Jump to content

MaRa93

Members
 • Content Count

  39
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MaRa93 last won the day on June 17

MaRa93 had the most liked content!

Community Reputation

-1 Poor

About MaRa93

 • Rank
  Member
 • Birthday January 1

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. MaRa93

  Facultate IT ID

  Fa? Urat gest!
 2. MaRa93

  Facultate IT ID

  Diferenta se va face prin cunostintele tale, nu ce este trecut pe diploma. Faptul ca ai o diploma nu-ti va garanta si angajarea. Totusi sa nu uitam ca majoritatea isi doresc o cariera in acest domeniu.
 3. MaRa93

  Facultate IT ID

  Buna, nu stiu cat de mult te va ajuta facultatea avand in vedere faptul ca majoritatea timpul iti este ocupat de serviciu. Poti incerca cursuri intr-un anumit limbaj de programare, i-ar mai tarziu vei decide ce si cum :D. E pacat sa investesti timp si bani intr-o facultate ca m-ai tarziu sa vezi ca nu e ceea ce-ti doreai. Succes!
 4. MaRa93

  Ce carti mai cititi?

  Intoducere in C++.
 5. MaRa93

  La multi ani(?)

  La multi ani!
 6. MaRa93

  Ajutor!!

  Informațiile primite de la voi, cererea de reziliere si suma de 250 de euro (taxa de inscriere).
 7. MaRa93

  Ajutor!!

  Am reusit sa scap de ei😀😀😀. Multumesc frumos pentru tot ajutorul!
 8. MaRa93

  Intrebare ascultare telefon

  De ce nu vrei sa renunți la ea? 😒
 9. MaRa93

  Ajutor!!

  Daca am fost blonda, acum suport. Oricum mulțumesc pentru ajutor.
 10. MaRa93

  Ajutor!!

  Multimesc frumos! Acum întrebarea mea este următoarea. Sunt cu adevărat bune acele cursuri sau nu? Asta este partea proasta. Te lasă sa renunți cu condiția sa cedezi altcuiva . O sa vorbesc cu un avocat si o sa vad ce se poate face in acest caz. Mulțumesc încă o data pentru sfatul si ajutorul primit. Toate respectele mele! Oricum va mulțumesc frumos pentru toate sfaturile si pentru tot ajutorul primit ! In cazul in care cererea imi va fi respinsă, se mai poate face ceva ? Serios, am nevoie de ajutor. Cand am semnat contractul am crezut ca voi primi cursurile online. Doar cursurile, acum ma pun sa-mi fac tot felul de conturi atât pe calculator cât si pe telefon pentru instalarea unor aplicații. Chiar nu știu ce sa fac. Va rog frumos sa ma ajutați!! Ok, imi cer scuze dacă am fost prea insistenta, numai ca am fost speriata de tot. Oricum eu va mulțumesc pentru tot ajutorul primit si-mi cer scuze încă o data dacă am scris/zis ceva greșit sau deranjant. Aveți tot respectul meu pentru ceea ce faceți! O seara buna!
 11. MaRa93

  Ajutor!!

  Nu înțeleg. Unde vrei sa ajungi cu astea. Te referi la faptul ca m-am înscris la acel curs sau la faptul ca nu o sa reușesc sa fac programare din acel curs? Știu ca ai dreptate ca nu se învață programarea dintr-un curs, dar am zis sa încerc. Acum ca-mi dai seama e prea tarziu.
 12. MaRa93

  Ajutor!!

  Este contractul nr.2011/01/LA/17. A fost încheiat la la sediul din Tinisoara ieri, iar astăzi am încercat sa ajung de comun acord cu renunțarea contractului.
 13. MaRa93

  Ajutor!!

  Tocmai pentru ca voiam sa fac si programare am decis sa semnez. Numai ca nu e frumos si corect sa nu ti se dea voie sa renunți sau sa amâni cursurile. Si nu doar programare, voiam sa ma duc pe partea de securitate 😉 I-am spus de acel articol in care ti se da voie sa renunți, dar el nu si nu. Nu se poate renunța. Eu ce sa fac acum? Am voie sa pun pozele cu contractul? Nu vreau sa fac o prostie si sa fiu banata. Ar fi ultimul lucru pe care mi l-as dori vreodată.
 14. MaRa93

  Ajutor!!

  Partea buna si frumoasa este ca o sa lucrez in domeniul it 😉😉😉 Numai ca nu e frumos ceea ce fac ei si asta ma deranjează cel mai mult. Nu am așa ceva. Eu va pot face si poza in caz ca nu ma credeti. Am așa ceva. "Pentru tot ce nu a fost prevazut in acest contract si in caracteristicile si condițiile de utilizare privind serviciile LINK group si Regulamentul de școlarizare LINK group, se vor aplica prevederile legate in vigoare. Dacă orice reglementare prevăzută in acest contract devine ulterior nula sau ilegală, nulitatea acestei reglementări nu atrage in mod automat după sine nulitatea întregului contract, dacă acesta își poate exercita activitatea fără ea. Eventualele Litigii apărute in timpul desfășurării prezentului contract se vor soluționa de comun acord, in caz contrar, vor fi rezolvate de către instanța judecătorească competentă in conformitate cu reglementarile legale. Încă o data imi cer scuze dacă nu am postat unde trebuia sau ce nu trebuia.
 15. MaRa93

  Ajutor!!

  Ok, in cazul in care nu voi scapa de ei timp de un an de zile cât este contractul, ma pot baza pe voi ca ma veți ajuta sau sprijini cu ce nu înțeleg. Știu ca normal si corect ar fii sa ma ajute ei dar după cum stau lucrurile ma înțelegeți. Apropo taxa pe timp de in an de zile este de 1630,00 euro. Va mulțumesc încă o data si va apreciez pentru ceea ce faceți ! Ce blog?
×