep it up
  13. Ai incercat aici? https://www.onlinehashcrack.com/wifi-wpa-rsna-psk-crack.php Daca parola este in dictionarul lor este free.
  14. Cine doreste cateva mii* de vizitatori in plus pe website sa-mi trimita link-ul aici sau in privat PM. Cei cu add-sense sa imi specifice actiunea care o doresc pe site pt analytics impresion.Cei cu geotarget sa specifice. Cei cu limitari pe bandwith sau alte limitari sa zica. Metoda folosita este limitata asa ca grabiti-va.
  15. Cine doreste cateva mii* de vizitatori in plus pe website sa-mi trimita link-ul aici sau in privat PM. Cei cu add-sense sa imi specifice actiunea care o doresc pe site pt analytics impresion. Din nou cei cu preferinte de geotargeting sa specifice. Va dati seama ca livrez limitat cat pot... *Nu raspund pentru cei cu limitari sau alte restrictii.
  16. Daca vrei ceva fain: Combina wordpress cu http://www.turnjs.com/#
  17. Salut te pot ajuta ca sa fie inchisa definitiv, daca iti apartine bineinteles. Daca e vorba de ilegalitati nu, chiar tu ziceai: Bafta !
  18. Da, este legal daca esti acreditat sa produci si sa furnizezi astfel de software dar nu in scopuri obscure. Recomand totusi pentru a evita un scandal diplomatic sa faci pe o firma off-shore sau sa discuti cu cineva din serviciile externe inainte deoarece o sa fii contactat de guverne si alte agentii periculoase pentru tine si apropiatii tai. Nu este o joaca si se poate termina prost. Din nou Uniunea Europeana a bagat legi noi pentru prevenirea spalarii banilor asa ca ai grija cu tarile suspecte. Contacteaza-ma private daca vrei mai multe detalii.
  19. The license patch work fine just read the instructions and find the time interval to overwrite the license check filescript, but the Console Adobe has wrong CRC and don't work even you take all old version of Adobe Air and try to install. The question is has anybody have the original air console or a method to run it? The Galileo is full of hidden viruses and shell code. I have tried with Technetium + original console from https://ht.transparencytoolkit.org/FAE DiskStation/ . The NSA and Wikileaks patched very well this before they made it a public release. Anyway the exploit's are old and detectable by common antivirus engines, at his time was a great piece of art this software.Now i work on something similar but with z-day engines... Sorry for my english...Romanian is my primary
  20. e apk sau app daca nu ma insel nu exe
×
×
  • Create New...