Jump to content

wildchild

Active Members
  • Posts

    3882
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    16

wildchild last won the day on May 17 2016

wildchild had the most liked content!

2 Followers

Converted

  • Biography
    supercalifragilisticexpialidocious
  • Location
    /usr/sbin/nologin
  • Interests
    Aviation
  • Occupation
    SysAdmin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

wildchild's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

883

Reputation

  1. TOR este foarte sigur ca implementare atâta timp cât browserul n-are activat flash și alte plugin-uri care scuipă date despre tine. Atâta vreme cât nu faci prostii pe el și doar vizitezi pagini de curiozitate stai liniștit că n-o să aloce nimeni fonduri ca să te identifice.
  2. Am crezut că generația aia de proști wannabe s-a stins odată cu noi când am început să ne maturizăm. Văd că ne vin ăștia cu forțe proaspete din urmă.
  3. Mergeți și nu mai bateți câmpii. Site-urile cu titlu de prezentare sunt deseori cele mai vulnerabile pentru că lumea nu le acordă atâta atenție. Căutați în orice firmă care oferă consultanță sau servicii de penetration testing și o să găsiți cu duiumul, asta pentru că banii sunt prioritizați înspre alte direcții. Nu e normal pentru că te lovește fix în faimă dar nimeni nu pare să dea doi bani pe asta. Credibilitatea tot nu le va scădea și asta se va vedea și pe vânzări ba poate că în unele cazuri le crește faima.
  4. wildchild

    Goodbye!

    May he rest in peace! Normal, că toți puțoii cu cont făcut peste noapte habar n-au de istoria forumului și nu cunosc vechii membri. A fost om cu multe skill-uri.
  5. Și, un motiv bun pentru care să ți-l scoată? Ai ceva interesant de zis pentru binele comun al forumului? Nu de alta dar ai claxonat, m-am uitat prin istoria postărilor și în mare parte activezi la cereri de ajutor. Când o să considere că meriți probabil o să ai privilegiul de a participa pe chat care nu-i loc de caterincă în spatele blocului unde să spargă fiecare semințe.
  6. Man, tu vrei să faci depășire când nu știi nici cum să bagi mașina în viteză. Citește mai multe despre networking, ia stack-ul OSI și citește tot ce-i despre el după aia orientează-te spre soft-uri/unelte. Wireshark e arhisuficient pentru orice te duce mintea să faci, important e cum știi să folosești informația pentru că tool-ul te ajută DOAR până la un punct.
  7. Click dreapta și open in other tab. Pentru că IPB sucks!
  8. Nu e chiar o stire dar e interesant de vazut.
  9. Deci s-a făcut bluff să se încurajeze fenomenul și vestea că e safe ca să îi prindă și când fac lucrurile mai cu patos. Iar asta cu nodurile la intrare și ieșire le-a îndreptat statistica spre a-l mai folosi. Well played FBI.
  10. http://thehackernews.com/2016/04/tor-unmask-malware.html
  11. Habar n-aveți cât de mult ne puteți impresiona atunci când apare un user nou util comunității pe care-l putem ridica în slăvi că e "ce trebe". Și apoi să dați bomba că ați avut în trecut cont și a fost banat, atunci se vede schimbarea și o să ne câștigați respectul nu tânguindu-vă și ascunzându-vă după perdeaua timpului crezând că totul s-a uitat și iertat. Dacă intenția e să o luați de la 0, faceți-o în mod proactiv.
  12. Judging by reversing the IP and AS number I can confirm he is not from a company so rich but so careless when it came to deal with security. Honestly, using a deprecated wordpress plugin which had a public exploit is such a foolish mistake. Their request it's not necessarily illegal as long as you can provide relevant info from the logs. If the attacker left some traces behind the admin could provide invaluable data which can lead to identifying the guilty party. Of course retrieving the files illegally is not an option but most of them will negotiate if they are caught so they won't face legal consequences.
  13. http://fossbytes.com/crypto-ransomware-were-found-on-certified-ethical-hacker-website/
  14. Păi și unde-i challenge-ul? Nu presupune să folosești inteligent informațiile pe care le deții, ci doar să le înșiri. #numazic În fine, nu fac offtopic. Dacă găsește cineva timp pentru task, bravo lui!
  15. Nu era mai simplu să postezi la Ajutor cum se instalează și configurează de la 0 un server de SMTP cu IMAP inclus?
×
×
  • Create New...