Jump to content

geodezul

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

1649 profile views

geodezul's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

  1. Noroc, siteul din titlu cu .org in codita, ati auzit numai de bine de ei? numai de rau? se poate cumpara ceva de la ei?
  2. Care bani? Am precizat eu vreo suma? Posibil sa fiu, posibil sa nu fiu.. Nu vreau sa fac nimic grav vroiam doar sa stiu cum se poate alimenta anonim un cont de BTC. Dar pot foarte simpul sa spun ca nu vreau sa fac nimic grav si sa fac exact contrar a ceea ce afirm, nu-i asa? Nu conteaza asta oricum, oricine poate crede orice. Vroiam doar lamuriri, aveam impresia ca iti da anonimitate.
  3. Si cum ar putea sa se faca legatura cu persoana mea fizica din moment ce nu mi se cere un act de identitate cand fac contul? Si din moment ce achizitionez virtual si mai ales incarc contul prin zebrapay?
  4. Pai ti se cere actul de identitate
  5. Mama lor de chestii dubioase. Parca bitcoinul trebuia sa fie anonim. Musai trebuie acea copie dupa BI? Sunt eu mai schizofrenic si doresc un cont anonim de bitcoin. Si unde sa-i caut?
  6. Cum putem alimenta un cont de bitcoin, anonim? Ca la noi se cere copie dupa buletin E vreo alta solutie?
  7. M-am mai documentat si eu intre timp si vroiam doar o confirmare din partea voastra despre VeraCrypt. Doar m-am documentat insa inca nu am ajuns sa-l si folosesc si ma intreb daca e posibil urmatorul lucru: Sa conectez la rack un HDD gol pe care sa-l criptez total inainte sa-i instalez windowsul. E posibil asa ceva? Trebuie tinut cont, trebuie luat in vedere anumite aspecte atunci cand criptam tot hardul?
  8. Cu ce program ne mai putem proteja datele tinand cont de ce s-a intamplat cu Truecrypt in 2014? Voi ce folositi?
  9. 175 de vizualizari si nici macar un raspuns?
  10. am nevoie de un mic sfat intentionez sa fac niste cumparaturi unde siteul respectiv ma pune sa platesc prin perfect money. e ok aceasta modalitate de plata? presupune un oarecare risc? cum n-am mai avut cont de perfect money, la crearea lui folosesc datele reale? cum e mai indicat de procedat?
×
×
  • Create New...